Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(elva @ 2011 09 14, 20:33)
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią nors alternatyvą YSL "Cinema" (EDP) kvepalams be Cristobal Balenciaga, Rochas "Alchimie"? Į ką dar būtų verta atkreipti dėmesį? Būsiu dėkinga visoms už bet kokius pasiūlymus 4u.gif

Jei pavyktų kur gauti, labai rekomenduočiau pamėginti Estee Lauder "Private collection amber ylang ylang" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2011 09 14, 21:33)
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią nors alternatyvą YSL "Cinema" (EDP) kvepalams be Cristobal Balenciaga, Rochas "Alchimie"? Į ką dar būtų verta atkreipti dėmesį? Būsiu dėkinga visoms už bet kokius pasiūlymus 4u.gif

O jei Chopard Casmir? Dar gal būtų galima Hanae Mori Hanae Mori, Armani Sensi.
Atsakyti
ax.gif

Chanel Coco Mademoiselle
Calvin Klein Euphoria
Giorgio Armani Armani Mania
Chanel Allure

..........
ka, supermamos, patartumete pakeitimui? rolleyes.gif
busiu dekinga uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cocoma: 15 rugsėjo 2011 - 09:04
QUOTE(jurakkk @ 2011 09 14, 14:55)
v-i-k-a tu rimtai blink.gif kelis kartus testavau Madam Rochas ir net minties nebuvo, kad panašu į Caleche. nors kūrėjas (Guy Robert) tas pats g.gif

Visiskai rimtai. biggrin.gif turiu ir vienus ir kitus. Kai pastebejau panasuma istestavau kaip priklauso, vienas ant vienos rankos kitas ant kitos. Tikrai panasus. Nepamenu kokioje temoje anksciau jau rasiau apie ju panasuma ir kaip jie issiskleidzia.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 09 15, 09:39)
Visiskai rimtai. biggrin.gif  turiu ir vienus ir kitus. Kai pastebejau panasuma istestavau kaip priklauso, vienas ant vienos rankos kitas ant kitos. Tikrai panasus. Nepamenu kokioje temoje anksciau jau rasiau apie ju panasuma ir kaip jie issiskleidzia.

pasirodo sumaišiau Caleche su Kelly Caleche doh.gif Caleche odos kaip suprantu nerasta ax.gif
Atsakyti
Turinčios patirties galbūt rekomenduotų kažką panašaus į Chloe Love? mastau.gif

būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellle: 15 rugsėjo 2011 - 12:56
jurakk, kažkodėl taip ir pagalvojau, kad sumaišėte smile.gif O anie ir man panašūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 15 rugsėjo 2011 - 13:02
QUOTE(eglegle @ 2011 09 15, 13:01)
jurakk, kažkodėl taip ir pagalvojau, kad sumaišėte smile.gif O anie ir man panašūs

pasirodo Caleche nesu testavusi. dar vienas akmuo į mano daržą blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimuką blush2.gif atsitiko nelaimė...Mano firminius kvepalus vaikai išpurškė doh.gif Norėjo paragaut ir pakvėpint lauką doh.gif dabar tų kvėpalų tik keli miligramai..... unsure.gif gal kas žinot ką pilt kad jų būtų daugiau? Labai geras kvapas...Ir taip gaila...
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 09 15, 17:04)
Sveikos 4u.gif Turiu klausimuką blush2.gif  atsitiko nelaimė...Mano firminius kvepalus vaikai išpurškė doh.gif  Norėjo paragaut ir pakvėpint lauką doh.gif  dabar tų kvėpalų tik keli miligramai..... unsure.gif  gal kas žinot ką pilt kad jų būtų daugiau? Labai geras kvapas...Ir taip gaila...

Kad čia ne nagų lakas,tik sugadinsit unsure.gif .Geriau paieškokit,kur pigiau galima naujus nusipirkt,kad ir forumo išparduotuvėj.
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 09 14, 22:42)
Gal YSL ELLE EDP ?  wub.gif

Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif

"Elle" man - visai "is kitos operos" blush2.gif Jie man vienoj eilej su Dioro "Midnight Poison" stovi - pipiriukai + kamparas smile.gif (bet ne blogaja prasme mirksiukas.gif )

QUOTE(Mizantropė @ 2011 09 15, 00:04)
Jei pavyktų kur gauti, labai rekomenduočiau pamėginti Estee Lauder "Private collection amber ylang ylang" wink.gif

Jei kada bus proga pabandyt, reiktu pabandyt, nes pavadinimas gerai skamba 4u.gif

QUOTE(rutule @ 2011 09 15, 06:43)
O jei Chopard Casmir? Dar gal būtų galima Hanae Mori Hanae Mori, Armani Sensi.

"Casmir" man per astri, per senovine vanile jauciasi, o "Cinema" kaip tik tuo ir patinka, kad ta vanile tokia minksta, sleifine ir sakyciau moderni blush2.gif Kitus dvejus butinai pabandysiu - aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elva: 15 rugsėjo 2011 - 20:23
Gal zinoves gali pasakyti ar cia originalus edp?
http://www.manodrabu...auji-originalus
g.gif
Atsakyti