Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Luttuke @ 2011 05 04, 16:06)
PAs mane nesalta su sijonu ir bliuskute ant sleiku.
Ech, pravalas, neturiu sexy ziursto sad.gif

(irasom i pirkinius) biggrin.gif
Papildyta:
itikti kam?

A is kur man zinot, ko ten laukiat su ziurstu ant silpniausios vietos ir dar pamelynijus?
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 04, 16:50)
A is kur man zinot, ko ten laukiat su ziurstu ant silpniausios vietos ir dar pamelynijus?

laugh.gif
Atsakyti
Specialiai paklausiau apie rubus. SAke, kad graziai atrodau smile.gif
Tik man viena liemenele uzkliuvo tokia su lankeliais ir nerinukai. Sake, kad perkieta ciupinejimui ir sunkiai nusiima lotuliukas.gif
Sutarem, kad eisim pirkt kokia jam patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 04 gegužės 2011 - 17:50
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 04, 18:46)
Specialiai paklausiau apie rubus. SAke, kad graziai atrodau smile.gif
Tik man viena liemenele uzkliuvo tokia su lankeliais ir nerinukai. Sake, kad perkieta ciupinejimui ir sunkiai nusiima  lotuliukas.gif
Sutarem, kad eisim pirkt kokia jam patiks biggrin.gif

Saunu,kad atvirai pasikalbat smile.gif ,bet daznas vyras ir nepasakytu,jei kas negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 05 04, 18:53)
Saunu,kad atvirai pasikalbat smile.gif ,bet daznas vyras ir nepasakytu,jei kas negerai biggrin.gif

Maniskiui uztenka durnumo pasakyt... Jis jau toks... kartai galetu ir pameluota,, bet...
Nu man patinkancia liemenele tai iskritikavo blush2.gif

Ir siaip jam nemazai audiniu nepatinka. Nemegsta jokiu medziagu su svelniu pukeliu. Pamenu aprengiau vaika, paliete ir sake nebeims i rankas kol neperrengsiu. Jei pati kazka tokio apsirengciau, net nesiliestu tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 04 gegužės 2011 - 18:33
Oj, ziuriu apie stiliu, kad issipletet, tai vel norisi pasisakyt. Ne apie apsileidima ar per maza makiazo sluoksni kalbejau, dzinsai ir maikonas cia jau butu liuxinis variantas, nes tie bobiski svarkeliai ir sijonai akis bado. Ir kur tokius gaut reikia? g.gif Juk galima ir dalykiskai graziai apsirengti, bet, kad ten jau ryskus nubobejimas, o zmogus gi jaunas ax.gif Ir man atrodo, kad normalu yra tam tikromis progomis siek tiek pasipuosti... Na nors siek tiek... O ne pvz eiti i vaiko krikstynas su tapkem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 04 gegužės 2011 - 20:44
QUOTE(No Fear @ 2011 05 04, 20:43)
Oj, ziuriu apie stiliu, kad issipletet, tai vel norisi pasisakyt. Ne apie apsileidima ar per maza makiazo sluoksni kalbejau, dzinsai ir maikonas cia jau butu liuxinis variantas, nes tie bobiski svarkeliai ir sijonai akis bado. Ir kur tokius gaut reikia?  g.gif  Juk galima ir dalykiskai graziai apsirengti, bet, kad ten jau ryskus nubobejimas, o zmogus gi jaunas  ax.gif  Ir man atrodo, kad normalu yra tam tikromis progomis siek tiek pasipuosti... Na nors siek tiek...  O ne pvz eiti i vaiko krikstynas su tapkem doh.gif

Gan issamiai cia apie stiliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 04, 20:46)
Gan issamiai cia apie stiliu  g.gif

Nemoku viniot i vata to, kas akivaizdu. Tik kuriu velniu viesai pradet savo skalbinius skalbt, jei paskui jau nebesinori girdeti to, kas nepatinka.
Zodziu, atsisveikinu sioj temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 04, 22:01)
Zodziu, atsisveikinu sioj temoj 4u.gif

aleliuja
Papildyta:
Po tokiu komentaru nieko nebelieka tik eiti ir nusisauti su pirma pasitaikiusia duru rankena. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 04 gegužės 2011 - 22:44
Kazkam skalbianke nusibaige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 04, 23:46)
Kazkam skalbianke nusibaige  4u.gif

Aha, dabar visai nuoga vaiksciosiu ir bus ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 04, 22:46)
Kazkam skalbianke nusibaige  4u.gif

Toli dar iki nusibaigimo..
Ir ner ko skustis, gi ne as tema uzvedziau, o pati autore viesai pasiskalbti norejo tongue.gif
Ziuriu, cia labiau patinka visoms is tuscio i kiaura pilstyt, deliot is kaires i desine, gal taip, o gal anaip.... O, kai realiai kazka pasakai, tai esi blogas, nes gi nebelieka apie ka kvakseti doh.gif
Atsakyti