Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 12:17)
Noreciau dirbti,ech.....bet ,deja nedirbu ten unsure.gif  biggrin.gif  O maciau ant 2 dalies virselio,reklamuoja ten ,ir kaip supratau vel bus 2 dalys doh.gif

biggrin.gif aišku. aš ir pati labai norėčiau dirbti pas juos (kalbu iš profesionalios pusės, nes tai daugiausiai knygų per metus išleidžianti leidykla Lietuvoje). Man būtų šauni praktika.
Atsakyti

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 14:26)
Na jeigu ka,tai pasakysiu registracijos nr. ,surasim mirksiukas.gif
Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 31, 22:09)
Norėjau "Trifidų dienų", bet jau nespėjau  verysad.gif Nuostabi knyga  4u.gif O "Trifidų naktis" skaitei?

Net nežinojau apie tokią. Paskaitinėjau apie ją truputį, tai nepasakyčiau, kad užsinorėjau, bet jei netyčia kur gaučiau, perskaityčiau.
QUOTE(sphinx @ 2011 04 01, 08:32)
Tai gal tu ją imk? 4u.gif

Na jau, kas pirmas, tas ir gauna. Be to, knyga jau iškeliavo. smile.gif

QUOTE(Creed @ 2011 04 01, 13:16)
M.Walters "Skulptore"-pamaciau suknyga,kad Luiziana nori perskaityti blush2.gif tai nusprendziau,kad ir man patiks ax.gif
J.M.de Prada "Apgaulinga Venecijos sviesa"

"Skulptorės" ir aš labai noriu, bet niekur nesiseka gauti. "Apgaulinga Venecijos šviesa" irgi visai nieko buvo.
Atsakyti
sveikos.

Pradėjau skaityti Dovilės Zelčiūtės knygą apie Jurgą Ivanauskaitę. Nedaug perskaičiau, bet patinka. Įdomu skaityti thumbup.gif
O šį savaitgalį planuoju praleisti su Palahniuk ,,Kovos klubu" ir Biliūno ,,Liūdna pasaka''. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 01, 16:44)
Na jau, kas pirmas, tas ir gauna. Be to, knyga jau iškeliavo.  smile.gif

Gerai, tada lauksiu ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Buvau ir aš šiandien bibliotekoje, grėžau su Paaslinna "Grupinės savižudybės magija" bei Micaela von Marcard "Patriarchas". Pastarąją dar bibliotekoje užsikabinau skaityti, labai graži kalba, neįprasta, kad vokietė irgi gali magišku realizmu sužavėti. Kol kas labai rekomeduoju. thumbup.gif Nuoroda į knygą: http://www.versus.lt...ems/Patriarchas

P.S. Dėl meet'o Klaipėdoje niekam nieks nepasikeitė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 01 balandžio 2011 - 18:26
QUOTE(daite @ 2011 04 01, 16:54)
bei Micaela von Marcard "Patriarchas". Pastarąją dar bibliotekoje užsikabinau skaityti, labai graži kalba, neįprasta, kad vokietė irgi gali magišku realizmu sužavėti. Kol kas labai rekomeduoju.  thumbup.gif Nuoroda į knygą: http://www.versus.lt...ems/Patriarchas

šitą jau seniai labai noriu perskaityti
Atsakyti
Šiandien knygų iš bibliotekos parsinešiau blush2.gif .
Meilužiai ir melagiai
Čarlzas ir Ema
Jakudzos mėnulis
Gaila bus grąžinti. blush2.gif
Atsakyti
O aš baigiau knygos "Tobis Lolnesas" pirmąją dalį. Tai knyga apie 13 metų berniuką, kuris yra vos 1,5mm ūgio. Jo tauta gyvena medyje. Vieną dieną suėmė jo tėvus ir pradėjo gaudyti jį patį. Jis ilgai bėgo nuo persekiotojų ir bandė išvaduoti savo tėvus iš kalėjimo. Kai jis jau tiek nuėjo, jau stovėjo kameroje, kurioje turėjo būti jo tėvai, jis sužinojo kraupią žinią, kad jo tėvai mirę. Tai išgirdęs jis nusprendė palikti medį ir gyventi žolėje. Po 2 metų gyvenimo žolėje, pas jį atvyko senukas iš medžio ir pranešė, kad jo tėvai gyvi- jis buvo apgautas, o mergina, kuri jam labai patiko yra verčiama tekėti už didžiausio niekšo visame medyje. To pakako, kad Tobis grįžtų į medį ir vėl gyventų savo senąjį gyvenimą.

