Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

Turiu klausimeli del vyrisku kvepalu 4u.gif Gals pirkote, uostete Juicy Couture
Dirty English for Men
?

Labai sudomino aprasymas , bet nera kaip pauostyti, kaina gera atsirado 4u.gif
Dovanociau 15 m. broliui g.gif user posted image

Atsakyti
as penkiolikmeciui ju nedovanociau ,taip pat man atrodo nelabai tinkami ir gana solidaus amziaus vyriskiui
Atsakyti
O ka penkiolikmeciui pasiulytumete ? 4u.gif nes 19 panelei as vezu Escada-Ocean Lounge , nes kiek supratau ji megsta saldziu barbiskus kvapus.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 05, 18:03)
Turiu klausimeli del vyrisku kvepalu 4u.gif  Gals pirkote, uostete Juicy Couture
Dirty English for Men
?

Labai sudomino aprasymas , bet nera kaip pauostyti, kaina gera atsirado  4u.gif

Man jie labai kvepia, maniskiui nepatinka, bet... 15-meciui jie tikrai netinkami - kvapas stiprus, vyriskas.

Sunku patart nezinant vaikinuko skonio, bet gal kokie Bulgari 'aqua marine', Lacoste 'essencial', Puma 'create' (ar kiti Puma, jie tokie lengvesni, paprastesni), Kenzo 'power', (ar dar kokie Kenzo lengvesni), Azzaro 'pure cedrat'. Gal kazka dar is Issey Miyake paziuret... Man tokio amziaus vaikinukui norisi lengvu, gaiviu kvepaliuku - nieko per daug rimto kolkas.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 05, 18:39)
O ka penkiolikmeciui pasiulytumete ? 4u.gif  nes 19 panelei as vezu Escada-Ocean Lounge , nes kiek supratau ji megsta saldziu barbiskus kvapus.

Sakyčiau labai priklauso nuo paties vaikinuko. Jei toks standartinis lietuvaitis, tai manyčiau tiktų bet kas iš Tommy Hilfiger, Hugo Boss ar Lacoste vyriškų linijų. Asmeniškai man labai skaniai ant draugo kvepėjo Jaguar Performance. smile.gif Toks lengvas ir neįpareigojantis. Tik nežinau, ar jis dar išvis parduodamas. Ai, dar ir Davidoff Cool Water labai populiarus ir lengvas variantas.
Atsakyti
mielos parfumeres smile.gif siandien parduotuveje uztikau butelaiti pavadinimu Cristobal balenciaga le dix,gal kas esate juos uosciusios?nes testerio nebuvo,radau mazyteje isparduotuveje paskutini butelaiti.Labai domina nuomones....
http://www.perfumezi...women364982.jpg
Atsakyti
Iškilo klausimėlis.. Ką reiškia kai kvepalų koncentracija Esprit de Parfum? Čia parfumas ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 07 gegužės 2011 - 16:54
Mergaitės, gal kuri patartumėt kur įsigyti DKNY obuoliukų rinkinėlį? 4u.gif Na, esu mačius rinkiny 4 skirtingų spalvų obuoliukus, berods, p o15 ml g.gif Labai labai reikia. Gal interneto platybėse ar kur nors? please...
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 05 07, 01:14)
mielos parfumeres smile.gif siandien parduotuveje uztikau butelaiti pavadinimu Cristobal balenciaga le dix,gal kas esate juos uosciusios?nes testerio nebuvo,radau mazyteje isparduotuveje paskutini butelaiti.Labai domina nuomones....
http://www.perfumezi...women364982.jpg

Esu uosciusi, bet nelabai pamenu. Bet kokiu atveju, tai vintage kvapas, vienas senesniu Balenciagos, tai kiek pamenu man pasirode sunkokas kaip dauguma vintage ir panasus siek tiek i chanel nr 5, nes man atrodo yra aldehidu jame.

Bet vis tiek stverkit, nes retas kvapas ir jei megstat sunkesnius, grynesius (cia grynai mano nuomone apie vintage - jie man tokie grynesni, su maziau pustoniu jauciasi), tai kvapas patiks.

Cia va visokiu idomiu atsiliepimu:

http://www.basenotes...ID10210301.html
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2011 05 07, 19:25)
Esu uosciusi, bet nelabai pamenu. Bet kokiu atveju, tai vintage kvapas, vienas senesniu Balenciagos, tai kiek pamenu man pasirode sunkokas kaip dauguma vintage ir panasus siek tiek i chanel nr 5, nes man atrodo yra aldehidu jame.

Bet vis tiek stverkit, nes retas kvapas ir jei megstat sunkesnius, grynesius (cia grynai mano nuomone apie vintage - jie man tokie grynesni, su maziau pustoniu jauciasi), tai kvapas patiks.

Cia va visokiu idomiu atsiliepimu:

http://www.basenotes...ID10210301.html

jauciu,kad sversiu vien del istorijos
smile.gif.. o kaina juokinga,apie 10 euru ..
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 05 07, 17:53)
Iškilo klausimėlis.. Ką reiškia kai kvepalų koncentracija Esprit de Parfum? Čia parfumas ar kaip?  blush2.gif

Dazniausiai tai yra tarpinis variantas tarp Eau de Parfum ir Pure Parfum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 05 07, 21:20)
Dazniausiai tai yra tarpinis variantas tarp Eau de Parfum ir Pure Parfum  4u.gif

Oj, ačiū labai, dabar žinosiu cool.gif 4u.gif
Atsakyti