Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 05 05, 16:36)
Na,jau....pasiulyciau tokiam vyrui paciam eiti su aukstakulniais biggrin.gif

Ir toki pasipuosusi viena isleistum? schmoll.gif As tai kartu eiciau, kad kas nenugvelbtu.
Atsakyti
hi hi pas mus vasara i papludimi einanciu ne tik su aukstakulniais pamatyt galima,bet ir su suknelem vakarinem lotuliukas.gif .. o ka flirt.gif visur reik buti pasiruosus.. nezinai is kur ir kada tavo gyvenimo vyras pasirodys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 05, 17:41)
Ir toki pasipuosusi viena isleistum? schmoll.gif  As tai kartu eiciau, kad kas nenugvelbtu.

hihihi.gif

Cia jau butu padvigubejes rizikos faktorius, bizuneli teks nesioti, kad pretendentus/-es vaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 16:39)
Fyfiskumas visu prima prasideda galvoje - mastymas. O tai atsispindi isoreje  wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 16:44)
hihihi.gif

Cia jau butu padvigubejes rizikos faktorius, bizuneli teks nesioti, kad pretendentus/-es vaikyti.

Laisvai mirksiukas.gif Bizunelio niekas ir nepastebetu tokio grozio kaimynystej.
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 16:39)
Fyfiskumas visu prima prasideda galvoje - mastymas. O tai atsispindi isoreje 

Tada mastymas pas jas smulkmeniskas ir sudetingas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinrina: 05 gegužės 2011 - 16:58
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 05, 17:41)
Ir toki pasipuosusi viena isleistum? schmoll.gif  As tai kartu eiciau, kad kas nenugvelbtu.

Ai man negaila butu pasidalinti tuo groziu irnesakyk.gif biggrin.gif
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 05, 17:42)
hi hi pas mus vasara i papludimi einanciu ne tik su aukstakulniais pamatyt galima,bet ir su suknelem vakarinem  lotuliukas.gif .. o ka  flirt.gif visur reik buti pasiruosus.. nezinai is kur ir kada tavo gyvenimo vyras pasirodys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kai man nereikia kazko ieskoti,kolkas bent jau....tai i papludimi einu,kaip normalus zmones lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man siand nesiseka mintis reiks. Jau paaiskinau ka turejau minti. Sutinku, kad fifiskumas ne tame. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 05, 14:54)
tai kokia ten LPL Luttuke uzkretet parazitai???  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kadangi luttuke sako, jog jos vyras pas mane namie ner buves, tai jau, kaip ir atkrenta tas mano meiluzes vaidmuo verysad.gif Beda bedele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 05, 20:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kadangi luttuke sako, jog jos vyras pas mane namie ner buves, tai jau, kaip ir atkrenta tas mano meiluzes vaidmuo  verysad.gif  Beda bedele  doh.gif

Nuo kada meiluziu dislokacijos vieta pasidare nuosavi namai?
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 04, 21:43)

išsividuriavo ir palengvėjo kaži? Ar nuolatinė būsena tai jau? biggrin.gif
Atsakyti

Kadangi luttuke sako, jog jos vyras pas mane namie ner buves, tai jau, kaip ir atkrenta tas mano meiluzes vaidmuo  verysad.gif  Beda bedele  doh.gif

ne nu tai jus apsispreskit,neklaidinkit zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, uztat tavo vyras yra pas mane namie buves biggrin.gif
Atsakyti