Ši knyga man patiko.Tik pradžia buvo nuobodi.
Dabar skaitysiu "Tobis Lolnesas" antrąją dalį "Elišos akys"
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 01, 17:54)
Buvau ir aš šiandien bibliotekoje, [...]

bigsmile.gif kada buvai? aš irgi šiandien buvau tongue.gif
parsinešiau:
Orhan Pamuk Nekaltybės muziejus
Anchee Min Tapti ponia Mao
Kurban Said Ali ir Nino
- pradėjau nuo šitos ir perskaičiau jau 100 puslapių- labai įdomu, įtraukia ir......man super thumbup.gif

Katilina, gražus labai atsiliepimas thumbup.gif sudominai thumbup.gif
beje, ar visoms gerai dirba forumas, man kažkaip dubliuoja puslapius, nerandu Ingėno atsiliepimo apie Tyliąją mergaitę verysad.gif norėjau draugei paskaityt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(plepatuska @ 2011 04 01, 19:32)
O aš baigiau knygos "Tobis Lolnesas" pirmąją dalį. Tai knyga apie 13 metų berniuką, kuris yra vos 1,5mm ūgio.  Jo tauta gyvena medyje. Vieną dieną suėmė jo tėvus ir pradėjo gaudyti jį patį. Jis ilgai bėgo nuo persekiotojų ir bandė išvaduoti savo tėvus iš kalėjimo. Kai jis jau tiek nuėjo, jau stovėjo kameroje, kurioje turėjo būti jo tėvai, jis sužinojo kraupią žinią, kad jo tėvai mirę. Tai išgirdęs jis nusprendė palikti medį ir gyventi žolėje. Po 2 metų gyvenimo žolėje, pas jį atvyko senukas iš medžio ir pranešė, kad jo tėvai gyvi- jis buvo apgautas, o mergina, kuri jam labai  patiko yra verčiama tekėti už didžiausio niekšo visame medyje. To pakako, kad Tobis grįžtų į medį ir vėl gyventų savo senąjį gyvenimą.

pirma nesupratau biggrin.gif galvoju- 13 metų ir 1m ir 50 cm, tai čia toks aukštas, taigi žodis TIK netinka...tik paskui įsiskaičiau hihihi.gif lotuliukas.gif
įdomus siužetas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 01 balandžio 2011 - 20:19
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 01, 20:19)
*:parsinešiau:
Kurban Said Ali ir Nino
- pradėjau nuo šitos ir perskaičiau jau 100 puslapių- labai įdomu, įtraukia ir......man super thumbup.gif

**beje, ar visoms gerai dirba forumas, man kažkaip dubliuoja puslapius, nerandu Ingėno atsiliepimo apie Tyliąją mergaitę verysad.gif norėjau draugei paskaityt smile.gif

***pirma nesupratau biggrin.gif galvoju- 13 metų ir 1m ir 50 cm, tai čia toks aukštas, taigi žodis TIK netinka...tik paskui įsiskaičiau hihihi.gif lotuliukas.gif
įdomus siužetas 4u.gif

* Įdomu, kaip tau patiks "Nekaltybės muziejus".

** Va čia:
http://www.supermama...;#entry45947844
Man lyg ir normaliai forumas veikia.

*** Aš irgi neįsiskaičiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 01, 20:19)
bigsmile.gif kada buvai? aš irgi šiandien buvau tongue.gif
parsinešiau:
Kurban Said Ali ir Nino

Po 12 val buvau, "Tapti ponia Mao" mačiau naujų knygų lentynoj. Ne Tu "Baltazaro keliones" grąžinai? biggrin.gif Buvo prie savitarnos.
Atsakyti