Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(vestuke @ 2011 04 21, 14:43)
Iškėliau sau tokią  neįveikiamą užduotį: ieškau kažkada turėtų  Givenchy "???????" kvepalų, kuriuose dominuojanti nata buvo alyvos. Dežutė ar buteliukas buvo taip pat švelniai alyvinės spalvos, pirkau Prancūzijoje prieš gerus 15 metų, tad jie buvo populiarūs. Neišsaugojau nieko, išskyrus labai gerą prisiminimą. O dabar mane apėmė kažkokia manija susirasti juos, tai va, ieškau visaip  smile.gif  Ačiū, kad bandėte padėti  smile.gif

Pritariu egleegle nuomonei, kad galbūt tai buvo Fleur d'Interdit
user posted image
alyvų juose yra
Atsakyti
Atrodo, aptikau!
Ieškodama kvailai susikoncentravau į buteliuko spalvą ir vaizdą, o jis buvo pakeistas. Tai yra LE DE GYVENCHY. Pasinaudojau Ingėno patarimu ieškoti pagal brandą fragrantica. com . Yra Alyvų, tik jos ne pagrindinės, matyt man tada dar visas gyvenimas kvepejo alyvomis smile.gif Visa kita atitinka. Įkelčiau nuotrauką, bet dar nemoku. Ačiū visoms 4u.gif Džiaugiuosi neapsakomai. 4u.gif dabar reikės kaip nors bandyti įsigyti, tai čia dar klausimas, ar pavyks. Bet jau kaip palengvėjo dabar.
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 04 22, 09:13)
Atrodo, aptikau!
Ieškodama kvailai susikoncentravau į buteliuko spalvą ir vaizdą, o jis buvo pakeistas. Tai yra  LE DE GYVENCHY. Pasinaudojau Ingėno patarimu ieškoti pagal brandą fragrantica. com . Yra Alyvų, tik jos ne pagrindinės, matyt man tada dar visas gyvenimas kvepejo alyvomis  smile.gif Visa kita atitinka. Įkelčiau nuotrauką, bet dar nemoku. Ačiū visoms  4u.gif  Džiaugiuosi neapsakomai. 4u.gif  dabar reikės kaip nors bandyti įsigyti, tai čia dar klausimas, ar pavyks. Bet jau kaip palengvėjo dabar.

Džiugu, kad radai, kurie thumbup.gif
Aš vakar irgi permečiau akimis fragranticoje tuos, kurie tiko pagal sukūrimo datas . Kaip tik apie šituos Le de Givenchy buvau pagalvojusi. Bet aš pati jų nei mačius, nei juo labiau uosčius unsure.gif , net nežinojau, kad tokie egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 22, 11:43)
Džiugu, kad radai, kurie thumbup.gif
Aš vakar irgi permečiau akimis  fragranticoje tuos, kurie tiko pagal sukūrimo datas . Kaip tik apie šituos  Le de Givenchy buvau pagalvojusi. Bet aš pati jų nei mačius, nei juo labiau uosčius unsure.gif , net nežinojau, kad tokie egzistuoja.

Man taip pat jie užkliuvo, tik irgi nei uosčius, nei mačius, o juk dar reikėjo ieškot kažkokio alyvinio buteliuko tongue.gif
(čia ne į temą, bet panašiai man dukra liepė youtubėj suieškot dainą, kuri skamba uuuuu-uuu-uuuuu - na, paniūniavo kažką. Bet suradom) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 22 balandžio 2011 - 09:49
QUOTE(eglegle @ 2011 04 22, 10:46)
Man taip pat jie užkliuvo, tik irgi nei uosčius, nei mačius, o juk dar reikėjo ieškot kažkokio alyvinio buteliuko  tongue.gif
(čia ne į temą, bet panašiai man dukra liepė youtubėj suieškot dainą, kuri skamba uuuuu-uuu-uuuuu - na, paniūniavo kažką. Bet suradom) biggrin.gif

