Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(atigisa @ 2012 04 04, 12:16)
Gal kas pirkot jau ir kepėt keptuvėj?

o auksciau komentaru neskaitot? g.gif
Atsakyti
pirkau ir keptuvę su dangčiu ir paprastą, man jos super Dar žadu nusipirkti mažesnę keptuvę blynams.
Atsakyti
Na, su akcija vis perku ir aš iš IKI - suvilioja. Dar per pirmąją akciją pirkau Tafel keptuvę - naudoju iki šiol, esu labai patenkinta smile.gif iš Berghof akcijų pirkom daug ką - keptuvę (bet ne tokią kaip dabar siūlo, buvo kitokios - tokios lyg ir http://www.berghoff....0b799a0292.jpg), tai ši irgi esu labai patenkinta, kepu, nieko netraukia, net su itin mažai riebalų, taip pat pirkom trintuvių rinkinį - dubenėlis su tarkom ant viršaus užsidėt, tai irgi negaliu atsidžiaugt - antrus metus naudoju, labai patogu tarkuoti thumbup.gif dar neišbandytas stalo įrankių rinkinys - guli pakuotėje. na, o jau minėtu česnakų spaustuvu teko nusivilti - kuo puikiausiai naudojau pusę metų, o paskui pati sulaužiau... bet čia kažkokia bėda su ta serija buvo, nes ir pas draugus tas pats atsitiko, o skustukas puikiai tinka morkom skusti smile.gif kamščiatraukis nelabai patiko, skardinių irgi neatidarinėjam, ai tiesa, dar riešutų gliaudytuvas - irgi tarnauja iki šiol smile.gif

šį kartą ketinu įsigyti puodą blush2.gif galbūt dar ir keptuvę - kol kas į lentyną, kol Tafel atitarnaus wink.gif
Atsakyti
laba vakareli,
gal jau kas nors ir puodus isbbande is iki akcijos? man idomu rankenos ikaista ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2012 04 10, 19:11)
laba vakareli,
gal jau kas nors ir puodus isbbande is iki akcijos? man idomu rankenos ikaista ar nea  g.gif

Dėja įkaista unsure.gif Čia kalbu apie tuos puodus su mažytėm rankenom. Na bet tai vienintelis minusas. Man,asmeniškai, patiko 4u.gif
Atsakyti
Puodai

norejau pakalsuti, bet nznz kaip kitaip, tai ikeliau foto.
mane domina uz 75lt tas puodas, ar kuri turite? kokie atsiliepimai ( visi + ir -)
ar imanoma kaip troskintuve naudoti?
Atsakyti
o as prikaistuvi siandien nuspirkau, ziurejau ziurejau i ji, ir visgi nusprendziau kad jo man reikia biggrin.gif dar nenaudojau, nes zadu nusipirkti dar surinkusi lipduku keptuve gile, kepimo skarda ir keptuve 26cm, nes kraystysimes i nauja butuka, tai reiks puodu, o naujas butas, nauji puodai.. thumbup.gif
Atsakyti
Uzsukau paskaitinet apie IKI lipdukines keramikines keptuves, atsiliepimai gerai, bandysiu kokia isigyt biggrin.gif
Atsakyti
niu va šiandien įsigijau kepsniams kepti skirtą keptuvę, tik kol kas laiko nėra išbandyti,
bet išbandžius parašysiu komentarus jei kam įdomu bus.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 04 14, 14:10)
niu va šiandien įsigijau kepsniams kepti skirtą keptuvę, tik kol kas laiko nėra išbandyti,
bet išbandžius parašysiu komentarus jei kam įdomu bus.

žinoma idomu,lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir labai idomu,kaip tie puodai su teflonu juodu viduje.
Seniau aišku tik iš pigesniu variantu ne šitos firmos esu pirkus panašu,tai visas teflonas juodas po kiek laiko apsinešė kaip apisneša keptuvės po ilgo kepimo...ir nėjo normaliai nuvalyt,tai tie metaliniai 100% puodai kažkaip labiau man patiko kai buvo Bergoff firmos ..
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2012 04 16, 15:49)
man ir labai idomu,kaip tie puodai su teflonu juodu viduje.
Seniau aišku tik iš pigesniu variantu ne šitos firmos esu pirkus panašu,tai visas teflonas juodas po kiek laiko apsinešė kaip apisneša keptuvės po ilgo kepimo...ir nėjo normaliai nuvalyt,tai tie metaliniai 100% puodai kažkaip labiau man patiko kai buvo Bergoff firmos ..

Patys geriausi puodai 100 proc. nerudijancio plieno, niekad nepirkciau puodo, kur viduje teflonas, greit apsinesa, issibraizo
Atsakyti