Gal kas turi tokias keptuves ir gali pasidalinti info kaip jos, nes dabar 70 proc. nuolaida keptuvems IKI parduotuvese, siandiena dar buvu uzsukusi atrodo patraukliai ir dydziu visokiu yra, tik va kokybe kokia?

QUOTE(egllute @ 2013 02 24, 20:20)
Aš naudoju ir orkaitėje.
QUOTE(neraj @ 2013 03 13, 14:25)
Gal kas turi tokias keptuves ir gali pasidalinti info kaip jos, nes dabar 70 proc. nuolaida keptuvems IKI parduotuvese, siandiena dar buvu uzsukusi atrodo patraukliai ir dydziu visokiu yra, tik va kokybe kokia?
Turiu tą didžiausią keptuvę su stikliniu dangčiu.
Po poros mėnesių naudojimo pradėjo viskas lipti.

IKI pirkau BERGHOFF keptuvę be jokių lipdukų (čia kur akcija su lipdukais buvo, tik kai kortelėje prikaupiau jų pakankamai- nebeliko keptuvių
). Labai gera keramikinė keptuvė, kas ieškot -čiupkit kol IKI yra.

QUOTE(Mantilė @ 2013 03 13, 22:04)
IKI pirkau BERGHOFF keptuvę be jokių lipdukų (čia kur akcija su lipdukais buvo, tik kai kortelėje prikaupiau jų pakankamai- nebeliko keptuvių
). Labai gera keramikinė keptuvė, kas ieškot -čiupkit kol IKI yra.

Kuri čia tokia gera?
Aš pirkau dar su lipdukais, tą gilią su dangčiu, tai visiška nesąmonė...
QUOTE(Tasty @ 2013 03 13, 22:08)
Kuri čia tokia gera?
tokia turiu keptuve
o kazi dangty galima ikiniai atskirai nusipirkti sei keptuvei, nes neturiu ?
QUOTE(Tasty @ 2013 03 13, 22:08)
Kuri čia tokia gera?
o kuo bloga ta su dangčiu?

QUOTE(siluetas @ 2013 03 13, 22:24)
o kuo bloga ta su dangčiu?
Labai greit nusibaigė

Manau, kad jos ten visos panašios, atsiliepimų apie akciją buvo daug ir daug kam tokios problemos buvo.. Nežinau , gal perkant tiesiogiai geresnės, bet jau nekyla ranka bandyti

Turiu 3 keptuves IKI Berghoff, labai patenkinta. Gilia su dangciu, mazesne ir didesne. Esu labai patenkinta. Gilia naudoju pagrinde troskimui

O aš pastebejau, kad jei plaunamos su indų plovikliais (jau net nebekalbėsiu apie indaplovių ploviklius) tai greit pradeda traukti prie dugno... o jei tik vandenuku plauti, tuomet ilgai laiko. Bet šiaip ar taip daugiau nebeimsiu, geriau susitaupysiu Woll keptuvei, tą bent karštą galima plauti.
Papildyta:
berghoff parduotuvėse dangčiais prekiauja, jis toks pat kaip ir giliosios keptuvės. O aš jei jau tektų rinktis tai pirmenybę tikrai atiduočiau gilesniai keptuvei, ji kur kas universalesnė, na tik svorio prisideda, bet manau tai smulkmena.
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 13, 22:12)
berghoff parduotuvėse dangčiais prekiauja, jis toks pat kaip ir giliosios keptuvės. O aš jei jau tektų rinktis tai pirmenybę tikrai atiduočiau gilesniai keptuvei, ji kur kas universalesnė, na tik svorio prisideda, bet manau tai smulkmena.