QUOTE(Hedonistė @ 2011 08 26, 09:47)
Tai buvo mano vieni iš pirmųjų kvepalų prieš daaaaaaug metų
Gavau dovanų iš JAV. Kvapas sodrus, stiprus, gėlinis - ilgai laikosi ir nuostabiai skleidžiasi. Esu sulaukusi nemažai komplimentų net iš nepažįstamų žmonių, o draugai lengvai identifikuodavo mane pagal šį kvapą (kažkada lifte užduodę suprato, kad pavėlavo, nes aš jau išėjau
). Baigiau juos su ašaromis, nors labai taupiau. Tuometinėj vienintelėj Kristianoj Gedo. pr. jų buvo, bet ar studentei juos įpirkti
Ilgai jų dairiausi, Lietuvoj dar neatradau. Prieš metus nusišypsojo laimė rasti juos pas vieną moteriškaitę, ne kažką nusimanančią, kažkas iš kažkur jai parvežė, o jai jie smirdėjo "bobutės komoda", todėl labai nudžiugo man papigiai "prastūmusi" 100 ml to gėrio 

Jau esu įsigijusi Chloe Narcisse Chloe for women, bet nedrįstu jais rimtai kvėpintis. Gėlių, juo labiau narcizų, juose neužuodžiu, tik stiprų prieskoninį gvazdikėlių kvapą. Kvapas ant riešo laikosi be galo ilgai, beveik visą dieną. Man jie per aštrūs, per stiprūs, gal taip ir nešdrįsiu sužinoti kaip jie skleidžiasi. Galbūt parduosiu