
Man pradėjo kibti keptuvėje kepamas maistas. o kaip jums?

QUOTE(vvjuka @ 2012 07 19, 11:18)
jei apie tą dabartinės akcijos keramikinę, tai man irgi buvo pradėję, kibt, bet tik dėl to, kad blogai išplauta buvo. Prie šviesos labiau pažiūrėjus matės dėmės. Tai pavargus atšveičiau ir vėl viskas gerai

QUOTE(doruta @ 2011 10 19, 12:38)
Tai visgi negi niekas nepirkote pernai is IKI puodu rinkinio?
Kokie butu atsiliepimai?

As pirkau keptuve-troskintuve ir puoda tikrai labai gerai tarnauja neturiu jokiu nusiskundimu

sveiki,kadangi cia mano sios firmos pirmas puodas pirkau SM.
Viriau perliniu kruopu sriuba ir man liko dugnas vidui plemuotas ir dangcio krastukuose atsirado tokiu taskiuku
bandziau viska plaut kempinele ir fairiu bet nieks man neissiplove
pardaveja orginaluma garantavo
puodas toks
http://www.rotonero....186,cosmo-6-3-l
aciu visom atrasiusiom
Viriau perliniu kruopu sriuba ir man liko dugnas vidui plemuotas ir dangcio krastukuose atsirado tokiu taskiuku


puodas toks
http://www.rotonero....186,cosmo-6-3-l
aciu visom atrasiusiom
QUOTE(raskejan @ 2012 08 25, 18:02)
sveiki,kadangi cia mano sios firmos pirmas puodas pirkau SM.
Viriau perliniu kruopu sriuba ir man liko dugnas vidui plemuotas ir dangcio krastukuose atsirado tokiu taskiuku
bandziau viska plaut kempinele ir fairiu bet nieks man neissiplove
pardaveja orginaluma garantavo
puodas toks
http://www.rotonero....186,cosmo-6-3-l
aciu visom atrasiusiom
Viriau perliniu kruopu sriuba ir man liko dugnas vidui plemuotas ir dangcio krastukuose atsirado tokiu taskiuku


puodas toks
http://www.rotonero....186,cosmo-6-3-l
aciu visom atrasiusiom
Valau actu tokius dalykus. Paskaitykit pirmą temos žinutę, ten šis būdas yra, o ir kitų.
QUOTE(merselle @ 2012 08 27, 17:43)
Turiu, džiaugiuosi. Naudoju kepsniams be riebalų kepti, guliašą su daržovėm apkept, po to troškint. Kokių bulvių, kiaušinių, blynų, kotletų kept nerizikuoju - bijau, kad nepavyks. Ji daugiau kaip troškintuvas.
QUOTE(Momoshka @ 2012 08 27, 23:11)
Turiu, džiaugiuosi. Naudoju kepsniams be riebalų kepti, guliašą su daržovėm apkept, po to troškint. Kokių bulvių, kiaušinių, blynų, kotletų kept nerizikuoju - bijau, kad nepavyks. Ji daugiau kaip troškintuvas.
Aš turiu į labai seniai, bet va visiškai be riebalų nesiryžtu kepti, kažkaip bijau,kad pritrauks ir neatlips mėsa?

O šiaip tai labai geras daiktas, patinka, kad apkepti ir troškinti gali viską viename inde, šiaip darau troškinius, guliašą, plovą ir t.t.
QUOTE(pempė12 @ 2012 07 09, 23:07)
Ar teisingai supratau, kad šių puodų dangčiai, panašiai, kaip Zepter'ių, dedasi ant rankenos ir nereikia blaškytis po virtuvę, galvojant kur padėjus karštą šlapią dangtį
?

Teisingai

O jei naudojant, tai kuo toliau tuo labiau jais džiaugiuosi. Pradžioje gal kiek kliuvo jų didokas svoris, bet dabar pripratau. Na man jie turi viską ko reikia: ir gerai iverda ir patogūs ir gražūs.
QUOTE(dagli @ 2012 08 28, 06:20)
Aš turiu į labai seniai, bet va visiškai be riebalų nesiryžtu kepti, kažkaip bijau,kad pritrauks ir neatlips mėsa?

Tikrai puikiai atlimpa

QUOTE(dagli @ 2012 07 10, 12:44)
rankena tai tikrai nekaista, o ar verta... na sunku pasakyti,
man patinka labai, o ar jums patiks galite nuspręsti tik pati
Bet galiu pasakyti tik tiek,kad nei vienu Berghoff daiktu nesu nusivylusi, o jų mano virtuvėje patikėkite yra daug.
man patinka labai, o ar jums patiks galite nuspręsti tik pati

Bet galiu pasakyti tik tiek,kad nei vienu Berghoff daiktu nesu nusivylusi, o jų mano virtuvėje patikėkite yra daug.
O kaip tos keptuves? Ar galiu paklausti? Ar labai lepios? lengvai susibraizo? Ar be aliejaus galima jose kepti?
Ar nelimpa maistas?