Grizau su knygom
M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti
tai nusprendziau,kad ir man patiks
J.M.de Prada "Apgaulinga Venecijos sviesa"
D.Gabaldon "Svetimsale" 2 dalis-pirma dalis visai smagiai susiskaite,tai ir antra pirkau
M.H.Clark "Tavo sypsenos seselis"-na si autore,kaip ir S.Brown,man kaip liga,narkotikai kazkokie
zinau,kad nieko naujo nerasiu,bet vistiek turiu ju knygas visas skaityti ir viskas
Siuo metu skaitau:
T.French "Miskuose", nezinau ar baigsiu
tas pasakojimas pirmu asmeniu ir taip man ne itin,o dar cia tas asmuo kazkoks keistas-pradeda apie viena galvoti,pabaigia visai apie kita
V.Normanas ir R.J.Nabus "Nostradamo kapas" lietuviu autoriu knyga,i kuria teises isigijo ir Amerikan Book Publishing
kol kas patinka-pranasystes,paslaptys,bus ar nebus pasaulio pabaiga...
Papildyta:
I SM skelbimu lenta,arba i sena.lt

M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti

J.M.de Prada "Apgaulinga Venecijos sviesa"
D.Gabaldon "Svetimsale" 2 dalis-pirma dalis visai smagiai susiskaite,tai ir antra pirkau

M.H.Clark "Tavo sypsenos seselis"-na si autore,kaip ir S.Brown,man kaip liga,narkotikai kazkokie

Siuo metu skaitau:

V.Normanas ir R.J.Nabus "Nostradamo kapas" lietuviu autoriu knyga,i kuria teises isigijo ir Amerikan Book Publishing

Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 01, 13:06)
KLausimas bendrai, visoms - o kur j8s talpinat savo parduodamas knygas?
I SM skelbimu lenta,arba i sena.lt
QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 12:16)
1.M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti

2.Siuo metu skaitau:

1.

2.O sita man gyre,sake,kad man turetu patikti,turiu ja...,meginsiu skaityti po Stieg Larssono treciosios dalies,kuria dabar skaitau,o jau stora kokia,ilgai skaitysiu

QUOTE(luiziana @ 2011 04 01, 13:36)
1.
o as tavo nuomones paveikta,atsisakiau pirkti "Svetimkunis"
Parasyk nuomone apie Skulptore,gal ir tos nebenoresiu paskui
2.O sita man gyre,sake,kad man turetu patikti,turiu ja...,meginsiu skaityti po Stieg Larssono treciosios dalies,kuria dabar skaitau,o jau stora kokia,ilgai skaitysiu

1.

2. nas ziuresim ar cia as tuose miskuose nepasiklysiu

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 11:16)

Esu skaičiusi šią knygą angliškai, man visai smagus, gerai surestas lengvo turinio romanas. Tiesa, tai serijinė knyga. Alma Littera pirmąją knygą padalino į dvi dalis. O šioje serijoje iš viso 9 knygos. Įdomu ar jie žadą ir likusias leisti?

Laba diena

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:16)
*M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti
tai nusprendziau,kad ir man patiks
**Siuo metu skaitau:
T.French "Miskuose", dar cia tas asmuo kazkoks keistas-pradeda apie viena galvoti,pabaigia visai apie kita
*O mane nustebino, kad tu ją nusipirkai, kai jos kita knyga "Svetimkūnis" tau visai nepatiko 

**Siuo metu skaitau:
T.French "Miskuose", dar cia tas asmuo kazkoks keistas-pradeda apie viena galvoti,pabaigia visai apie kita

**

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:43)
2. o dar raidziu smulkumas
kelis puslapius perskaitau ir turiu padeti i sali,nes mirgeti viskas pradeda

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 04 01, 13:50)
Laba diena
*O mane nustebino, kad tu ją nusipirkai, kai jos kita knyga "Svetimkūnis" tau visai nepatiko
Bet gal "Skulptorėje" pati tematika labiau tave patraukė
ne tik tas faktas, kad luiziana ją nori perskaityti
**
Jep, keistokas tas dėdė ir man buvo, pasimesdavau ir aš kartais jo minčių sraute
Aha, raidelių smulkumas tai neišpasakytas 

**

O beje siuntinio dar negavai?Nes kitas ta pacia diena siustas,jau pas adresata.
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 01, 13:44)
Esu skaičiusi šią knygą angliškai, man visai smagus, gerai surestas lengvo turinio romanas. Tiesa, tai serijinė knyga. Alma Littera pirmąją knygą padalino į dvi dalis. O šioje serijoje iš viso 9 knygos. Įdomu ar jie žadą ir likusias leisti? 

Maciau jau 2 sekanciu knygu "Svetimsale. Meiles labirinte" virselius,tai ,matyt,leis visas

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 01, 11:06)
KLausimas bendrai, visoms - o kur j8s talpinat savo parduodamas knygas?
jei tai grožinės literatūros knygos, tai čia - http://www.supermama...;#entry46021780
QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 11:59)
Maciau jau 2 sekanciu knygu "Svetimsale. Meiles labirinte" virselius,tai ,matyt,leis visas 

tai vėl dalins vieną knygą į dvi?

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 01, 14:08)
tai vėl dalins vieną knygą į dvi?
tai gal dirbi Alma litteros leidykloje, kad jau matei 

Noreciau dirbti,ech.....bet ,deja nedirbu ten

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:59)
*
tai,kad "Skulptore" visai kitos autores Minettes Walters,"Svetimkunis"-Sarah Waters 
**O beje siuntinio dar negavai?Nes kitas ta pacia diena siustas,jau pas adresata.

**O beje siuntinio dar negavai?Nes kitas ta pacia diena siustas,jau pas adresata.

**Ne, dar negavau. Nors eliss siųstas tą pačią dieną jau atkeliavo. Bet nepanikuoju, ryt poryt manau tikrai gausiu

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 04 01, 14:18)

**Ne, dar negavau. Nors eliss siųstas tą pačią dieną jau atkeliavo. Bet nepanikuoju, ryt poryt manau tikrai gausiu

Na jeigu ka,tai pasakysiu registracijos nr. ,surasim