Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(Hedonistė @ 2011 08 26, 09:47)
Tai buvo mano vieni iš pirmųjų kvepalų prieš daaaaaaug metų smile.gif Gavau dovanų iš JAV. Kvapas sodrus, stiprus, gėlinis - ilgai laikosi ir nuostabiai skleidžiasi. Esu sulaukusi nemažai komplimentų net iš nepažįstamų žmonių, o draugai lengvai identifikuodavo mane pagal šį kvapą (kažkada lifte užduodę suprato, kad pavėlavo, nes aš jau išėjau  biggrin.gif ). Baigiau juos su ašaromis, nors labai taupiau. Tuometinėj vienintelėj Kristianoj Gedo. pr. jų buvo, bet ar studentei juos įpirkti  schmoll.gif  Ilgai jų dairiausi, Lietuvoj dar neatradau. Prieš metus nusišypsojo laimė rasti juos pas vieną moteriškaitę, ne kažką nusimanančią, kažkas iš kažkur jai parvežė, o jai jie smirdėjo "bobutės komoda", todėl labai nudžiugo man papigiai "prastūmusi" 100 ml to gėrio  lotuliukas.gif

Jau esu įsigijusi Chloe Narcisse Chloe for women, bet nedrįstu jais rimtai kvėpintis. Gėlių, juo labiau narcizų, juose neužuodžiu, tik stiprų prieskoninį gvazdikėlių kvapą. Kvapas ant riešo laikosi be galo ilgai, beveik visą dieną. Man jie per aštrūs, per stiprūs, gal taip ir nešdrįsiu sužinoti kaip jie skleidžiasi. Galbūt parduosiu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas testavote Opium Eau D'ete Summer pasidalinkite įspūdžiais ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 08 27, 19:35)
Gal kas testavote Opium Eau D'ete Summer  pasidalinkite įspūdžiais ax.gif
user posted image

As esu turejus, tik buteliukas buvo sviesus, stai toks:
user posted image
Visai gera vasarine variacija, ne "kompotine", tiesiog kiek lengvesne. Jeigu apie paprasto Opium pilna psyka as bijau net pagalvoti (naudoju tik splash, ir tik maaaza laseli), tai sito vasarinio galejau ramiai padaryti 3-4 psykus biggrin.gif Pardaviau tik todel, kad bazej erzindavo ta pati nata, del kurios dabar tenka atsisveikinti ir su Penhaligons Lily&Spice. Deja, kas cia per nata, identifikuoti negaliu g.gif
Jei ka -turiu pasilikusi sau meginuka, galiu duoti patestavimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 27 rugpjūčio 2011 - 23:02
gal kuri galetu palyginti chloe by chloe edt, edp ir intense? buciau labai dekinga 4u.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Ačiū AMARILIS neatsisakysiu pratestuot ax.gif
Atsakyti
http://www.fragranti...reme-13031.html

Uostėt tokius? g.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur būtų galima įsigyti/užsisakyti vyriškų "Laura Biagiotti ROMA UOMO"? 4u.gif Negamina jų ir mūsų parduotuvėse nėra.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 rugpjūčio 2011 - 18:16
Jei kam aktualu, tai radau, kur užsisakyti "Roma UOMO".

http://kvepalai.us/i...ufacturer_id=42
Atsakyti
Šaltam sezonui norėčiau šilto kvapo, kur sklando vanilės, cinamono, karamelės, medaus, galbūt smilkalų, bičių vaško, miros (bet šių nebūtinai) natos. Ir jokių gėlių, muskuso, ambros. Kas galėtų pavardinti tokius pavadinimus, iš kurių galėčiau pasirinkti? Svajoju apie nesudėtingą, neiškilmingą ir nebūtinai prabangų kvapą. Būsiu dėkinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 09 01, 10:55)
Šaltam sezonui norėčiau šilto kvapo, kur sklando vanilės, cinamono, karamelės, medaus, galbūt smilkalų, bičių vaško, miros (bet šių  nebūtinai) natos. Ir jokių gėlių,  muskuso, ambros. Kas galėtų pavardinti tokius pavadinimus, iš kurių galėčiau pasirinkti? Svajoju apie nesudėtingą, neiškilmingą  ir nebūtinai prabangų kvapą. Būsiu dėkinga. smile.gif

L'Erbolario Meharees
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 09 01, 09:20)
L'Erbolario Meharees

Šiuos kažkodėl randu tik vyriškus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 09 01, 09:55)
Šaltam sezonui norėčiau šilto kvapo, kur sklando vanilės, cinamono, karamelės, medaus, galbūt smilkalų, bičių vaško, miros (bet šių  nebūtinai) natos. Ir jokių gėlių,  muskuso, ambros. Kas galėtų pavardinti tokius pavadinimus, iš kurių galėčiau pasirinkti? Svajoju apie nesudėtingą, neiškilmingą  ir nebūtinai prabangų kvapą. Būsiu dėkinga. smile.gif

Chopard Wish
Atsakyti