Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

Aš buvau minėjusi, kad esu pirkus peilį už 15Lt (mažesnį). Dabar pjausto puikiai, bet jį turiu apie 2sav. Tik kolega sakė, kad greitai atšimpa. Bet pagalandus vėl gerai pjauna.
Atsakyti
Aš iš IKI už tuos lipdukus nusipirkau tarką, tai ką aš galiu pasakyti blogiausiai kada nors gyvenime panaudoti 69 lt, nu toks niekam tikęs daiktas schmoll.gif užsidėjus tą tarką ant to indelio ta tarka slidinėja į visas puses, kokios morkos sutarkuoti neįmanoma. Pabandžiau ir nutėškiau aš ją.
Atsakyti
Pirkom BergHOFF FOOD FALSH- kitaip sakant termosiuka maistui, nelaiko silumos net 4 val,nusivylem, nors viska darom pagal instrukcija, pasildom karstu vandeniu, bet niekas nepadeda, nusivylem... schmoll.gif
Atsakyti
gal kas turit berghof puodus akcijinius is "iki" kazi kaip jie ar ankenos nekaista?
Atsakyti
Nu va, o aš termosą nupirkau dovanų..Mačiau, kad nestora aplink, bet nemaniau, kad taip nelaiko temperatūros. Jau tikriausiai niekuo negali tikėt, kas tokiose vietose parduodama. Kažkada mama prieš kokius 13m padovanojo termosą. Ot ten tai geras. Tuo metu Gariūnuose 50Lt mokėjo. Laiko šilumą, sunkumo turi..
Pirkau tuos puodelius metalinius, kur kelionėje gerai, kad neissipiltu-uždengiami(mini termosiukai, puodelio dydžio). Visiškas mėšlas-per uždengimą bėga. Jau tikriausiai nieko nepirksiu jų, nes kainą užlankstę didelę, bet pamiršę apie kokybę, patikimumą..
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 12 02, 08:54)
Merginos ,gal kas turit siuos irankius,kaip jie?

http://www.berghoff....p...t&Itemid=55
Ar delimano irankiai geresni?

man tai taip aktualu, deja realiai pačiupinėti nėra galimybės.
o iki akcijose anksčiau kokios serijos buvo berghof irankiai, gal pamenat kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IeNeI: 05 gruodžio 2012 - 13:31
Sveikos
Gal kas zino ar galima dabar iki pardavinejamas keptuves det su dangciu i orkaite ?
Atsakyti
Turim tuos Berghofo stalo įrankius. Nenusibraižę, nors nuo praeito gruodžio kasdien naudojam.

Nupirkau iš iki tėčiui dovanų termosą kavai, galvoju dar broliui ir pusbroliui paimt. šįvakar įpilsiu karšto vandens, žiūrėsiu ar laiko šilumą. g.gif Gal turit?
Papildyta:
QUOTE(IeNeI @ 2012 12 05, 13:31)
man tai taip aktualu, deja realiai pačiupinėti nėra galimybės.
o iki akcijose anksčiau kokios serijos buvo berghof irankiai, gal pamenat kas nors?

buvo cosmo, paskui stal mat ar kaip ten...
Va šitie, cosmoman patiko, bet nespėjom nusipirkt - komplekte buvo šakutės tortui. mūsiškiam nėra ir kartais man jų labai trūksta, kai svečiai kokiu napoleonu vaišinasi. o atskirai pirkt brangokoka be akcijos.
Atsakyti
Pirkom keptuve uz iki lipdukus ir ji man pradejo svilti g.gif maista taip pritraukia kad neatlupsi doh.gif O gremzt negalima, uzmerkiu vandenyje ir tada atsoka g.gif Pradejo lipti po kokiu poros savaiciu nuo isigijimo. Neisivazduoju kodel-visada pilu alieju kepinant, keptuves tikrai neperkaitinau g.gif Gal gali patart ka daryt kad nebeliptu?
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 12 20, 19:28)
Pirkom keptuve uz iki lipdukus ir ji man pradejo svilti g.gif maista taip pritraukia kad neatlupsi doh.gif O gremzt negalima, uzmerkiu vandenyje ir tada atsoka g.gif Pradejo lipti po kokiu poros savaiciu nuo isigijimo. Neisivazduoju kodel-visada pilu alieju kepinant, keptuves tikrai neperkaitinau g.gif Gal gali patart ka daryt kad nebeliptu?

Man tas pats. Nors įsigyjau dar rudenį. Naudoju gana intensyviai.
Lipti maistas pradėjo visai neseniai. Nors ir aliejaus įpilu ir maistą dedu į karštą aliejų. irnesakyk.gif Nieko nesuveikia. Pas mane limpa mazdaug per vidurį. Visad palieku vėliau kuriam laikui mirkti su vandeniu. Atplaunu ir vėl tas pats.
Gailiuosi, kad pirkau. verysad.gif

Geriau duvo dadėt biški pinigėlių ir kokią geresnę nupirkti.
Ech... unsure.gif
Atsakyti
oo.. žiūriu čia ne man vienai, bet pastebėjau, kad limpa tik tada kai produktai kepami būna drėgni ar vėliau vandens išsiskiria, nes blynelius galiu be aliejaus kuo puikiausiai kept ir nieks neprikimba. Dar kitas pastebėjimas, kad paprastai su kempinėle plaunant, lieka plėmų ant keptuvės, tas su ta šiuškštesne kempinėlės puse ar tokios pat medžiagos šiurkštesnėm mažom servetėlėm kemptuvę ilgiau švelniai pavalau ir tada jau geriau būna kepant.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 12 20, 20:59)
Man tas pats. Nors įsigyjau dar rudenį. Naudoju gana intensyviai.
Lipti maistas pradėjo visai neseniai. Nors ir aliejaus įpilu ir maistą dedu į karštą aliejų. irnesakyk.gif Nieko nesuveikia. Pas mane limpa mazdaug per vidurį. Visad palieku vėliau kuriam laikui mirkti su vandeniu. Atplaunu ir vėl tas pats.
Gailiuosi, kad pirkau.  verysad.gif

Geriau duvo dadėt biški pinigėlių ir kokią geresnę nupirkti.
Ech...  unsure.gif

O kazin yra budu tokia keptuvei kad ji vel nesviltu? g.gif Spizinej tai sako druska pakaitini ir nebesvyla. Jau gailiuosi kad savo sena gera spizine ismeciau sita nusipirkus doh.gif
Atsakyti