Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(jurakkk @ 2011 04 21, 09:35)
ir kokie tai kvepalai  blink.gif

Magnifique verysad.gif Bet dar taip nebuvo. Būna - pasipurkši, uostai, mėgaujiesi (arba ne), o čia - per minutę užgulė nosį, ėmė baisiai skaudėt galvą ir viskas, labanakt uostymui unsure.gif
Atsakyti
turbut nelemta jums kvepet lengvai parukiusia moterim
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 04 21, 09:42)
turbut nelemta jums kvepet lengvai parukiusia moterim

Nu bet čia tai pokštas pokštelis, iš tikrųjų g.gif Niekas parūkyt neleidžiaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 20, 21:19)
gal Fleur d'Interdit?  g.gif nors šiaip prisiminimai labai migloti, gal nusišneku, kitos tiksliau pasakys

Šitie tai man tarybine obuolių tyrele kvepia smile.gif, matyt nuo vaisinių viršutinių natų. Alyvų, o juolab dominuojančių ten man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 04 21, 09:49)
Šitie tai man tarybine obuolių tyrele kvepia smile.gif, matyt nuo vaisinių viršutinių natų. Alyvų, o juolab dominuojančių ten man  schmoll.gif

Sorry, labai gali būti, nes spėjau iš kažkokių tolimų prisiminimų, t. y. kone iš oro, juolab kad ir Givenchy, ir alyvos man šiek tiek mistinis reiškinys biggrin.gif
Atsakyti
Iškėliau sau tokią neįveikiamą užduotį: ieškau kažkada turėtų Givenchy "???????" kvepalų, kuriuose dominuojanti nata buvo alyvos. Dežutė ar buteliukas buvo taip pat švelniai alyvinės spalvos, pirkau Prancūzijoje prieš gerus 15 metų, tad jie buvo populiarūs. Neišsaugojau nieko, išskyrus labai gerą prisiminimą. O dabar mane apėmė kažkokia manija susirasti juos, tai va, ieškau visaip smile.gif Ačiū, kad bandėte padėti smile.gif
Atsakyti
Givenchy Ysatis?
user posted image
Atsakyti
Ne, ne Ysatis. Ysatis, atrodo, vėlesni, o tie pasirode gal 1994-95 metais, o gal anksčiau, taip spėju. Kaip Gyvenchy, buvo nebrangūs, nes drauge pajuokavo, kad išsirinkau pigiausius. Bet kvapas buvo fantastiškas. Dabar bandau susirinkti visą turėtų kvepalų kolekciją, jaunystės nostalgija, ech. Atrodo, jei rasčiau šitus, tai nieko netrūktų iki pilnos laimės smile.gif
Atsakyti
O tikrai būtent Givenchy?
Atsakyti
Tikrai Gyvenchy.
Atsakyti
Keista, pagal vaizdą internete labai primena Le De Givenchy, tik kvapo aprašymas nelabai tinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 04 21, 22:05)
Tikrai Gyvenchy.

O http://www.fragrantica.com bandėt tų kvepalų pagal brandą ieškoti?
Bent aš Givenchy alyvų tikrai nepamenu.
Atsakyti