Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

Eisiu šiandien į bibioteką parsinešti N. Cave „Asilė, pamačiusi angelą“ bigsmile.gif
Atsakyti
KLausimas bendrai, visoms - o kur j8s talpinat savo parduodamas knygas?
Atsakyti
Grizau su knygom bigsmile.gif

M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti blush2.gif tai nusprendziau,kad ir man patiks ax.gif
J.M.de Prada "Apgaulinga Venecijos sviesa"
D.Gabaldon "Svetimsale" 2 dalis-pirma dalis visai smagiai susiskaite,tai ir antra pirkau biggrin.gif
M.H.Clark "Tavo sypsenos seselis"-na si autore,kaip ir S.Brown,man kaip liga,narkotikai kazkokie doh.gif zinau,kad nieko naujo nerasiu,bet vistiek turiu ju knygas visas skaityti ir viskas biggrin.gif

Siuo metu skaitau:
T.French "Miskuose", nezinau ar baigsiu blush2.gif tas pasakojimas pirmu asmeniu ir taip man ne itin,o dar cia tas asmuo kazkoks keistas-pradeda apie viena galvoti,pabaigia visai apie kita unsure.gif
V.Normanas ir R.J.Nabus "Nostradamo kapas" lietuviu autoriu knyga,i kuria teises isigijo ir Amerikan Book Publishing bigsmile.gif kol kas patinka-pranasystes,paslaptys,bus ar nebus pasaulio pabaiga...
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 01, 13:06)

I SM skelbimu lenta,arba i sena.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 01 balandžio 2011 - 12:11
QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 12:16)

1.M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti blush2.gif tai nusprendziau,kad ir man patiks ax.gif

2.Siuo metu skaitau:
T.French "Miskuose", nezinau ar baigsiu blush2.gif tas pasakojimas pirmu asmeniu ir taip man ne itin,o dar cia tas asmuo kazkoks keistas-pradeda apie viena galvoti,pabaigia visai apie kita unsure.gif

1. biggrin.gif o as tavo nuomones paveikta,atsisakiau pirkti "Svetimkunis" biggrin.gif Parasyk nuomone apie Skulptore,gal ir tos nebenoresiu paskui lotuliukas.gif

2.O sita man gyre,sake,kad man turetu patikti,turiu ja...,meginsiu skaityti po Stieg Larssono treciosios dalies,kuria dabar skaitau,o jau stora kokia,ilgai skaitysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 04 01, 13:36)
1.  biggrin.gif  o as tavo nuomones paveikta,atsisakiau pirkti "Svetimkunisbiggrin.gif  Parasyk nuomone apie Skulptore,gal ir tos nebenoresiu paskui  lotuliukas.gif

2.O sita man gyre,sake,kad man turetu patikti,turiu ja...,meginsiu skaityti po Stieg Larssono treciosios dalies,kuria dabar skaitau,o jau stora kokia,ilgai skaitysiu  ax.gif

1. biggrin.gif atsargiai su ta mano nuomone,gal ir gera ta knyga,bet ne man blush2.gif , "Skulptore"dar tik praverciau,vietomis paskaitinejau,tai dar noras skaityti nepraejo smile.gif
2. nas ziuresim ar cia as tuose miskuose nepasiklysiu biggrin.gif vietomis buna labai idomu ,itempta,paskui bac vel viskas kazkur i pievas nuplaukia doh.gif o dar raidziu smulkumas doh.gif kelis puslapius perskaitau ir turiu padeti i sali,nes mirgeti viskas pradeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 11:16)
D.Gabaldon "Svetimsale" 2 dalis-pirma dalis visai smagiai susiskaite,tai ir antra pirkau biggrin.gif

Esu skaičiusi šią knygą angliškai, man visai smagus, gerai surestas lengvo turinio romanas. Tiesa, tai serijinė knyga. Alma Littera pirmąją knygą padalino į dvi dalis. O šioje serijoje iš viso 9 knygos. Įdomu ar jie žadą ir likusias leisti? g.gif
Atsakyti

