Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 16:40)
tada ne taip supratau....bet visgi koks skirtumas jei matai kad viskas blogai ir nesikalbi tai tas pats, tuo labiau kiek supratau sakei kad jo buvimas šalia tave erzino ir pati pastūmėjai nebūt namie - pvz darbe likt, tai jau kaip atstūmimas....jei taip pasakyčiau MB tai jis tikrai supyktų...

Na tai ir prisiimu dali kaltes, bet manes zmones siaip sau irgi neerzina. Jis kabinejosi prie smulkmenu (tai jam tas ne ten padeta, tai kitkas, tai as nelaiku vaika migdau, tai ne taip maitinu). Zodziu, jam kliuvo viskas... o as irgi ne emociniam epogejuj buvau. Zodziu pati tikriausia simynine krize.
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 28, 16:52)
O tipo ne? biggrin.gif

Nu tai ar aš ginčijuos. Ai bet gal aš geriau pabaisa, bet protinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 16:49)
nuo kada tai zodiakas lemia???dar suprasčiau kad skorpionas būtų, nes sako skorpionui reikia 7 namus(netiesiogiai namus o zoodiake) pereiti sekso tada jis tik nusiramina....

stebiuosi aš vis kokios jūs čia visos brangios ir variantai brangūs....o kur aistra??? ar pirmiausiai pinigai ir pasidulkit...

Mano skorpionas, kaip atėjo į pirmą namuką, taip ir puoselėja darželį šalia jo.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 15:54)
Nu tai ar aš ginčijuos. Ai bet gal aš geriau pabaisa, bet protinga  lotuliukas.gif

Vyro nuomonė šiuo klausimu manau skirtųsi nuo Jūsų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 28, 16:55)

nu viskas.. dar sesios ateityje trobeles laukia jo lotuliukas.gif

nu as ir zinau kad skorpai tik meiluziams tinkami cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 28, 16:54)
(tai jam tas ne ten padeta, tai kitkas, tai as nelaiku vaika migdau, tai ne taip maitinu).

Ne nu nafig doh.gif ir dėl to reik eit pas kitas mergas. Ir faktas, tu kalta, ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 16:49)
1. nuo kada tai zodiakas lemia???dar suprasčiau kad skorpionas būtų, nes sako skorpionui reikia 7 namus(netiesiogiai namus o zoodiake) pereiti sekso tada jis tik nusiramina....

2. stebiuosi aš vis kokios jūs čia visos brangios ir variantai brangūs....o kur aistra??? ar pirmiausiai pinigai ir pasidulkit...

1. Na as irgi nesuprandu logikos toje atmazkeje.

O kaip jus pasiulote sioje situacijoje spresti seimos problema, zodiako zenklo t.y. gimimo datos juk nepakeisi, kaip zmona gali itakoti sia situacija?

2. Jus norite pasakyti, kad jei jau uzejo upas dulkintis ji privalai tuctuojau patenkinti, nenueinant i kita nuosalesne vieta? Va kokia vieta zmones renkasi tai ir parodo zmogaus kultura. Manau, niekam nekliuna, kad moteris vyras turi meiluzi, bet juokinga kai zmones bando pateisinti savo neisrankuma, ar kulturos stoka, aistra.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 28, 16:56)
nu viskas.. dar sesios ateityje trobeles laukia jo  lotuliukas.gif

nu as ir zinau kad skorpai tik meiluziams tinkami  cool.gif

Na matai, reik būt geru namuku, o ne bakūže samanota. tada nereiks ir kitų šešių.
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 28, 16:55)

Nu ale kažkaip dar ir ėmė tokią pabaisą, ir dar netgi graži aš jam bigsmile.gif
Matai, jei moteris protinga, tai jai labai nesunku būt gražiai, o jei tik graži protingai gerokai sunkiau
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 28, 16:55)

Na tai zinoma, kas daugiau belieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 28, 16:57)
Na matai, reik būt geru namuku, o ne bakūže samanota. tada nereiks ir kitų šešių.

Nu eina visi,sake meiluzes ir jos zino,vsio.. mums tik belieka tylet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 28, 16:54)
Na tai ir prisiimu dali kaltes, bet manes zmones siaip sau irgi neerzina. Jis kabinejosi prie smulkmenu (tai jam tas ne ten padeta, tai kitkas, tai as nelaiku vaika migdau, tai ne taip maitinu). Zodziu, jam kliuvo viskas... o as irgi ne emociniam epogejuj buvau. Zodziu pati tikriausia simynine krize.

tai aš gi ir sakiau kad gerbiu jus už tai kad prisiimat ir sau atsakomybę, nes dažniausiai jei vyras nueina į kairę tai būna kaltas jis...kaip ir čia daugumos tokia nuomonė....aš galvoju ir bandau išaiškint kad visgi nėra taip...

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 28, 16:55)

o nebūkk tikra, dar ne sutema ir ne vakaras.....
Atsakyti