Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

QUOTE(Saulius M @ 2011 04 05, 09:46)
Deja jokių žalių lapų, viskas ruda. Reiškia ne juozapinės, bet kvepia smile.gif

Ne juozapinės, o vamzdžiažiedės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano lelijos dar nedygsta, o kaip pas jus? Ar dar per anksti joms?
Atsakyti
Nu lenda jau po biški bigsmile.gifO dar jediaros noriu paklaust pas mane tik žaliuoja jau kokie 5 metai kažkas ,bet ner žydėje. pasodinta pietu pusėj,o žaliuoja apvalius metus. ar gali but Juozapinės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte8: 05 balandžio 2011 - 17:30
QUOTE(staselė @ 2011 04 05, 17:17)
Mano lelijos dar nedygsta, o kaip pas jus? Ar dar per anksti joms?

Juozapines dygsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 04 05, 19:26)
Nu lenda jau po biški bigsmile.gifO dar jediaros noriu paklaust pas mane tik žaliuoja jau kokie 5 metai kažkas ,bet ner žydėje. pasodinta pietu pusėj,o žaliuoja apvalius metus. ar gali but Juozapinės

Taip, gali būti - jei netinkama vieta, jos nežydi. Gal įdėk foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 04 05, 18:17)
Mano lelijos dar nedygsta, o kaip pas jus?

pas mane nedygsta.

user posted image
Atsakyti
http://www.dianeseed...nts/lilies.html - patarimai, su kokiomis gėlėmis dera lelijos.
Atsakyti
Ir aš kasdien patikrinu - nieko blink.gif O taip norisi sulaukt bent jau daigelių - kol dar žiedų nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 04 10, 22:41)
Ir aš kasdien patikrinu - nieko  blink.gif  O taip norisi sulaukt bent jau daigelių - kol dar žiedų nėra  blush2.gif

Dar ankstoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 04 10, 21:41)
Ir aš kasdien patikrinu - nieko  blink.gif  O taip norisi sulaukt bent jau daigelių - kol dar žiedų nėra  blush2.gif

pas mane dygsta, bet ne visos rūšys. Kažkur skaičiau, kad reikia didesnę dalį mulčio nuimti nuo lelijų. Tai šiandien nuo vienos rūšies nuėmiau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 10, 22:46)
pas mane dygsta, bet ne visos rūšys. Kažkur skaičiau, kad reikia didesnę dalį mulčio nuimti nuo lelijų. Tai šiandien nuo vienos rūšies nuėmiau.

Aš tik išlyginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 10, 21:46)

Bet jei nuimsiu - tai jos plikos liks g.gif Po mulčiu jau prieš savaitę vienos lelijos "pumpurai" buvo atgiję - netyčia užkliudžiau žemę purendama. Tai vėl atsargiai užpyliau ax.gif Pernai irgi nenuėmiau - sudygo. Tikiuosi ir šiemet sudygs smile.gif Tik... laukti ilgu ax.gif
O kada reikia nuo ligų pradėti gelbėti? Kai tik sudygsta ar vėliau. Šiaip niekada nieko aš joms nedarydavau, bet baisu, kad nesusirgtų blush2.gif
Atsakyti