lotuliukas.gif ar tik ne šitą?
http://www.youtube.c...h?v=w_DKWlrA24k
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 04 22, 16:04)

biggrin.gif ne, ten buvo Boney M Gotta Go Home biggrin.gif Tokia mat esu žinovė - girdėjau, kad skambėjo, o kuriam kaime... Vis tik kažkaip išknisom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 04 22, 10:13)
Atrodo, aptikau!
Ieškodama kvailai susikoncentravau į buteliuko spalvą ir vaizdą, o jis buvo pakeistas. Tai yra  LE DE GYVENCHY. Pasinaudojau Ingėno patarimu ieškoti pagal brandą fragrantica. com . Yra Alyvų, tik jos ne pagrindinės, matyt man tada dar visas gyvenimas kvepejo alyvomis  smile.gif Visa kita atitinka. Įkelčiau nuotrauką, bet dar nemoku. Ačiū visoms  4u.gif   Džiaugiuosi neapsakomai. 4u.gif  dabar reikės kaip nors bandyti įsigyti, tai čia dar klausimas, ar pavyks. Bet jau kaip palengvėjo dabar.

Padėsiu, ar tokie?
user posted image
Šie tikiu kad gali ryškiai kvepėti alyvomis, beveik ir pati užsimaniau pauostyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 22 balandžio 2011 - 14:30
QUOTE(rusma @ 2011 04 22, 15:29)
Padėsiu, ar tokie?

Kaip suprantu, Jūsų parodyti yra naujoji versija iš Les Parfums Mythiques serijos. perleisti 2007 metais. smile.gif

Paieškojau vintažinės versijos (na, bent jau rašo, kad vintažinė), tai irgi ne alyvinis buteliukas:
user posted image
Nežinau, kaip čia yra. g.gif
Bet, jei vestuke visgi bandys ieškot, tai užmačiau, kad ebėjuj dar nemažai pasirinkimo. wink.gif
Atsakyti
gerbiamos kvepu manjakes:),
kreipiuosi i jus su didzia viltim ir tikejimu, kad jei ne pagelbesit, tai bent nukreipsite teisinga linkme ir uzvesit ant tiesaus kelio.
Reikalo esme tokia - as isisenejes konservatorius - megstu pastovuma ir vertinu istikimybe smile.gif Ilga laika (2 metus) vartojau ir naudojau versace chrystal noir ir hermes merve....kazkaip(sorry, niekaip neisidemiu, uzuomarsa 4u.gif )....ir ateina toks laikas, velniai zino su kuo tai susije, bet trokstu naujo savojo silto, gaivaus, medzio, vaniles, ambros, kazkokiu geliu, juros kvapo......noriu svelniai apasigaubt..savyje.

Aptikau hermes Viduramziu sodus - ju jau laukiu...
gal kas supratot mano nora ir galit pasiulyti toki koki savotiska, toki ilgam atminty kaip sakant isirezianti kavapa, kad man, kaip konservatorei, ilgam tiktu, patiktu...

sauksmas tyruose:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeba: 22 balandžio 2011 - 20:38
Taip, tai buvo tas alyvinis buteliukas, būtent tas, kurį aš turėjau. Atpažinau pagal kvapo aprašymą ir metus, bet kaip jie laikui bėgant keitėsi, tai nelabai suprantu. dabar norėčiau ieškoti to turėto alyvinio buteliuko, bet vėlgi jis juk patapęs kitu, kurį aš atpažinau fragranticoj pagal kvapo aprašymą. Čia man klausimas g.gif
Atsakyti
[quote=kristeba,2011 04 22, 21:36]
....ir ateina toks laikas, velniai zino su kuo tai susije

Tai aišku,kad su pavasariu ax.gif
Atsakyti
[quote=RIJADA,2011 04 23, 22:05]
[quote=kristeba,2011 04 22, 21:36]
....ir ateina toks laikas, velniai zino su kuo tai susije

Tai aišku,kad su pavasariu ax.gif
[/quote]

tikrai...nezinia su kuo susije...Apkaltinkim pavasari smile.gif
Atsakyti