Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Luttuke @ 2011 05 05, 11:13)
kai norisi isgirsti kazka grazesnio uz plika tiesa biggrin.gif

o ka tiesa tokia baisi?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 11:28)
o tau reikalingos iliuzijos, veidmainiavimas?

O kartais tai nera veidmainiavimas, o diplomatija. Nebutina verztis po atvirus vartus, visa tai galima padaryti, bet delikaciai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 05, 11:31)
o ka tiesa tokia baisi??  biggrin.gif

Galima pasakyti: - ateik mano smilgele, o galima pasakyti: - ateik kaulu vyniotini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 11:33)

Galima pasakyti: - ateik mano smilgele, o galima pasakyti: - ateik kaulu vyniotini  mirksiukas.gif

tai cia jau ne tiesos ir vyniojimo reikalas,o pateikimo forma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 11:06)
drinks_cheers.gif o beto vyras skirtingai nei moteris sako ka galvoja, o jei vynioja zodzius i vata, reiskia zino, kad jo moteris gali neadekvaciai sureaguoti i jo zodzius

Idomu, kokie tada 2 žmonių santykiai, kai vienas kito nesupranta ar neadekvačiai reguoja... g.gif

QUOTE(Luttuke @ 2011 05 05, 11:13)
Maniskis nevynioja. Ta savybe ir zavi ir erzinti ima kartais, kai norisi isgirsti kazka grazesnio uz plika tiesa biggrin.gif

Jeigu taviškis negirdejo savo šeimoje komplimentų mamai , tai jį turėsi mokyti tai padaryti pati mirksiukas.gif

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 11:28)
o tau reikalingos iliuzijos, veidmainiavimas?

Dažnos moterys romantikės,ypač jaunos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 05, 11:36)
tai cia jau ne tiesos ir vyniojimo reikalas,o pateikimo forma  bigsmile.gif

Bet abu variantai realus, atspindi ta pacia tiesa, priklauso tik nuo musu vertinimu. Gal galvoje ir prabega mintis "dieve, tikras kaulu vyniotinis" bet velgi nenori skaudinti savaja tiesa zmogaus, ir sakai, kad jis laibas kaip nendrele. Is esmes tai vyniojimas i vata.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 10:41)
Bet abu variantai realus, atspindi ta pacia tiesa, priklauso tik nuo musu vertinimu. Gal galvoje ir prabega mintis "dieve, tikras kaulu vyniotinis" bet velgi nenori skaudinti savaja tiesa zmogaus, ir sakai, kad jis laibas kaip nendrele. Is esmes tai vyniojimas i vata.

negi blogai, ki vyras tiesiai pasako, kad tas rubas moteriai netinka, o ne suka ratais, vizgina uodega ir nedrysta pasakyti, kad ji maisa uzsivilko
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 10:33)
O kartais tai nera veidmainiavimas, o diplomatija. Nebutina verztis po atvirus vartus, visa tai galima padaryti, bet delikaciai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Galima pasakyti: - ateik mano smilgele, o galima pasakyti: - ateik kaulu vyniotini  mirksiukas.gif

as nekalbejau apie zmogaus uzgauliojima
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 11:44)
negi blogai, ki vyras tiesiai pasako, kad tas rubas moteriai netinka, o ne suka ratais, vizgina uodega ir nedrysta pasakyti, kad ji maisa uzsivilko

Mes galime vienas kitam pasakyti labai daug nemaloniu dalyku, nerezdami savo tiesos i kakta, o diplomatiskai ja pateikdami. O is esmes, nesakydami tai ka galvojame, vyniojame i vata ir svelniname smugi, sakydami pagrazinta tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 gegužės 2011 - 10:54
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 05 05, 11:01)
Moonte, tu čia prašlavei šiukšlyna thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nereikia pamiršti, kad ne visi vyrai vienodi. Tikrai žinau vyrų, kuriems patinka moterys su treningais ar džinsais ir sportiniais bateliais o  tokias kur vaiksto diena ale pagal paskutini mados klyksmą, prie progos pasiųstu i laukus vietoj kaliausių.

Jeigu dažno vyro moterys išpradžių neklausia nuomonės, tai vėliau jie jos ir nebereiškia.

Patinka aisku ir su treningais,mylima moteris visada grazi vyrui ir ryte nepasidazius,susivelus,bet nejaugi del to ji visada taip turi atrodyti?Manai tada patiks biggrin.gif ?Visiems vyrams patinka ir moteriskai,elegantiskai atrodancios moterys mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 11:46)

as nekalbejau apie zmogaus uzgauliojima

O tiesa, neretai zeidzia, net nenorint. Pagaliau, tiesa yra subjektyvus dalykelis. Na tarkim, niekada nesakysiu, paklausta koleges, kad man nera grazi jos palaidine, o diplomatiskai nutyliu, ar pasakau kas man patinka joje, tarkim, audinys grazus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 10:50)
O tiesa, neretai zeidzia, net nenorint. Pagaliau, tiesa yra subjektyvus dalykelis. Na tarkim, niekada nesakysiu, paklausta koleges, kad man nera grazi jos palaidine, o diplomatiskai nutyliu, ar pasakau kas man patinka joje, tarkim, audinys grazus.

gal pasirodysiu kietakakte, bet as pasakyciau kad ne mano stiliaus, o jei rubas jai netinka, pasakyciau kad ne jos tai rubas, negaliu zmogui meluoti (ne izeidineti o meluoti), tokia esu
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 12:03)
gal pasirodysiu kietakakte, bet as pasakyciau kad ne mano stiliaus, o jei rubas jai netinka, pasakyciau kad ne jos tai rubas, negaliu zmogui meluoti (ne izeidineti o meluoti), tokia esu

Bet ar jus esate stiliste, eksperte?
As niekada nedovanoju, nei kvepalu, nei paveiklsu, o zinot kodel, todel kad zmoniu skoniai skirtingi.

O jus kada girdejote toki posaki "sventas melas". Tarkim ar sakysite vaikui, kad jo tevas LPL atnese i namus, aiskinsite jam kokiu budu plinta sitos ligos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 11:08)
Bet ar jus esate stiliste, eksperte?
As niekada nedovanoju, nei kvepalu, nei paveiklsu, o zinot kodel, todel kad zmoniu skoniai skirtingi.

O jus kada girdejote toki posaki "sventas melas". Tarkim ar sakysite vaikui, kad jo tevas LPL atnese i namus, aiskinsite jam kokiu budu plinta sitos ligos?

nei paveikslu nei kvepalu ir as nedovanoju, o vaikui ar butina zinoti, kad tevas parnese LPL? o kaip jos plinta paaiskinsiu butinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 05 gegužės 2011 - 11:14