Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas nutrauktu pieneliu

aciu mergaites uz atsakymus. As nutraukineju kas 3 val, nakti gaunas kartas suvalgom po 130-140 per karta. idomu kaip mazyles apetitas augs g.gif
Atsakyti
sveikutes ... as naudojau nuk rankini pientrauki , bet pienas po truputi mazejo ir mazejo ... nuo 150 ml sumazejo iki 20 ml ..... verysad.gif pradejau duot misinuka...
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif atejau su labai didele beda. gal kas man gali paiskinti kaip maitnti su nutrauktu pienuku ko butent reike kad pientraukio,buteliuku tai zinau o ko dar? kaip buna stelizatoriai maiseliai saldymui nu zodziu nieko nenusmanau net nezinau kas yra stelizatorius doh.gif labai prasau paaiskinkit man isamiai as net neisivaizduoju kiek ml duot verysad.gif jau tiesiok nervas net ima... doh.gif lba laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 04, 16:06)
sveikos mamytes smile.gif atejau su labai didele beda. gal kas man gali paiskinti kaip maitnti su nutrauktu pienuku ko butent reike kad pientraukio,buteliuku tai zinau o ko dar? kaip buna stelizatoriai maiseliai saldymui nu zodziu nieko nenusmanau net nezinau kas yra stelizatorius  doh.gif labai prasau paaiskinkit man isamiai as net neisivaizduoju kiek ml duot verysad.gif jau tiesiok nervas net ima... doh.gif lba laukiu atsakymo

Sveika. Kiek galesiu, padesiu. Pientraukio bei buteliuko su zinduku ir tereikia. Sterilizatorius yra buteliukams, zindukams, pientraukiui ir pan. sterilizuoti. Ta pati gali padaryti ir pavirinusi 5 min. verdanciame vandenyje. Jei planuoji pienuka saldyti, tada prireiks ar spec. maiseliu, ar saldymo indeliu. Ar visai krutimi nemaitinsi? Is asmenines patirties galiu pasakyt, jei planuoji piena nuolat traukti, pirk elektrini pientrauki- lengviau ir greiciau bus.
Kiek ml duoti? Visada pasiulyk daugiau, matysi kiek isvalgo ir tada bus lengviau susigaudyt. Tada kita kart jau galesi duot tik tiek kiek suvalgo, o likuti uzsisaldyt ar su kitu maitinimu sugirdyt. Svarbiausia nepanikuok, klausk kas neaisku, padesim. Ir linkiu pasistengti zindyti paciai, zymiai maziau vargo. Deja, man nepavyko sad.gif
Atsakyti
Gal Jums neteko girdeti, bet yra tokia Papildomo maitinimo sistema..kuri padeda susigrazinti galimybe zindyti..
Kūdikis pratinamas prie krūties, stimuliuojama pieno gamyba.
Galbut tuomet neprireiks buteliuku su ciulptukais ir pietraukis po kiek laiko liks tik prisiminimas

http://parduotuve.ti...mo-sistema.html

QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 04, 15:06)
sveikos mamytes smile.gif atejau su labai didele beda. gal kas man gali paiskinti kaip maitnti su nutrauktu pienuku ko butent reike kad pientraukio,buteliuku tai zinau o ko dar? kaip buna stelizatoriai maiseliai saldymui nu zodziu nieko nenusmanau net nezinau kas yra stelizatorius  doh.gif labai prasau paaiskinkit man isamiai as net neisivaizduoju kiek ml duot verysad.gif jau tiesiok nervas net ima... doh.gif lba laukiu atsakymo

Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 04, 16:06)

Sveika,

pientrauki, buteliukus, soskytes kiekviena kart plaunu po paprastu karstu vandeniu tiesiog vietoj ploviklio soda ir viskas ciki. del kiekio tai kiekvienas vaikutis skirtingai valgo maniske nuo antros savaites iki dabar suvalgo po 100-130ml, valgom kas 3 val diena. nakti keliames 1 kart kada jau ji pati nori.

del pientraukio tai mana jau cia kievienai reikia ''savo'' surast nes man rankinis daug geriau, nes pati zinau kada leciau, kada greiciau reik ir t.t

na o siaip jei dar kils koliu klausymu, mielai savo patirtim pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai jum aciu . nezinau kaip cia bus , bet galimybes maitint pati neturesiu .nes reik i darba,bet maitinsiu nutrauktu pienuku tik puse dienos kol manes nebus. o kaip ji veliau duot juk turi but siltas g.gif
Atsakyti
kambario ar kuno temp, man lengviausia i verdancio vandenio puodeli idet buteliuka bigsmile.gif
Atsakyti
Nusitraukinėjau iki 5-6 mėn. po to dingo pienas. Bet ir tuos mėnesius kartais tekdavo paduoti mišinuko verysad.gif
Atsakyti
Kadangi dukrele is pat pradziu neeme kruties, tai teko nusitraukineti. Maitinau iki 7 men. po to nusprendziau pereiti prie misinuko, pieno buvo, bet laiko nusitrauti ne. Mazoji pasidare aktyvi, visa laika reikalauja demesio, tai nebudavo laiko kada ramiai atsisest ir nusitrukt pienuka. Bet dziaugiuosi, kad nors tiek maitinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sabranapsi @ 2011 06 11, 14:50)
Kadangi dukrele is pat pradziu neeme kruties, tai teko nusitraukineti. Maitinau iki 7 men. po to nusprendziau pereiti prie misinuko, pieno buvo, bet laiko nusitrauti ne. Mazoji pasidare aktyvi, visa laika reikalauja demesio, tai nebudavo laiko kada ramiai atsisest ir nusitrukt pienuka. Bet dziaugiuosi, kad nors tiek maitinau mirksiukas.gif

Tarp musu vaikuciu tik keturiu dienu skirtumas 2.gif ax.gif as kol kas dar maitinu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jungiuosi ir as i jusus buri 4u.gif
su pirmu vaiku nusitraukinejau 1.5men, kadangi pieno nedaugejo (max 40ml per abi krutines), tai nutraukiau tuos "zaidimus",nes uztekdavo tik vienam maitinimui doh.gif ko tik nebandziau ir dazniau nusitraukinejau, ir arbatas geriau, ir vandens po 2-3l,bet niekas nepadidino pienuko kiekio.
su antraja irgi tenka pereit prie nusitraukinejimo,nes neistraukia panele pienuko doh.gif kelias savaites abi kankinomes,nes bandziau maitinti krutine,bet...prakabodavo puse dienos prilipus ir neaisku kiek pavalgydavo, kiek pamiegodavo,nes istraukus papuka is burnytes, uz kokiu 5-10 min i asaras ir ieskoti toliau...pradejau nusitraukinet ir nusitraukiu dabar dar tik ~50ml kas 3val.dabar pradejau dazniau,kad atstatyt pienuko gamyba,o kolkas dar ir misinuko truputeli gauna. manau,akd gal itakos dar turejo nuovargis ir neisimiegojimas.turiu vilties ismaitint iki kokiu 6men. arba net ilgiau ax.gif
Atsakyti