QUOTE(Džuljana @ 2011 03 29, 18:06)
Pasisakyti galima ir neturinčioms, bet gal būt galvojančioms apie tai arba einančioms ta linkme. Esmė tame, kad noriu, kad nebijotų pasisakyti ir tos, kurios taip gyvena, Kad nebūtų užsipultos ir išvadintos K.
Aš viena iš tokių esu. Man dėl to gėda, bet taip yra. Kitą savaitę išvažiuojam su meilužiu į savaitinę komandiruotę, po kurios gal būt bandysiu viską baigt. Nežinau, kaip man seksis, bet jau pavargau nuo visko. Pavargau meluot, apsimetinėt.....
Ar tikrai geda?O nenoretum dar vieno meiluzio

?
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 29, 18:08)
Teisėtas tas vyras ar neteisėtas - jokio tikro skirtumo nėra. Pats šliūbas tėra tik turtingų ir mandrių žmonių išmyslas, kurio gamta žmogui nepriskyrė. Jei turi vieną savą eržilą nuo seno ir dar vieną pagelbinį, arba kelis pagelbinius kai gamta duoda, tai koks čia dvigubas gyvenimas? Gyvenimas tiesiog iš natūros, nuo savo tikrų gamtinių šaknų, ir tiek. O kam slėpt reikia tai tuo labiau aš nesuprantu. Manau žmonės paprasti supratingi yra ir nieko nesušaudytų už tai kad klauso gamtos šauksmo. Nors pliurpt be reikalo, lįst žmonai į akis irgi nėr ko. Perspektyvos - nu ne mums spręst tokius dalykus... Kaip duos gamta, taip ir bus. Aš galvoju kad gali laisvai visi sugyvent tarpusavio draugystėj, nereik kariaut kaip krikščionys kariavo nuo seno dėl savo išmyslų

. Visi karai tik per mandrumą. Iš per gero gyvenimo kitaip sakant. Nuodėmingas gyvenimas tai būtų ėjimas prieš savo šaknis ir motinos gamtos šauksmą - jei tave pašaukė prie kažko, užkūrė subinę ir širdį, o tu neatsiliepei ir tą dovaną atmetei. O bažnyčios daugelis nuodėmių yra išgalvotos iš mandrumo, jos netikros, išskyrus nebent žudymą be reikalo, nemeilę artimui ir visa kita kas yra prieš gamtą. Taip besielgiantys žmonės ir yra blogiausi.
Jokio keblumo aš tokiame gyvenime nematau. Nesuprantu kiek gi dar gali žmonės draskytis be reikalo?

Ar ne geriau būtų grįžti prie savo šaknų, priimti gamtos dovanas ir žmoniškai gyventi? Mes visi iš to paties molio, ir žmogus taip sutvertas kad turi dalintis. Ko vienas pagailėjo, kitas daugiau atseikės. Ko tu negalėjai duot kažkam, gal kažkas kitas duos. Tokia yra gamta, ir nereik čia prisigalvoti visokių baisybių

.
Kada baigsi apie ta gamtos sauksma

.Zmogui tam ir duotos smegenys,kad mastytu.O jei tu mastai tik apatine vieta,tai cia motina gamta ne prie ko

.
Mes is to paties molio,bet ne visi vienodi,kodel galvoji,kad visi turi apacia galvoti?As ziuriu nebeliko pas dauguma tokios vertybes,kaip -istikimybe....