Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 16:49)

stebiuosi aš vis kokios jūs čia visos brangios ir variantai brangūs....o kur aistra??? ar pirmiausiai pinigai ir pasidulkit...

Pigu ne tiesiogiai, o meiluzio miegamajame adrenalina gaudyti... mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 28, 16:56)
nu as ir zinau kad skorpai tik meiluziams tinkami  cool.gif

Ech...Jei pasitaiko skorpionas tai reikia jamti tik meiluzio stausu?? bigsmile.gif

QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 16:59)
tai aš gi ir sakiau kad gerbiu jus už tai kad prisiimat ir sau atsakomybę, nes dažniausiai jei vyras nueina į kairę tai būna kaltas jis...kaip ir čia daugumos tokia nuomonė....aš galvoju ir bandau išaiškint kad visgi nėra taip...
o nebūkk tikra, dar ne sutema ir ne vakaras.....

80proc.kuriuos sutikau sukancius kairen, buvo tik ju kalte ...
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 03 28, 17:27)
Pigu ne tiesiogiai, o meiluzio miegamajame adrenalina gaudyti... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Ech...Jei pasitaiko skorpionas tai reikia jamti tik meiluzio stausu?? bigsmile.gif

oo, čia koks kiekybinis tyrimas buvo atliktas? Kas teisė?
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 03 28, 17:27)

hmm tai nori pasakyt kad tie 80proc namie kalbėdavosi kas blogai, kad lovoj buvo ok viskas, tiesiog bėgo pasibėgiot????

ar kada klausei jų pačių kodėl taip daro jie???
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 18:23)
hmm tai nori pasakyt kad tie 80proc namie kalbėdavosi kas blogai, kad lovoj buvo ok viskas, tiesiog bėgo pasibėgiot????

ar kada klausei jų pačių kodėl taip daro jie???

Maniskiui sekso truko, o per tai jis ir nereikalingu pasijaute. Kodel truko ir kiek jis pats del to kaltas, cia jau kitas klausimas. NEsu as nei kazkokia frigidiska, nei koncervatyvi ir man seksas patinka, bet tik tada, kai man buna gerai, o tam vyras turi pasistengti bent kiek, o kai negerai istisai... o jam px, vat ir gaunasi, kad mazai... o is to trada jo pykciai ir uzburtas ratas...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 28, 18:30)
Maniskiui sekso truko, o per tai jis ir nereikalingu pasijaute. Kodel truko ir kiek jis pats del to kaltas, cia jau kitas klausimas. NEsu as nei kazkokia frigidiska, nei koncervatyvi ir man seksas patinka, bet tik tada, kai man buna gerai, o tam vyras turi pasistengti bent kiek, o kai negerai istisai... o jam px, vat ir gaunasi, kad  mazai... o is to trada jo pykciai ir uzburtas ratas...

tai jis dar ir meilužis prastas???? Nu nafik biggrin.gif Stipri ta jūsų meilė.
Atsakyti
Maniskiui sekso truko, o per tai jis ir nereikalingu pasijaute. Kodel truko ir kiek jis pats del to kaltas, cia jau kitas klausimas. NEsu as nei kazkokia frigidiska, nei koncervatyvi ir man seksas patinka, bet tik tada, kai man buna gerai, o tam vyras turi pasistengti bent kiek, o kai negerai istisai... o jam px, vat ir gaunasi, kad  mazai... o is to trada jo pykciai ir uzburtas ratas...

na tokiu atveju tai aišku, nes vyras būtinai turi stengtis, kad jo moteriai būtų gera...bet tada nesuprantu kam jam meilužė ir kam meilužei jis jei nenori moters normaliai patenkinti...aš tokį meilužį mesčiau tą pačią dieną...
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 18:33)
na tokiu atveju tai aišku, nes vyras būtinai turi stengtis, kad jo moteriai būtų gera...bet tada nesuprantu kam jam meilužė ir kam meilužei jis jei nenori moters normaliai patenkinti...aš tokį meilužį mesčiau tą pačią dieną...

O cia jau kitas dalykas. Mes skirtingi musu poreikiai skirtingi, gal jo galimybes pilnai patenkina meiluzes poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 28, 18:35)
O cia jau kitas dalykas. Mes skirtingi musu poreikiai skirtingi, gal jo galimybes pilnai patenkina meiluzes poreikius.

na iš dalies tu teisi....
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 28, 17:33)

Gali būti, kad meilužę jis puikiai patenkina. Juk su kiekviena moterim seksas būna skirtingas, kaip ir su kiekvienu vyru.
Mano vyras mane irgi nelabai patenkina, kaip meilužis, gal todėl, kad jo visa seksualinė energija atiduodama kitoms. Anksčiau viskas buvo kitaip. Gal mes vienas kito jau nebetraukiam taip. Gal jis tiesiog nemato reikalo stengtis. Juk žmona kaip sakant niekur nedings. Visai kitaip yra su mano draugu. Jis puikus.
Atsakyti
na tada kaip suprantu jei ieškotis meilužio tai man dar viena kartele sunkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 28, 18:43)
Juk žmona kaip sakant niekur nedings.

na taip bigsmile.gif ne, moteris, o indaplovė biggrin.gif
Atsakyti

ne nu blec subinės pats nepajudina,o paskui tu pati kalta brangioji,nu negaliu-viršūnė lotuliukas.gif teks luttuke dabar duot ir tylėt kad blogai,atai vėl nueis kitos ieškoti biggrin.gif
Atsakyti