QUOTE(florete @ 2012 12 21, 08:11)
O kazin yra budu tokia keptuvei kad ji vel nesviltu?
Spizinej tai sako druska pakaitini ir nebesvyla. Jau gailiuosi kad savo sena gera spizine ismeciau sita nusipirkus 


Nežinau ar yra būdų ją "atgaivinti".

Tik nupirkus kažkur čia forume perskaičiau, kad gailisi žmonės įsigyję.

Dabar ieškau kokią kitą pirkti. Skaitau info apie tas visokias brangias.
Neseniai pirkau ir špižinę. Turguje turbūt pigiausią radau. Kaitinau ir su druska ir aliejumi apteptą orkaitėje. Man vis tiek prisvyla. Tiesa, tik mėsą, kotletus joje kepu. Kiaušinių, blynų, žuvies nebandžiau.

Ir šiaip gailiuosi, kad 26 cm skersmens nupirkau. Reikėjo mažesnę imti. Lengvesnė būtų.
