Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Forget @ 2011 04 05, 09:54)
Prie ko čia vertimas? Ir iš vis tokį dalyką kaip hiperbolizacija suprantate? Mano jokių norų nereikėtų pildyti, nes aš į tą žmogų žiūrėti negalėčiau. Bet su laiku įrodydamas, kad nori bandyti kurti gyvenimą kartu, užsitarnautų pasitikėjimą
Visų pirma niekas nešnekėjo apie visą gyvenimą. O antra, ar dabar jis nebus griaužiamas? Kiekvienas išėjimas, kiekviena sms palydima nepasitikėjimu. Būtent ir pabrėžiau, kad taikytis reikia tada , kai tikrai žmogui atleidai ir paleidai klaidas. O ne visą gyvenimą gyventi paranojije kur išėjo, kodėl išėjo ir panašiai. Sorry, aš taip nemoku, vyras tai puikia žino. Jei jūs mokate, džiugu.

thumbup.gif va būtent
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 05, 08:58)
jau pats faktas, kad apie artimiausią žmogų gali taip galvoti-nieko gero schmoll.gif

Jei as apie savo vyra taip galvociau, jau nebegyvenciau su juo
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 05, 12:14)
Jei as apie savo vyra taip galvociau, jau nebegyvenciau su juo

Va čia ir svarbiausia mirksiukas.gif

Kaip draugė? Nebuvot dar?
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 04 05, 00:32)
Tai gal del to ir toks atidus...ir su vaiku daugiau  bendrauja ...nes skaudus isgyvenimai neleidzia kitaip elgtis...o ne del to,kad susivoke...

Na, as tikiuosi, kad jis jam pades perskirstyti is naujo prioritetus gyvenime...
Atsakyti
Man tai toks klausimas pasistojo, o kodel as turiu buti dekinga, kad mano vyras uzsiima su savo vaiku?

Ka asmeniskai Jums Luttuke gero atnese toks ivykis, kaip jis pasikeite Jusu atzvilgiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 05 balandžio 2011 - 11:42
QUOTE(Forget @ 2011 04 05, 12:20)
Va čia ir svarbiausia  mirksiukas.gif

Kaip draugė? Nebuvot dar?

Nebuvom, islindo nenumatytu problemu....
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 05, 12:36)
Nebuvom, islindo nenumatytu problemu....

Manau, kad ir nebusit...
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 04 05, 12:26)
Man tyai toks klausimas pasistojo, o kodel as turiu buti dekinga, kad mano vyras uzsiima su savo vaiku?
Ka asmeniskai Jums Luttuke gero atnese toks ivykis, kaip jis pasikeiete Jusu atzvilgiu?

Kad su vaiku daugiau laiko leidzia, tai cia NORMALU. As jam uz tai dekinga nesijauciu. Taip ir turi buti.
Kaip pasikeite mano atzvilgiu? Tapo svelnesnis, atidesnis, poelgiai, kurie mane suerzina pamazejo nuo keleto kartu per diena iki poros kartu per savaite. Siaip sake vel jaucia nora grizti namo ko kuri laika nebebuvo... Tiesiog namuose dabar normali atmosfera, nera buvusios itampos... Tarpusavio santykiai dabar normalus, tokie kokie ir turetu buti normalioje seimoje.
Esama situacija mane visiskai tenkina. Jei taip bus ir toliau - super!
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 04 05, 12:26)
Man tai toks klausimas pasistojo, o kodel as turiu buti dekinga, kad mano vyras uzsiima su savo vaiku?
Ka asmeniskai Jums Luttuke gero atnese toks ivykis, kaip jis pasikeite Jusu atzvilgiu?

Aha ,kyšt myžt ir viskas?Daro vaikus du zmones ,tai ir augina du ,o ne po viena.
Ir nereikia cia tu vyru aukstinti vien tik uz tai ,k ad valgyti padaro karts nuo karto ar siurbliu prasiurbliuoja kambariuka. Jie ir turi buti seimyninio gyvenimo dalimi.
O tai buna ,kad kazka diedas padaro ,.tai per visa foruma mamkos rekia kokie ju diedai geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 05, 12:45)

Esama situacija mane visiskai tenkina. Jei taip bus ir toliau - super!

Tikiuosi taip ir liks 4u.gif

QUOTE(burbanti @ 2011 04 05, 12:47)

O tai  buna ,kad kazka diedas padaro ,.tai per visa foruma  mamkos rekia kokie ju diedai geri  biggrin.gif

paskaityt temutę "ar vyras padeda namie tvarkytis" biggrin.gif tai jei indu KARTAIS išplauna, tai ten tarp lyderių būsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip, musu atveju, tos mergos iki tokio lygio, buvo ne nesutarimu priezastis, o greiciau pasekme. Va del to tie visi metai atgailavimo netinka sitoje situacijoje.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 04 05, 12:49)
Tikiuosi taip ir liks  4u.gif
paskaityt temutę "ar vyras padeda namie tvarkytis"  biggrin.gif tai jei indu KARTAIS išplauna, tai ten tarp lyderių būsi  lotuliukas.gif

Na man tai paprasciau oaciai susitvarkyti, negu vyro prasyti smile.gif
Geriau, kad jis su vaiku laiko praleistu. Visiems 3 is to daugiau naudos buna smile.gif
O kas liecia tuos labiau vyriskus darbus, tai daar kartu vyrai juos daro (pvz., vakar ejo i garaza ratu keisti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 05 balandžio 2011 - 11:53
QUOTE(Forget @ 2011 04 05, 12:49)
Tikiuosi taip ir liks  4u.gif
paskaityt temutę "ar vyras padeda namie tvarkytis"  biggrin.gif tai jei indu KARTAIS išplauna, tai ten tarp lyderių būsi  lotuliukas.gif

įdomu būtu sužinoti, kiek moterys, vis pabambančios, kad vyras nepadeda buityje, rūpinasi kad ir šeimos automobilio priežiūra ir remontu, kitais techniniais darbais. Daugumu įsitikinusių, kad nėra tik vyriškų, ar tik moteriškų darbų, bet tikrai reta kuri žino, kada pvz. reikia alyvą automobilyje pakeisti, kada kaladėles, ir pan. g.gif ir tikrai turbūt retai kuri tuo rūpinasi. O jei rūpinasi ir nuvaro bent jau laiku iki serviso, tai būna apgaunama
Atsakyti