Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(SauleNP @ 2012 04 21, 09:52)
Kas zino, ar siuo metu parduodamoms keptuvems galima pasirinkti dangcius?Kokie labiau tinka?

Pirkau 28 cm skersmens keptuvę, tai puikiai tinka tefal keptuvės dangtis, kurį turėjau nuo tefal keptuvės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 04 22, 12:49)
o kepet ant dujines ar keramikines virykles? dar norejau paklaust nedumija ji stipriai, drauge sako kad dumija tai visi namai dumais smirda?

pas mane dujinė,
na absoliut nepridūmino, viskas tas pats kas įprastai keptuve kepčiau,
gartraukį įjungiu bet ką kepdama ar virdama.

juolab,kad pas mane atvira erdvė virtuvės su valgomuoju ir svetaine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 22 balandžio 2012 - 21:32
Nusipirkau vakar keptuvę 28cm iš IKI akcijos. Tai kol kas laaaabai patenkinta smile.gif Neprikepa, nedūmija ir šiaip skanesnis maistas atrodo, kai be aliejaus iškepta rolleyes.gif reiks dar kokią nusižiūrėt pasiimt smile.gif
Atsakyti
Aš tai turiu pernai per akciją pirktą tokią pailgą troškintuvę iš berhof, man tai labai patinka, aš ją ir kaip keptuvę ant viryklės dedu, kai reikia kokius balandėlius apkėpti, o paskui su ta pačia ir padažu į orkaitę...labai geras daikčiukas..dabar žadu keptuvę pirkti.
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 16, 19:43)
Taip, tikrai, siandien apciupinejau, jie dengti keramika smile.gif

Tai niekuom nesiskiria teflonas nuo keramikos ..teflonas,tik tiek kad kenksmingas,kaip dabar "išaiškino" mirksiukas.gif o keramika sveika atseit,bet lygiai taip pat susigadina ,kaip teflonas...mano keptuvė keramikinė trumpiau laikė negu tefloninė...O jei puodo vidus keramikinis,ir negalima liestis su geležiniu samčiu,ar šaukštu pamakaluot.ir tt,,,reiškias bijo įbrėžimų...ir ilgai nelaikys....na laikys tiek,kol keramika...neapsineš,ar neatsilaupys....
Atsakyti
QUOTE(SauleNP @ 2012 04 21, 08:52)
Pirkai is iki Earthchef keptuve, neimanoma kepti, maistas prilimpa jau nuo pirmo karto.

http://www.berghoff....category_id=114

Kas zino, ar siuo metu parduodamoms keptuvems galima pasirinkti dangcius?Kokie labiau tinka?

turiu ir as tokia keptuve is iki ir labai ji man patinka, niekas neprikimba prie jos. Puikiai viskas kepa.
Papildyta:
man tai tik klausimas kaip plauti ir su ko tos keraminius puodus ir keptuves? Nes mano keptuves krastai visi apsinese degesiais ir su minkstu skudureliu su indu plovikliu neatsiplauna.
Atsakyti
neradau temos kur pasisakyti, tai išsilieju čia ax.gif
Susigundėm akcija ir pirkom Royalty Line Switzerland RL-16B-Bronze puodus. Palyginus su ZEPTER - pasirodė labai lengvi (išskyrus keptuvę). Pabandėm puodą pagal paskirtį - užvirti vandens (pas mus indukcinė kaitlentė). Viskas kaip ir tvarkoj, bet pastebėjau, kad puodo dugnas pakeitė spalvą (panašu į metalo perkaitinimą). Gal kas buvo susidūręs su tuo ir šiaip laukiu komentarų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2012 04 24, 17:44)
Tai niekuom nesiskiria teflonas nuo keramikos ..teflonas,tik tiek kad kenksmingas,kaip dabar "išaiškino"  mirksiukas.gif o keramika sveika atseit,bet lygiai taip pat susigadina ,kaip teflonas...mano keptuvė keramikinė trumpiau laikė negu tefloninė...O jei puodo vidus keramikinis,ir negalima liestis su geležiniu samčiu,ar šaukštu pamakaluot.ir tt,,,reiškias bijo įbrėžimų...ir ilgai nelaikys....na laikys tiek,kol keramika...neapsineš,ar neatsilaupys....

Teflonas itin jautrus visokiems ibrezimams, net labiau apskrudes maistas gali ji suraizyti. O sitoji IKI keptuviu keramika atrodo stora ir tvirta, lyginant su paprastom tefloninem ir su kitomis keramikinemis.
Kokybiskas teflonas tikrai gali ilgiau laikyt uz nekokybiska keramika. O gelezinio samcio ar sauksto makalavimus retas indas gali atlaikyt...
Atsakyti
Gal kuri turite puodus iš Iki akcijos? Kaip sekėsi susidraugauti? Man nelabai patinka, kad rankenos kaista sad.gif
Atsakyti
Gal kuri turit ir nenaudojat Berghoff Orion puodo su rankana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 04 21, 18:04)
Buvau žadėjus,kad kai tik išbandysiu kepsniams kepti grilinę keptuvę, tai parašysiu.
Super daiktas, mums labai patiko, vakar užsimarinavau kepsniukus, šiandien ryte sumečiau juos į keptuvę, niekas niekur neprilipo, nepritraukę.... nu super.... ir gryna mėsa, be jokių džiuvėsių, kiaušinio plakinio ir t.t. Vyras sakė, kad tokius kepsnius galiu kepti kasdien  thumbup.gif 
Tiesa, kadangi keptuvę naudojau pirmą kartą, tai kaip ir rašo instrukcijoje, ją išploviau su paprasčiausiu indų plovikliu, užlašinau pora lašelių aliejaus ir juo ištepiau visą keptuvę.
Taip kad tikrai džiaugiuosi ją įsigijus  4u.gif

Sveikos 4u.gif

Mes irgi nusipirkom IKI parduotuvej kepsnine-keptuve ir isbandem thumbup.gif na tikrai super thumbup.gif taip pat kepem gryna mesa - niekas neprikibo, labailengvai vartesi gabaliukai su medinemis znyplemis. thumbup.gif Esu labai patenkinta siuo pirkiniu thumbup.gif
Dabar planuojam pasiimti keptuve su dangciu, lyg troskinimui ji vadinasi g.gif ir pati didziausia puoda, 6,8l thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 06, 08:46)
pati didziausia puoda, 6,8l  thumbup.gif

Gavau si puoda dovanu, kol kas dar nenuvyle ax.gif 4u.gif Tikekimes, kad ir nenuvils rolleyes.gif Turiu dar mazesni puoda ir keptuve, bet dar neisbandziau ax.gif
Atsakyti