Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Forget @ 2011 04 05, 12:49)
Tikiuosi taip ir liks  4u.gif
paskaityt temutę "ar vyras padeda namie tvarkytis"  biggrin.gif tai jei indu KARTAIS išplauna, tai ten tarp lyderių būsi  lotuliukas.gif

biggrin.gif Kiek mazai moterims ,kai kurioms, reikia...
Atsakyti
QUOTE(bardem @ 2011 04 05, 11:54)
įdomu būtu sužinoti, kiek moterys, vis pabambančios, kad vyras nepadeda buityje, rūpinasi kad ir šeimos automobilio priežiūra ir remontu, kitais techniniais darbais. Daugumu įsitikinusių, kad nėra tik vyriškų, ar tik moteriškų darbų, bet tikrai reta kuri žino, kada pvz. reikia alyvą automobilyje pakeisti, kada kaladėles, ir pan.  g.gif ir tikrai turbūt retai kuri tuo rūpinasi. O jei rūpinasi ir nuvaro bent jau laiku iki serviso, tai būna apgaunama

Zinot vot as tas mohikanas biggrin.gif

Ir dar as taisau elektrinius prietaisus, ir lemputes su automatais moku pakeisti, bei zinau kaip dazyti, tinkuoti glaistyti ir plyteles su tapetais klijuoti.

Siuo atzvilgiu esu visai nemoteriska, bet tai greiciausiai nuleme profeijos pasirinkimas

ir to paties noriu is vyro, kad jis butu tokiuose dalykuose ne vien "vyriskas'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 05 balandžio 2011 - 11:59
QUOTE(bardem @ 2011 04 05, 12:54)
Daugumu įsitikinusių, kad nėra tik vyriškų, ar tik moteriškų darbų,

Neteisybe .Yra vien tik vyriski darbai ir vien tik moteriski .O kas sako ,kad tai nera ,tai yra bobos su kiausiais arba vyrai su moteriskais triusikais.
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2011 04 05, 12:57)

Ir dar as taisau elektrinius prietaisus, ir lemputes su automatai moku pakeisti, bei zinau kaip dazyti, tinkuoti glaistyti ir plyteles su tapetais klijuoti.

SIuo atzvilgiu esu visai nemoteriska, bet tai greiciausiai nuleme profeijos pasirinkimas

Elektrotechnika?As tai statybine inzinerija biggrin.gif ,bet vistiek nedarau to ,kas yra negerai moteriskam organizmui
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as dabar isivaizdavau..sedim abu su vyru ant sopkutes ir neriam vaseliu lotuliukas.gif
Atsakyti

Ir dar as taisau elektrinius prietaisus, ir lemputes su automatais moku pakeisti, bei zinau kaip dazyti, tinkuoti glaistyti ir plyteles su tapetais klijuoti.

Siuo atzvilgiu esu visai nemoteriska, bet tai greiciausiai nuleme profeijos pasirinkimas

nesakiau, kad visos, sakiau kada dauguma moterų yra žymiai mažiau išmanančių apie technika, nei vyrai. Tačiau ir tarp vyrų yra išimčių.
Atsakyti
Ne ,ne ..sakykit ka norit ,o pakedenti plunksnas reikia ne tik vyrams bet ir moterims ..tik atsargiai..kad niekas nesuzinotu .
Papildyta:
QUOTE(bardem @ 2011 04 05, 13:01)
nesakiau, kad visos, sakiau kada dauguma moterų yra žymiai mažiau išmanančių apie technika, nei vyrai. Tačiau ir tarp vyrų yra išimčių.

