Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(Renatina @ 2011 05 24, 22:07)
kiek laiko kam ilgiausia "laikosi" Aqua Allegorijos??
20 min.??
unsure.gif

user posted image

Turiu tik siuos:

user posted image

Laikosi mirtinai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 05 24, 22:07)
20 min.??
unsure.gif

user posted image

Naujoji Jasminora laikosi beprotiskai ilgai- gal 12 val., bent jau ant manes bigsmile.gif
Atsakyti
Herba Fresca - pusė paros, o gal ir ilgiau
Lilia Bella irgi gerai, gal todėl, kad ne itin patinka.
Tuo tarpu Aqua Allegoria Grosellina, Tiare Mimosa, Flora Nymphea, Bouquet Numero 1 man nuo pat pradžių beveik nesijaučia, tai ką ten šnekėt apie laikymąsi smile.gif Figue - Iris su jom palyginus - dar sakyčiau daugiau nei pusė bėdos...
Atsakyti
Man anei Herba Fresca, anei visie kiti absoliučiai nesilaiko. Aš tikrai vienas iš tų žmonių, ant kurių odos kvepalai labai "užkimba", bet alegorijos net 20 minučių neištraukia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 05 24, 23:07)
20 min.??
unsure.gif

Pamplelune, Winter Delice ir Grosellina - visą dieną. Laurier Reglisse - kokias 3 valandas g.gif
Atsakyti
Pampelune, Herba Fresca OK, netgi Mandarine Basilic man laikosi. Na bet šitas Figasirisas - nei kiek! patinka debesėlio kvapas, kai purkštelnu. Bet tai ir viskas, ką jaučiu. paskui - nieko. kažkoks pėdsakiukas keliolika minučių ir viskas.

ačiū už atsiliepimus.
susidariau įspūdį 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 05 25, 18:25)
Pampelune, Herba Fresca OK, netgi Mandarine Basilic man laikosi. Na bet šitas Figasirisas - nei kiek! patinka debesėlio kvapas, kai purkštelnu. Bet tai ir viskas, ką jaučiu. paskui - nieko. kažkoks pėdsakiukas keliolika minučių ir viskas.

tikriausiai dauguma nekaip paziures, bet kai ant manes kvepalai neskamba ar nesilaiko, bet kvapas man labai ju patinka, as leidziu sau jais pasikvepinti drabuzius ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 25, 19:14)
tikriausiai dauguma nekaip paziures, bet kai ant manes kvepalai neskamba ar nesilaiko, bet kvapas man labai ju patinka, as leidziu sau jais pasikvepinti drabuzius ax.gif  smile.gif

O as dazniausiai kvepinu drabuzius, ne oda, na plaukus tai taip. Nes chemijos ir taip sociai gauname be kvepalu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 25, 19:20)
O as dazniausiai kvepinu drabuzius, ne oda, na plaukus tai taip. Nes chemijos ir taip sociai gauname be kvepalu  tongue.gif

Kai noriu ryškiau kvepėti, aš irgi purškiu drabužius. O kai noriu labai labai kvepėti (ir ilgai), tada šiek tiek purkšteliu ir į plaukus (bet čia jau retai).
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 25, 20:20)
O as dazniausiai kvepinu drabuzius, ne oda, na plaukus tai taip. Nes chemijos ir taip sociai gauname be kvepalu  tongue.gif

del tos chemijos tikrai nelabai linksma, tenka tas mintis vyti salin, kad galeciau dziaugtis ir megautis biggrin.gif as ir kokiu vienu psyku, kad nebutu perdaug, pakvipinu plaukus, kai noriu "pasipuosti" bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, radau NEREALU blog'ą - http://thisblogreall...viktor-and.html
Atsakyti
sakykit koks kvapas,na kaip apibudintumete D&G la lune? g.gif
Atsakyti