Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

Man pradėjo kibti keptuvėje kepamas maistas. o kaip jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 07 19, 11:18)
Man pradėjo kibti keptuvėje kepamas maistas. o kaip jums? smile.gif

jei apie tą dabartinės akcijos keramikinę, tai man irgi buvo pradėję, kibt, bet tik dėl to, kad blogai išplauta buvo. Prie šviesos labiau pažiūrėjus matės dėmės. Tai pavargus atšveičiau ir vėl viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 10 19, 12:38)
Tai visgi negi niekas nepirkote pernai is IKI puodu rinkinio?  g.gif Kokie butu atsiliepimai?

As pirkau keptuve-troskintuve ir puoda tikrai labai gerai tarnauja neturiu jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
Na aš dar labai neseniai naudoju, pakolkas nekimba. Bet nelabai man patinka, kad danga juoda, nu nesimato ar gerai išsiplauna doh.gif
Atsakyti
sveiki,kadangi cia mano sios firmos pirmas puodas pirkau SM.
Viriau perliniu kruopu sriuba ir man liko dugnas vidui plemuotas ir dangcio krastukuose atsirado tokiu taskiuku doh.gif bandziau viska plaut kempinele ir fairiu bet nieks man neissiplove verysad.gif pardaveja orginaluma garantavo
puodas toks
http://www.rotonero....186,cosmo-6-3-l

aciu visom atrasiusiom
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2012 08 25, 18:02)
sveiki,kadangi cia mano sios firmos pirmas puodas pirkau SM.
Viriau perliniu kruopu sriuba ir man liko dugnas vidui plemuotas ir dangcio krastukuose atsirado tokiu taskiuku doh.gif bandziau viska plaut kempinele ir fairiu bet nieks man neissiplove verysad.gif pardaveja orginaluma garantavo
puodas toks
http://www.rotonero....186,cosmo-6-3-l

aciu visom atrasiusiom

Valau actu tokius dalykus. Paskaitykit pirmą temos žinutę, ten šis būdas yra, o ir kitų.
Atsakyti
kokia Jusu nuomone apiesia keptuve? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 08 27, 17:43)
kokia Jusu nuomone apiesia keptuve?  4u.gif  4u.gif

Turiu, džiaugiuosi. Naudoju kepsniams be riebalų kepti, guliašą su daržovėm apkept, po to troškint. Kokių bulvių, kiaušinių, blynų, kotletų kept nerizikuoju - bijau, kad nepavyks. Ji daugiau kaip troškintuvas.
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2012 08 27, 23:11)
Turiu, džiaugiuosi. Naudoju kepsniams be riebalų kepti, guliašą su daržovėm apkept, po to troškint. Kokių bulvių, kiaušinių, blynų, kotletų kept nerizikuoju - bijau, kad nepavyks. Ji daugiau kaip troškintuvas.

Aš turiu į labai seniai, bet va visiškai be riebalų nesiryžtu kepti, kažkaip bijau,kad pritrauks ir neatlips mėsa? blush2.gif

O šiaip tai labai geras daiktas, patinka, kad apkepti ir troškinti gali viską viename inde, šiaip darau troškinius, guliašą, plovą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 07 09, 23:07)
Ar teisingai supratau, kad šių puodų dangčiai, panašiai, kaip Zepter'ių, dedasi ant rankenos ir nereikia blaškytis po virtuvę, galvojant kur padėjus karštą šlapią dangtį  bigsmile.gif  ?

Teisingai wink.gif čia parodyta į pabaigą filmuko: http://www.youtube.c...h?v=V5dRyr3lNws

O jei naudojant, tai kuo toliau tuo labiau jais džiaugiuosi. Pradžioje gal kiek kliuvo jų didokas svoris, bet dabar pripratau. Na man jie turi viską ko reikia: ir gerai iverda ir patogūs ir gražūs.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 08 28, 06:20)
Aš turiu į labai seniai, bet va visiškai be riebalų nesiryžtu kepti, kažkaip bijau,kad pritrauks ir neatlips mėsa?  blush2.gif

Tikrai puikiai atlimpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 07 10, 12:44)
rankena tai tikrai nekaista, o ar verta... na sunku pasakyti,
man patinka labai, o ar jums patiks galite nuspręsti  tik pati mirksiukas.gif
Bet galiu pasakyti tik tiek,kad nei vienu Berghoff daiktu nesu nusivylusi, o jų mano virtuvėje patikėkite yra daug.

O kaip tos keptuves? Ar galiu paklausti? Ar labai lepios? lengvai susibraizo? Ar be aliejaus galima jose kepti?
Ar nelimpa maistas?
Atsakyti