Neteisingas issireiskimas .Ne 'neismananciu ' ,o 'nesidominciu' .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 04 05, 12:00)
Neteisybe .Yra vien tik vyriski darbai ir vien tik moteriski .O kas sako ,kad tai nera ,tai  yra bobos su kiausiais arba vyrai su moteriskais triusikais.
Papildyta:

Elektrotechnika?As tai statybine inzinerija  biggrin.gif  ,bet vistiek nedarau to  ,kas yra negerai moteriskam organizmui
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as dabar  isivaizdavau..sedim abu su vyru ant sopkutes ir neriam vaseliu    lotuliukas.gif

Kaip man patiiiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2011 04 05, 12:00)
Neteisybe .Yra vien tik vyriski darbai ir vien tik moteriski .O kas sako ,kad tai nera ,tai  yra bobos su kiausiais arba vyrai su moteriskais triusikais.
Papildyta:

Elektrotechnika?As tai statybine inzinerija  biggrin.gif  ,bet vistiek nedarau to  ,kas yra negerai moteriskam organizmui
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as dabar  isivaizdavau..sedim abu su vyru ant sopkutes ir neriam vaseliu    lotuliukas.gif

bliamba, burbanti ivarej mane i raudoni blush2.gif , net i tulika nubegau kelnese pasizvalgyti.... lotuliukas.gif

as nemoku tokiu darbu blush2.gif siuo atzvilgiu mano rankos auga ne ten kur pas visus zmones ax.gif
Atsakyti
įdomu būtu sužinoti, kiek moterys, vis pabambančios, kad vyras nepadeda buityje, rūpinasi kad ir šeimos automobilio priežiūra ir remontu, kitais techniniais darbais. Daugumu įsitikinusių, kad nėra tik vyriškų, ar tik moteriškų darbų, bet tikrai reta kuri žino, kada pvz. reikia alyvą automobilyje pakeisti, kada kaladėles, ir pan.  g.gif ir tikrai turbūt retai kuri tuo rūpinasi. O jei rūpinasi ir nuvaro bent jau laiku iki serviso, tai būna apgaunama

Na, dabar retas kuris vyras kaladeles pats keicia, o alyva keist paciam isvis prasmes nera.
O siaip, reikia tureti patikima servisa, kad nebutu apgaudinejimu, kuriu, beje, is vyrai neisvengia... arba bent jau permoka labai daznai.
(siaip as pati nevairuoju)
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 04 05, 13:03)
Kaip man patiiiko wub.gif

Kas?Sedejimas ant sopkutes ir nerimas ,zinant ,kad bet kada gali nerima pakeisti pasivartymu?Ar elektrotechnika? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 05, 13:05)
Na, dabar retas kuris vyras kaladeles pats keicia, o alyva keist paciam isvis prasmes nera.
O siaip, reikia tureti patikima servisa, kad nebutu apgaudinejimu, kuriu, beje, is vyrai neisvengia... arba bent jau permoka labai daznai.
(siaip as pati nevairuoju)

Kad vyrai darosi skudurai siais laikais ,jiems geriau su draugais bare pasedeti ,nei prie masinos pasikluisti .
Atsakyti

Neskirstau zmoniu darbus pagal lyti, bet is postu matosi, kad jus esate saliskas. Kita vertus, kiek trunka ta auto prieziura, kai buitis, maisto ruosimas yra kasdienybe.

Ne tik, kad vazinejuosi, bet laisvai be problemu galiu tvarkyti, kartais ir tvarkau savo automobili. Puikiai girdziu, kai taksi rekia keisti susidevejusius ratu guolius, kad variklis kala, pagal kalima net galiu numatyti galimas priezastys ir t.t.. Nors mano dabartines masineles varikliukas rotorinis mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 balandžio 2011 - 12:10
QUOTE(xxkamane @ 2011 04 05, 13:05)

as nemoku tokiu darbu blush2.gif  siuo atzvilgiu mano rankos auga ne ten kur pas visus zmones ax.gif

Svarbu ,kad tos rankos sugebetu svelniai paglostyti meiluzi ... biggrin.gif Nu gal nesvelniai ,gal grubiai ,cia kaip jums abiems patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 04 05, 13:07)

Kad vyrai darosi skudurai siais laikais ,jiems geriau su draugais  bare pasedeti ,nei prie masinos pasikluisti .

Na, maiskis kuociasi... Ir prie savo ir prie mamos masinos ir dart akrtais prie draugu... Patinka jam.
Atsakyti
QUOTE(bardem @ 2011 04 05, 13:01)

Matyt jusu pazinota daugma, neatitinka mano pazinots daugumos pomegius mirksiukas.gif
Atsakyti