Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(rausvakase @ 2012 06 09, 00:00)
Ketinau isigyti IKI gilia keptuve su stikliniu dangciu, 26 cm, uz 79 lt. Niekur tokios neradau.  doh.gif  Tu paprastu, be dangciu, tai pilna prikrauta.
Kazin ar bus dar siu keptuviu papildymas? g.gif

Bus 4u.gif
Aš pirkau prieš kurį laiką, kai artimiausioje IKI nebuvo, klausiau kasininkės, sakė tikrai dar ne kartą pildys, nes akcija iki metų pabaigos. Vėliau radau kitoje parduotuvėje, bet prieš gerą savaitę jau mačiau keliose parduotuvėse, kad papildyta ir tų gilių tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 06 18, 15:09)
Bus  4u.gif
Aš pirkau prieš kurį laiką, kai artimiausioje IKI nebuvo, klausiau kasininkės, sakė tikrai dar ne kartą pildys, nes akcija iki metų pabaigos. Vėliau radau kitoje parduotuvėje, bet prieš gerą savaitę jau mačiau keliose parduotuvėse, kad papildyta ir tų gilių tikrai yra  thumbup.gif

Jau turiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos padekite apsispresti del puodu ax.gif nezinau rinktis sus tikliniais dangciai Designo ar su metaliniais COSMO Kol apsispresiu ir akcija pasibaigs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 19, 22:20)
Merginos padekite apsispresti del puodu  ax.gif nezinau rinktis sus tikliniais dangciai Designo ar su metaliniais COSMO Kol apsispresiu ir akcija pasibaigs  doh.gif

Na apsispręst reikia Jums,
bet aš imčiau tik su metaliniais dangčiais.
Manau, kad kokia kita šeimininkė, kuri turi su stikliniais dangčiais, patartų imti su stikliniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupos @ 2012 05 08, 00:27)
Mes ka tik nusipirkome puodu rinkini Virgo. Pagal nuoroda, manau, kad pasiememe ir tokia pacia keptuve ax.gif  Kepti dar nebandeme, bet pasake, kad negalima deti i indaplove, taip pat karstos keptuves deti iskarto i vandeni ax.gif  Bet jei ji bus bloga, tai gaila tada rolleyes.gif

nedėjau į indaplovę, nes jos tiesiog neturiu biggrin.gif ir niekad nededu karštų keptuvių į vandenį, bet svilt ir degt vistiek pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 06 19, 21:30)
Na apsispręst reikia Jums,
bet aš imčiau tik su metaliniais dangčiais.
Manau, kad kokia kita šeimininkė, kuri turi su stikliniais dangčiais, patartų imti su stikliniais  biggrin.gif

O kodel neimtumete su stikliniais dangciais biggrin.gif atsiprasau kad taip ikiriu savo klausimais blush2.gif Vakar parduotuvej apziurejau cosmo ir zeno puodus, tai ju dangciai tokie gerokai pabraizyti pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 20, 08:52)
O kodel neimtumete su stikliniais dangciais  biggrin.gif atsiprasau kad taip ikiriu savo klausimais  blush2.gif Vakar parduotuvej apziurejau cosmo ir zeno puodus, tai ju dangciai tokie gerokai pabraizyti pasirode  g.gif

Na Cosmo ir Zeni skiriasi tik dizainu, pastarieji daugiau pūsti bei skiriasi rankenėlės.
Aš iš pradžių nusipirkau Cosmo, na man jie gražesni buvo, tačiau panaudojus išlindo toks dalykas- kaito puodų rankenėlės, nes pas mane ne elektrinė kaitlentė, o dujos.
Tada šiuos perleidau mamai, nes jai tiko, o aš įsigijau Zeno.
Na o kad pabraižyti- tai nežinau kur jūs juos apžiūrinėjote , gal jie visų nučiupinėti, kaip ekspoziciniai , kai pirksite turite prašyti neišpakuoto rinkinio ir atplėšus pasižiūrėti, apibraižytų ir aš neimčiau, jokiu būdu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 06 20, 16:39)
Na Cosmo ir Zeni skiriasi tik dizainu, pastarieji daugiau pūsti bei skiriasi rankenėlės.
Aš iš pradžių nusipirkau Cosmo, na man jie gražesni buvo, tačiau panaudojus išlindo toks dalykas- kaito puodų rankenėlės, nes pas mane ne elektrinė kaitlentė, o dujos.
Tada šiuos perleidau mamai, nes jai tiko, o aš įsigijau Zeno.
Na o kad pabraižyti- tai nežinau kur jūs juos apžiūrinėjote , gal jie visų nučiupinėti, kaip ekspoziciniai , kai pirksite turite prašyti neišpakuoto rinkinio ir atplėšus pasižiūrėti, apibraižytų ir aš neimčiau, jokiu būdu  schmoll.gif

Nu va doh.gif jau uzsisakiau Cosmo, kazkaip nepamasciau apie nekaistancias rankeneles, na ka darysi, vienu privalumu bus maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 20, 19:05)
Nu va doh.gif  jau uzsisakiau Cosmo, kazkaip nepamasciau apie nekaistancias rankeneles, na ka darysi, vienu privalumu bus maziau  biggrin.gif

Na čia vėl gi , nežinau kodėl, bet kiekvienai šeimininkei vis kitaip, mano mama sakė,kad jai taip pat įkaista, o va mano draugė turi Cosmo sakė, kad jei ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 06 20, 21:10)
Na čia vėl gi  , nežinau kodėl, bet kiekvienai šeimininkei vis kitaip, mano mama sakė,kad jai taip pat įkaista, o va mano draugė turi Cosmo sakė, kad jei ne  biggrin.gif

Tai butu gerai, kad as buciau ta seimininke kuriai irgi neikaista biggrin.gif
O dar jei nesunku gal galite parasyti kaip yra su tokiu bulviu ar makaronu virimu siuose puoduose, ar verdate kaip yprastai ar kazkaip stebuklingai jie isverda mazame kiekyje vandens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 20, 22:32)
Tai butu gerai, kad as buciau ta seimininke kuriai irgi neikaista biggrin.gif
O dar jei nesunku gal galite parasyti kaip yra su tokiu bulviu ar makaronu virimu siuose puoduose, ar verdate kaip yprastai ar kazkaip stebuklingai jie isverda mazame kiekyje vandens biggrin.gif

Na šiaip verdant reikia tikrai mažiau vandens, kaip kad rašo instrukcijoje, nežinau tik ar ją gausite. Svarbus dalykas yra tas,kad nereikia perkrauti puodo iki pat viršaus. Aš tarkim verdu keletą bulvių pačiame mažiausiame puode, įpilu visai mažai vandens ir visą virimo laiką puodas pas mane būna uždengtas, nereikia pradaryti ir pan. ir niekas neišbėga, taip pat yra trumpesnis virimo laikas, nes tarkim išjungus, dar kurį laikas verda ir ilgiau palaikoma šiluma, maistas ilgiau išlieka šiltas.
Na manau tik verdant suprasite ir pamatysite kas kaip funkcionuoja, jei ką rašykite, bandysim pagelbėti, bet manau,kad viskas bus ok ir jūs greitai viską perprasite mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu Berghoff keptuve-troskintuve ir puoda esu labai patenkinta jais naudojuosi jau 2metus thumbup.gif plaunu,kaip apsinesa riebalais specialiu kremu is Amway firmos. smile.gif
Atsakyti