Ar kas nors šiuos turit/uostėt? Kaip kvepia?  

QUOTE(eglegle @ 2011 08 24, 19:20)
na... ką rasiu kristianoje
QUOTE(jurakkk @ 2011 08 24, 22:13)
nėra ten (nors apie Gedo Kr. nežinau)
QUOTE(eglegle @ 2011 08 24, 20:15)
nėra ten (nors apie Gedo Kr. nežinau)
pavasarį Gedo Kr. mačiau. tikiuosi, kad neišpirko
                Fantastiškas Mitsouko aprašymas 
  ieškosiu  EDP.

QUOTE(micefee @ 2011 08 24, 20:47)
toks saldumas, kad nekiekvienam (o kad ne man, tai jau tikrai). Jauciasi baltos geles, ir daug daug daug sintetinio medaus- kaip kokia cukraus vata. Laikosi isikibe zveriskai, bent jau man labai linearus ir saldumas, deja, nenuseda, po 6 val teko plautis
QUOTE(jurakkk @ 2011 08 24, 22:24)
Pasidomėjau Guerlain senienomis Kr. - el. paštu parašė, kad Mitsouko nebėra, tik L'Heure Bleue EDT Gedo Kr.
QUOTE(eglegle @ 2011 08 25, 15:26)
Pasidomėjau Guerlain senienomis Kr. - el. paštu parašė, kad Mitsouko nebėra, tik L'Heure Bleue EDT Gedo Kr.
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 22, 17:25)
Kažkur,nepamenu kur,kalba ėjo apie rožes kvepaluose...Gal kas bandėt šitas? 

http://www.overstock...27/product.html
http://www.overstock...27/product.html
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 23, 00:19)
o aš jau buvau įsitikinus, kad tamsta juos turėjai  
 jau norėjau Gafsai sufleruot, į ką kreiptis 
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 23, 10:20)
Atknisau senienų.
Ir kad jau neva "turėjau" juos turėt, tai reik ir turėt
Taigi jokio ekstyymo visai nerasta. Tik iš pradžių labai padvelkė spiritu, bet greit nurimo. Man - tabakinė-vanilinė rožė, tik kažkoks lyg ir turėjęs būt grožis greit dingsta ir lieka tyli pudra (ar lūpdažis). Labai pasitelkus vaizduotę gal ir galima tą rožę juodai nuspalvint, bet trūksta svorio. Bet kaip toks pigutis - visai nieko. Buteliukas juodas... (galėtų kas ir padovanot, kvėpinčiausi, o ko ne?)
QUOTE(theorema @ 2011 08 22, 15:53)
Ar kada buvo išleisti Calvin Klein kvepalai CK (woman,ar for woman, be jokių BE)? Draugė teigia, kad tai buvo jos mėgstamiausias kvapas. Buteliuką prisimena, kaip skaidrų stačiakampį, kvadratinio skerspjūvio. Internete, deja,  nieko panašaus neradau.  Gal kas žinote? Ačiū. 
Ar tikrai teisingą pavadinimą atsimena? Aš pati tokio kvepalo "CK" nepamenu. O skaidrus stačiakampis buvo Truth by Calvin Klein (nebegaminami).
PS. Kaip atrodo "kvadratinis skerspjūvis"
                Mergytes,gal kuri buvot Kristutej uz apsiuostet kvapusis vanduo Ange ou Démon le Secret Elixir? 
 domina irgi jie mane labai domina 

QUOTE(vestuke @ 2011 07 28, 18:29)
Sveikos, ar kuri esate bandžiusi šituos:  Fleur de Narcisse Chloe for women arba Chloe Narcisse Chloe for women . Pamačiau pas savo gydytoją ir kvapą užuodžiau, užsidegiau pamėginti, nes patiko, o  tik žinau, kad Chloe ir apvalus buteliukas su apvaliu kamšteliu.   Duglase nieko panašaus iš viso nėra, ten visi stačiakampiai butelaičiai. Kaip visada viskas pas mane apgraibom, kol surandu atsakymą.  Dabar va ieškau pagal butelio apvalumą, dizainerio vardą  ir galimai   gėlių kvapą 
Tai buvo mano vieni iš pirmųjų kvepalų prieš daaaaaaug metų