Laba diena mirksiukas.gif

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:16)
*M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti blush2.gif tai nusprendziau,kad ir man patiks ax.gif
**Siuo metu skaitau:
T.French "Miskuose", dar cia tas asmuo kazkoks keistas-pradeda apie viena galvoti,pabaigia visai apie kita unsure.gif
*O mane nustebino, kad tu ją nusipirkai, kai jos kita knyga "Svetimkūnis" tau visai nepatiko biggrin.gif Bet gal "Skulptorėje" pati tematika labiau tave patraukė rolleyes.gif ne tik tas faktas, kad luiziana ją nori perskaityti biggrin.gif
** biggrin.gif Jep, keistokas tas dėdė ir man buvo, pasimesdavau ir aš kartais jo minčių sraute biggrin.gif

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:43)
2. o dar raidziu smulkumas doh.gif kelis puslapius perskaitau ir turiu padeti i sali,nes mirgeti viskas pradeda unsure.gif
biggrin.gif Aha, raidelių smulkumas tai neišpasakytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 04 01, 13:50)
Laba diena mirksiukas.gif

*O mane nustebino, kad tu ją nusipirkai, kai jos kita knyga "Svetimkūnis" tau visai nepatiko biggrin.gif Bet gal "Skulptorėje" pati tematika labiau tave patraukė rolleyes.gif ne tik tas faktas, kad luiziana ją nori perskaityti biggrin.gif
** biggrin.gif Jep, keistokas tas dėdė ir man buvo, pasimesdavau ir aš kartais jo minčių sraute biggrin.gif

biggrin.gif Aha, raidelių smulkumas tai neišpasakytas biggrin.gif

g.gif tai,kad "Skulptore" visai kitos autores Minettes Walters,"Svetimkunis"-Sarah Waters biggrin.gif
O beje siuntinio dar negavai?Nes kitas ta pacia diena siustas,jau pas adresata.
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 01, 13:44)
Esu skaičiusi šią knygą angliškai, man visai smagus, gerai surestas lengvo turinio romanas. Tiesa, tai serijinė knyga. Alma Littera pirmąją knygą padalino į dvi dalis. O šioje serijoje iš viso 9 knygos. Įdomu ar jie žadą ir likusias leisti? g.gif

Maciau jau 2 sekanciu knygu "Svetimsale. Meiles labirinte" virselius,tai ,matyt,leis visas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 01 balandžio 2011 - 13:00
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 01, 11:06)

jei tai grožinės literatūros knygos, tai čia - http://www.supermama...;#entry46021780

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 11:59)
Maciau jau 2 sekanciu knygu "Svetimsale. Meiles labirinte" virselius,tai ,matyt,leis visas smile.gif

tai vėl dalins vieną knygą į dvi? doh.gif tai gal dirbi Alma litteros leidykloje, kad jau matei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 01 balandžio 2011 - 13:09
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 01, 14:08)
tai vėl dalins vieną knygą į dvi?  doh.gif tai gal dirbi Alma litteros leidykloje, kad jau matei  mirksiukas.gif

Noreciau dirbti,ech.....bet ,deja nedirbu ten unsure.gif biggrin.gif O maciau ant 2 dalies virselio,reklamuoja ten ,ir kaip supratau vel bus 2 dalys doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:59)
*g.gif tai,kad "Skulptore" visai kitos autores Minettes Walters,"Svetimkunis"-Sarah Waters  biggrin.gif
**O beje siuntinio dar negavai?Nes kitas ta pacia diena siustas,jau pas adresata.
lotuliukas.gif Ir vėl mano žlibumas pasireiškė blush2.gif Sorry, sumaišiau, ne taip pavardę perskaičiau biggrin.gif
**Ne, dar negavau. Nors eliss siųstas tą pačią dieną jau atkeliavo. Bet nepanikuoju, ryt poryt manau tikrai gausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 04 01, 14:18)
lotuliukas.gif Ir vėl mano žlibumas pasireiškė blush2.gif Sorry, sumaišiau, ne taip pavardę perskaičiau biggrin.gif
**Ne, dar negavau. Nors eliss siųstas tą pačią dieną jau atkeliavo. Bet nepanikuoju, ryt poryt manau tikrai gausiu mirksiukas.gif

biggrin.gif
Na jeigu ka,tai pasakysiu registracijos nr. ,surasim mirksiukas.gif
Atsakyti