Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Labukas 4u.gif

Gal kas galit pasakyti kazka apie daktare Zubruviene ( cia KMUK ), nerandu jokiu atsiliepimu doh.gif doh.gif doh.gif
Kadangi mano siuntimas genetiko - ginekologo konsultacija , man liepe skambinti i akuserini g.gif ten pas ja ir uzregistravo g.gif
Atsakyti
apie gyditoja Zubruviene negaliu nieko pasakyti, taciau as KMUK lankiausi pas Gyd. Daniuliu Serapina tj likau patenkinta, nors, kai suzinojau, kad teks eiti pas vyra buvau labai nepatenkinta, o kai pamaciau kad jis labai jaunas tj pasitikejimas iskarto neatsirado... taciau kai uzejau i kabineta, jis buvo malonus is leto viska issiaiskino, nes man sunku buvo viska paaiskinti del ko pas ji siunte ir pan. (esu lb nedrasi, tjp buna bendraujant ir su moterimis tongue.gif ) dave kelis siuntimus, kad krauja priduot ir echoskopijai... man patiko tai, kad nereikejo niekur registruotis, jau buvo uzregistruota. vel pas ji eisiu Balandzio 11 suzinoti atsakymo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joaaana @ 2011 04 01, 18:57)
apie gyditoja Zubruviene negaliu nieko pasakyti, taciau as KMUK lankiausi pas Gyd. Daniuliu Serapina tj likau patenkinta, nors, kai suzinojau, kad teks eiti pas vyra  buvau labai nepatenkinta, o kai pamaciau kad jis labai jaunas tj pasitikejimas iskarto neatsirado... taciau kai uzejau i kabineta, jis buvo malonus is leto viska issiaiskino, nes  man sunku buvo viska paaiskinti del ko pas ji siunte ir pan. (esu lb nedrasi, tjp buna bendraujant ir su moterimis  tongue.gif ) dave kelis siuntimus, kad krauja priduot ir echoskopijai... man patiko tai, kad nereikejo niekur registruotis, jau buvo uzregistruota. vel pas ji eisiu Balandzio 11 suzinoti atsakymo...  smile.gif

Aciukas 4u.gif
Lauksim geru atsakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip laikotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 04 05, 15:43)
Sveikos,kaip laikotes?  4u.gif

Kaip Tu? console.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2011 04 04, 09:15)
Aciukas  4u.gif
Lauksim geru atsakymu  mirksiukas.gif

Butinai pranesiu... smile.gif o kaip tau? kada tau pas genetike? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 04 06, 15:12)
Kaip Tu? console.gif

Dar niekaip atsigauti negaliu,o ir jauciuosi nekaip schmoll.gif
uztat dziaugiuosi,kad nors AK gydytojai ir slauga pasitaike superine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 06 balandžio 2011 - 14:26
QUOTE(krr @ 2011 04 06, 14:24)
Dar niekaip atsigauti negaliu,o ir jauciuosi nekaip  schmoll.gif
uztat dziaugiuosi,kad nors AK gydytojai ir slauga pasitaike superine  smile.gif

Na nors priežiūra gera buvo, nors tiek gerai. Atsigauti reikia laiko. Laikykis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 04 06, 17:05)
Na nors priežiūra gera buvo, nors tiek gerai. Atsigauti reikia laiko. Laikykis  friends.gif

Dabar jau su baime laukiu kitu tyrimu ats.,kad tik nebutu si beda del paveldimu ligu g.gif
idomu,kada vel galesiu apie planavimus pradeti galvoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 04 06, 15:07)
Dabar jau su baime laukiu kitu tyrimu ats.,kad tik nebutu si beda del paveldimu ligu  g.gif
idomu,kada vel galesiu apie planavimus pradeti galvoti? g.gif

O kokį Tau tyrimą darė, kariotipo?
Atsakyti
[quote=-Neužmirštuolė-,2011 04 06, 17:18]
O kokį Tau tyrimą darė, kariotipo?
Turbut,nes kai paeme vandenu,tai sake,darys visus tyrimus,kad paaisketu nelaimes priezastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 04 06, 15:29)
Turbut,nes kai paeme vandenu,tai sake,darys visus tyrimus,kad paaisketu nelaimes priezastis  g.gif

o kada bus atsakymas? Kariotipo tai žinau, kad ilgai daro. Mano sūnui darė kariotipo tyrimą iš kraujo, tai apie du mėnesius reikėjo laukti atsakymo.
Atsakyti