Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 02, 18:02)
FB rašė, kad užbaiginėja.
Aš sunkiai suvokiu, kodėl taip ilgai ji skaito tą knygą g.gif  Man Paasilinna knygos labai greitai skaitosi, pora vakarų ir baigta. Na nebent nelabai patinka Doriforei, tada jau  kitas reikalas.

Arba nepatinka ir kankinasi savaite smile.gif
Ingenai, "Zuikio metus" skolintus skaitai? Ar parduosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 02, 16:55)
Apie tokius dalykus kaip paminėjai. bigsmile.gif  Gal daugiau tokių knygų yra?

yra daugiau tikrai, reikia tik paieškot. Aš vienu metu labai mėgau tokias knygas, ieškojau kokių yra. Dar sena.lt esu radusi, tiksliai nepamenu pavadinimo, bet kažkas panaašaus "Nešvarūs CŽV darbeliai" g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 02, 17:39)
Klaipėdietes, tai pala, jūs jau mytinotės ar dar tik mytinsitės?

Mes ryt susitinkam biggrin.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 04 02, 17:57)
Dorifore, ar perskaitei jau  "Gudrioji nuodu vireja"? O gal praleidau g.gif

Liko 30psl, šį vakarą užbaigsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 04 02, 17:05)
Arba nepatinka ir kankinasi savaite smile.gif 
Ingenai,  "Zuikio metus" skolintus skaitai? Ar parduosi? blush2.gif

Tai gal tada neverta jai ir kankintis. Nors būčiau galėjusi lažintis, kad Paasilinna Doriforei patiks.
"Zuikio metai" skolinta.
Gaila, kad tik keturios šio rašytojo knygos į lietuvių kalbą tėra išverstos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 02, 17:10)
Mes ryt susitinkam  biggrin.gif

Apsižioplinau beskaitydama biggrin.gif doh.gif Jau ir gero myto gerokai iš anksto spėjau jums palinkėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 02, 18:02)
FB rašė, kad užbaiginėja.
Aš sunkiai suvokiu, kodėl taip ilgai ji skaito tą knygą g.gif  Man Paasilinna knygos labai greitai skaitosi, pora vakarų ir baigta. Na nebent nelabai patinka Doriforei, tada jau  kitas reikalas.

Nieko aš nesikankinu ir nežadu mest jos biggrin.gif Tiesiog lėtai skaitau, ne kiekvieną vakarą paimu knygą į rankas dabar. nėra šita knyga, kad negalėčiau atsitraukti, aukočiau miegą, tai tiesiog kai galiu paskaitau 20-30psl ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 02, 14:45)
Gal žinot kokių knygų apie šnipus?  blush2.gif

Ken Follett "Raktas į Rebeką",šita labai įdomi.Dar gal "Nulio zona".

Šiandien apmažinau lentyną trim knygom,ir trim papildžiau smile.gif Knygų komise apsimainiau,visai neblogai smile.gif

Kažko man labai stringa forumas,gal iš kelinto karto žinutę rašau
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 02, 17:16)
Nieko aš nesikankinu ir nežadu mest jos  biggrin.gif Tiesiog lėtai skaitau, ne kiekvieną vakarą paimu knygą į rankas dabar. nėra šita knyga, kad negalėčiau atsitraukti, aukočiau miegą, tai tiesiog kai galiu paskaitau 20-30psl ir viskas  ax.gif

Man tiesiog pasirodė, kad tokios knygos ypatingai greit skaitosi (na čia gal kaip kam, žinoma, labai individualu). Bent jau "Zuikio metus" vakar kai paėmiau į rankas, tai nejučiom 40 psl perskaičiau, nemanau, kad užtrukau ilgiau nei valandą. Nors gal "Zuikio metai" ir greičiau skaitosi, nei "Virėja" g.gif , ypatingo lengvumo kūrinys (bent jau pačioje pradžioje).

Vakar parašiau į sena.lt dėl nusimušusios prenumeratos, tai sutvarkė thumbup.gif , šiandien ryte jau gavau. Šaunuoliai, dirba operatyviai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 02, 16:13)
ne, "Aš, Mata Hari" šnipinėjimo tema praktiškai nepaliesta

Na va,o as vien del to ja ir pirkau. doh.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 02, 17:39)
O kodėl "Provansą" užmetei? Gal nebepatinka?
Man lygiai taip pat drinks_cheers.gif

Tu cia apie metai provanse klausi? blush2.gif Jei taip tai man ji per leksta. blush2.gif Noriu daugiau veiksmo.

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 02, 18:10)
yra daugiau tikrai, reikia tik paieškot. Aš vienu metu labai mėgau tokias knygas, ieškojau kokių yra. Dar sena.lt esu radusi, tiksliai nepamenu pavadinimo, bet kažkas panaašaus "Nešvarūs CŽV darbeliai"  g.gif
Liko 30psl, šį vakarą užbaigsiu  mirksiukas.gif

Aciu,jei kada kur pamatysi man pasakyk. biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2011 04 02, 18:17)
Ken Follett "Raktas į Rebeką",šita labai įdomi.Dar gal "Nulio zona".

Šiandien apmažinau lentyną trim knygom,ir trim papildžiau smile.gif Knygų komise apsimainiau,visai neblogai smile.gif

Kažko man labai stringa forumas,gal iš kelinto karto žinutę rašau

Aciu. thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 02, 18:21)
Vakar parašiau į sena.lt dėl nusimušusios prenumeratos, tai sutvarkė thumbup.gif , šiandien ryte jau gavau. Šaunuoliai, dirba operatyviai thumbup.gif

Ir as gavau,nors niekam nerasiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 02, 18:19)
Tu cia apie metai provanse klausi? blush2.gif Jei taip tai man ji per leksta. blush2.gif

Ajajai, kaip negražiai apie ją parašei wacko.gif
Jau kuo kuo, bet lėkštumu jos neapkaltinčiau.
Atsakyti
Nu ką,fizikus suitikau,Diną pamačiau,ein projekto apie priesagas daryt laugh.gif

Pabaigiau "Skaistųjį mėlį" ,bet niekaip nesugalvoju,kokia mano nuomonė apie jį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 02, 19:27)
Ajajai, kaip negražiai apie ją parašei wacko.gif
Jau kuo kuo, bet lėkštumu jos neapkaltinčiau.

Nu nemegstu as ramiu knygu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 02, 19:46)
Nu nemegstu as  ramiu knygu. doh.gif

jei rami, tai jau ir lėkšta by default? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 02, 19:47)
jei rami, tai jau ir lėkšta by default? biggrin.gif

Nesikabinek prie zodziu. biggrin.gif
Atsakyti