Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(vestuke @ 2011 09 09, 22:33)
Reikia tamstų patarimo tokiu klausimėliu

Vaistinėje nusipirkti pipetę ir iš nepurškiamų buteliukų persipumpuoti kvepalus į atomaizerį. Atomaizerių būna Koslinos parduotuvėse. Įvairiausių talpų.
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 09 09, 22:33)
Reikia tamstų patarimo tokiu klausimėliu: turiu dvi nepurškiamas miniatiūras Yves Rocher Venice po 7,5 ml, o kadangi nepurškiamų nemėgstu, tai nusprendžiau įsigyti didesnį atomiką ir supilti  smile.gif  Niekada to nedariau, suprantu, kai kvepalai kažkokiu būdu  nupurškiami į atomiką, bet kaip juos gražiai supilti su mažiausiais nuostoliais? Ir kur galima gauti kokį stiklinį 15 ml atomiką (jei tokių būna). Apšvieskite, prašau,mane, neišmanėlę, būsiu labai dėkinga.  4u.gif

Švirkštas smile.gif Galima be adatos arba su didesnio diametro adata (tuomet "susirinks" ir mažiausi kvepalo likučiai) smile.gif
Atsakyti
Kaip apibūdintumėte Clinique - Aromatics elixir ? ax.gif
Atsakyti
kažko paieška grybauja, papasakokit kas nors apie šituos:
user posted image

Fragonard Grain de Soleil
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 rugsėjo 2011 - 20:28
Čia šiek tiek yra:
http://www.supermama...?...1293&st=120
Atsakyti
4u.gif Sveikos, į ką "neša" Hermes Calèche rolleyes.gif (man tas aprašymas ne labai ką sako) - į ką, į kuriuos gali būti panašiausi?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 09 14, 10:24)
4u.gif Sveikos, į ką "neša" Hermes Calèche  rolleyes.gif  (man tas aprašymas ne labai ką sako) - į ką, į kuriuos gali būti panašiausi?

Man labai panasus su Madame Rochas.
Atsakyti
v-i-k-a tu rimtai blink.gif kelis kartus testavau Madam Rochas ir net minties nebuvo, kad panašu į Caleche. nors kūrėjas (Guy Robert) tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurakkk: 14 rugsėjo 2011 - 13:57
QUOTE(salutvera @ 2011 09 11, 14:55)
Kaip apibūdintumėte Clinique - Aromatics elixir ?  ax.gif

Karčios,bet labai malonios nosiai žolelės.Dozuoti reik mikro-dozėm smile.gif .Gaila,kad mano galva jų netoleruoja...mielai naudočiau.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 09 11, 14:55)
Kaip apibūdintumėte Clinique - Aromatics elixir ?  ax.gif

atomiškai stiprus šipras, kuriame dar medaus įmaišyta (na, bent man jis ten uodėsi). stipriai bobutinis biggrin.gif žodžiu įspūdingas ir labai geras kvepalas, kuris tikrai ne kiekvienam, todėl nebandžius gal geriau nepirkt g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 14 rugsėjo 2011 - 17:11
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią nors alternatyvą YSL "Cinema" (EDP) kvepalams be Cristobal Balenciaga, Rochas "Alchimie"? Į ką dar būtų verta atkreipti dėmesį? Būsiu dėkinga visoms už bet kokius pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2011 09 14, 21:33)
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią nors alternatyvą YSL "Cinema" (EDP) kvepalams be Cristobal Balenciaga, Rochas "Alchimie"? Į ką dar būtų verta atkreipti dėmesį? Būsiu dėkinga visoms už bet kokius pasiūlymus 4u.gif

Gal YSL ELLE EDP ? wub.gif
Atsakyti