Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas nutrauktu pieneliu

QUOTE(rudenssaule @ 2011 12 09, 19:02)
Sveikos bigsmile.gif  reik tema prikelt, kaip sekasi?
mano ''zaidimas'' jau panasu i pabaiga verysad.gif  na bet nieko nepadarysi turi kazkada ateit jis.

Labutis 4u.gif oi kaip smagu, kad atgaivinote temele. As kol kas dar maitinu. pienuko siaip pakankamai yra, jo mums labiausiai reikia pries pietu miegeli ir nakti... Nakti mano princese valgo nemazai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snapp @ 2011 12 10, 00:14)
Labutis 4u.gif  oi kaip smagu, kad atgaivinote temele. As kol kas dar maitinu. pienuko siaip pakankamai yra, jo mums labiausiai reikia pries pietu miegeli ir nakti... Nakti mano princese valgo nemazai lotuliukas.gif

na tu saunuole thumbup.gif , man jei ne bedos seimoj tai gal ir buc ilgiau maitinus.. bet va tie narvai... nu bet kiek jau gavos tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssaule @ 2011 12 10, 16:18)
na tu saunuole thumbup.gif , man jei ne bedos seimoj tai gal ir buc ilgiau maitinus.. bet va tie narvai... nu bet kiek jau gavos tiek rolleyes.gif

dekui blush2.gif svarbiausia kad maitinai ir nenuleidai ranku. Zinau, tie nervai tikrai sumazina pienuka smile.gif
Atsakyti
Laba diena, ar dar yra gyvu ir nusitraukinejanciu ? blush2.gif
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Mano maziukui 2 menesiai, pati maitinau tik dvi savaiteles... sad.gif apgrauze ne tas zodis - akuseres sake taip baisiai gyvenime nebuvo maciusios... doh.gif speneliu praktiskai nebuvo like, tik atviros zaizdos.
Uzsigydziau nusitraukinedama, maziukui pabandziau vel duoti, o jis is naujo nugrauzineja...gal beda liezuviuke, gal reikia pakirpti pasaiteli, nes apzioja tai puikiai...
Na bet kaip bebutu, dabar vaikas jau tiek islepo gaudamas lengvai beganti buteliuka, kad i krutine net ir ziuret nebenori... smile.gif
Atsakyti
Maitinau is krutie tik pirma menesi, springdavo mazius, priaugo mazai svorio, niekad neistustindavo kruties, ir nugrauzes neblogai buvo doh.gif Ko pasekoje pradejau nusitraukinet pienuka,jo turiu uztektinai ir i kamera dar po 70 ml keliauja, bus kosem ax.gif
Tiesa jau pora savaiciu, kaip rytais is kruties vel valgo, tai manau gal kaipnors pripras g.gif
Jau pradejau primaitinima, pries pietus valgo darzoviu kose, taigi pienuko reiks jau maziau...
O siaip nenuleiskit ranku, pientraukis jau mano draugas tapo biggrin.gif ir slidinet nulekiam palike maziuka mamai, piena vaziuojant masinoj nusitraukiu ir vualia cool.gif
Beje turiu du pientraukius tai abi is karto krutis nusitraukiu, tai uztrunku 15-20 min ir 200ml turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Del dvieju pientraukiu tai prajuokinot biggrin.gif turetu buti geras vaizdelis thumbup.gif
As su elektriniu traukiuos, o laisva ranka visalaik turiu kur panaudoti. Tai maziukas rekia, reikia pamaitinti, tai pietauju,pusryciauju,tai su kompu zaidziu smile.gif
Is tikruju tai jau ir pripratau, bet kada gali ir vyras ar seneliai vaika pamaitinti thumbup.gif
Pieno kaip tik pavalgymui uztenka, misinuku neprisireikia, bet jau galvoju, kad reikia kelias dienas padirbeti su tankesniu nusitraukinejimu ir pienuko uzsidauginti, nes mazo porcijos greit prades dideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 02 06, 14:19)
Laba diena, ar dar yra gyvu ir nusitraukinejanciu ?  blush2.gif
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Mano maziukui 2 menesiai, pati maitinau tik dvi savaiteles... sad.gif apgrauze ne tas zodis - akuseres sake taip baisiai gyvenime nebuvo maciusios...  doh.gif speneliu praktiskai nebuvo like, tik atviros zaizdos.
Uzsigydziau nusitraukinedama, maziukui pabandziau vel duoti, o jis is naujo nugrauzineja...gal beda liezuviuke, gal reikia pakirpti pasaiteli, nes apzioja tai puikiai...
Na bet kaip bebutu, dabar vaikas jau tiek islepo gaudamas lengvai beganti buteliuka, kad i krutine net ir ziuret nebenori... smile.gif

Na, sudėtingas tas reikalas nusitraukinėti, ypač kai tai darai visus metus.. Tad neabejoju, kad bandysi vėl grįšt maitinti pati, tad vertėtų kad vaikas valgytų pieną ne iš lengvai bėgančio buteliuko-vienas iš jų šitoks buteliukas
Atsakyti
Praeita savaite butent ji nusipirkau. Tai mazuliui baisiai nepatiko, kai pabande, tai klyke po to iki nakties..baisiai supyko doh.gif Bijau vel bandyti unsure.gif
Atsakyti
Normalu, juk traukti su pastangomis reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif as dar irgi tebemaitinu savo princese nutrauktu pienuku. Kazkaip nenori ji dar su juo atsisveikint 4u.gif bet as ir neskubinu biggrin.gif nors sulaukiu ivairiu nuomoniu sia tema is aplinkiniu smile.gif
Atsakyti
as maitinu pati, bet turiu uzsaldyto pienuko. po kiek laiko jis dar tinkamas atsildyti? as laikiau jau gal apie puse metu...gal ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 10, 23:08)
as maitinu pati, bet turiu uzsaldyto pienuko. po kiek laiko jis dar tinkamas atsildyti? as laikiau jau gal apie puse metu...gal ilgiau  g.gif

Gal bus aiskiau, saltinis:www.zindymas.lt
Laikymo trukmė (uzsaldyto mamos pieno)
Šaldiklis šaldytuvo viduje (-15 C) 2 savaites.

Šaldiklis kartu su šaldytuvu, bet su atskiromis durelėmis (-18 C) nuo 3 iki 6 mėn.

Atskiras šaldiklis, kuris retai darinėjamas (palaiko -20 C ) nuo 6 iki 12 mėn.

Šie patarimai tinka tik sveikiems, išnešiotiems kūdikiams. Sergantiems ar neišnešiotiems kūdikiams pieno šaldymo sąlygos yra kitokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 11 vasario 2012 - 15:44