Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 06, 12:30)

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 06, 12:30)

Tokia savęs patenkinimo išraiška, ta ką dabar.... biggrin.gif galima dar pomidorais pasimėtyti pomidorai2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 05 06, 13:09)
Tokia savęs patenkinimo išraiška, ta ką dabar.... biggrin.gif galima dar pomidorais pasimėtyti pomidorai2.gif  lotuliukas.gif

Neee. Gal geriau palaukti derliaus sezono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 05 06, 12:09)
Tokia savęs patenkinimo išraiška, ta ką dabar.... biggrin.gif galima dar pomidorais pasimėtyti pomidorai2.gif  lotuliukas.gif

todel ir be komentaro blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai pradejo kalbeti apie uznestas ligas,tai jau ne meiluze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 05, 19:45)
Nuo kada meiluziu dislokacijos vieta pasidare nuosavi namai?

Kadangi niekada ja nebuvau, tai va ir dislokacijos vietos man nezinomos.

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 06, 07:32)
ne nu tai jus apsispreskit,neklaidinkit zmoniu  biggrin.gif

Man nieko nereik apsisprest, cia tik kazkieno tokia prielaida buvo.

QUOTE(Luttuke @ 2011 05 06, 11:21)
Aha, uztat tavo vyras yra pas mane namie buves biggrin.gif

Nu, kaip idomu g.gif Tai gal mano koks busimas vyras? bigsmile.gif nes as dar vyro neturiu lotuliukas.gif
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 05 06, 12:58)
Kai pradejo kalbeti apie uznestas ligas,tai jau ne meiluze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu, jei kazkas nori manyt, kad as meiluze, tai ir sutikau toje roleje pabut, bet tai dar nereiskia, jog tai tiesa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 06, 15:48)

Nu, jei kazkas nori manyt, kad as meiluze, tai ir sutikau toje roleje pabut, bet tai dar nereiskia, jog tai tiesa doh.gif

Geda pripazinti,kad anas is taves liga parnese zmonai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 06, 15:48)
Kadangi niekada ja nebuvau, tai va ir dislokacijos vietos man nezinomos.

Itariu, kad ir Antarktidoje nebuvote, bet zinote kas yra pingvinai. mirksiukas.gif
Papildyta:
Na matot, kaip idomu. Vyro neturit, o skelbimu lentoje vaikiskus daiktus parduodat.

Dedukcijos metodu mes galime daryti prielaidas. Jog jus ir esate vyro "drauge". Ana vyro neturi, bet turi vaika sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 06, 16:08)
Itariu, kad ir Antarktidoje nebuvote, bet zinote kas yra pingvinai.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Na matot, kaip idomu. Vyro neturit, o skelbimu lentoje vaikiskus daiktus parduodat.

Dedukcijos metodu mes galime daryti prielaidas. Jog jus ir esate vyro "drauge". Ana vyro neturi, bet turi vaika  sunglasses2.gif

moonte 4u.gif
Atsakyti
Itariu, kad ir Antarktidoje nebuvote, bet zinote kas yra pingvinai.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Dedukcijos metodu mes galime daryti prielaidas. Jog jus ir esate vyro "drauge". Ana vyro neturi, bet turi vaika  sunglasses2.gif

šnipė lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildyta:

Jau cia aisku,kad ji tai ta drauge su vaiku biggrin.gif ,ligu nesiotoja biggrin.gif ,pyktis uzvire,kad vyras pasirinko zmona.....
Atsakyti