Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 29, 18:46)
jei santykiai su vyru nepasitaisys,taip meiluziai keisis vienas po kito.. tai priklausomybe savotiska.. paklausk bet kurios buvusios meiluze,ar jos nenori vel ir vel to paties  rolleyes.gif

Vat del to ir paklausiau,o cia is karto vaidenasi izedinejimai biggrin.gif .Taip ir bus,kaip sakai biggrin.gif ,noresies dar ir dar,vis kito ir kito,kaip Nefertitei lotuliukas.gif

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 18:48)
Laiminga, nes seimoje santarve. Nepazistu moters, kuri jaustusi laiminga, kai pas ja seimoje bardakas. O sazne negrauzia, nes vyras nieko nezino ir todel ji nieko tokiu savo elgesiu neskaudina smile.gif
Sane grauzia ne del faktu, o del pasekmiu smile.gif

O as zinau,kad mane grauztu sazine del mano tokio elgesio,jei tai ir butu koks vienadienis nuotykis,uzgrauzsciau save negyvai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 29, 18:50)
Man gaila kad senai jau neliko tokios vertybės kaip ištikimybė gamtai ir jos duotoms šaknims... O tuo pačiu supratingumo, dalinimosi džiaugsmo ir tarpusavio draugystės visuomenėj. Žmonės per savo išmyslus tik kariauja ir susvetimėja vis labiau...

Prie ko cia gamta?Gal priklausai kokiai gamtos sektai lotuliukas.gif ,nes visose temose tik apie tai kalbi.Smegenys zmogu valdyti turetu,o ne gamta,o tiksliau klynas lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 29, 18:52)
O as zinau,kad mane grauztu sazine del mano tokio elgesio,jei tai ir butu koks vienadienis nuotykis,uzgrauzsciau save negyvai biggrin.gif .

Nebuk tuo tikra. Kita vertus, jei galvoji, kad uzsigrauztum, tai ir nenutiks, kad teks grauztis smile.gif

- - - - - -

Pvz., tarkim santykiai pas mane seimoje susitvarko, na, o as pasitaikius progai permiegu su kazkuo - nemanau, kad sazine del to grauztu... Uztildyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 29 kovo 2011 - 17:57
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 29, 18:54)

o ko ten nuotykintis jei viskas seimoj gerai?? idomu? smalsu? norisi kitu?? tada ne viskas gerai jau toj seimoj biggrin.gif
o jei rimtai tai is nieko neveikimo ir einama.. veiklos mazai,uzsiemimu.. ar siaip duona subine drasko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 18:55)

Pvz., tarkim santykiai pas mane seimoje susitvarko, na, o as pasitaikius progai permiegu su kazkuo - nemanau, kad sazine del to grauztu... Uztildyciau biggrin.gif

Tu palauk. esi dabar susivelusi ir susiaustu kailiuku.. atrodo nu palauk,nu paziuresim kuris kuri bigsmile.gif lotuliukas.gif
nors jei tai pades atsigauti galutinai-pirmyn drinks_cheers.gif
pasitikejimas vistiek negris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 29, 18:57)
o ko ten nuotykintis jei viskas seimoj gerai?? idomu? smalsu? norisi kitu?? tada ne viskas gerai jau toj seimoj  biggrin.gif
o jei rimtai tai is nieko neveikimo ir einama.. veiklos mazai,uzsiemimu.. ar siaip duona subine drasko  biggrin.gif

Seimoje viskas gerai buna neretai, bet viskas idealu, beveik niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 18:58)
Seimoje viskas gerai buna neretai, bet viskas idealu, beveik niekada smile.gif

Nu idealu,gerai,gera.. zodziu zaismas.. esme suprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 29, 18:58)

Tu palauk. esi dabar susivelusi ir susiaustu kailiuku.. atrodo nu palauk,nu paziuresim kuris kuri  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
nors jei tai pades atsigauti galutinai-pirmyn  drinks_cheers.gif
pasitikejimas vistiek negris  ax.gif

PAvasaris - kailiuku keitimo metas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 18:55)
Nebuk tuo tikra. Kita vertus, jei galvoji, kad uzsigrauztum, tai ir nenutiks, kad teks grauztis smile.gif

- - - - - -

Nesigrausciau tik tokiu atveju,jei zinociau,kad mano vyras daro ta pati,kitaip tikrai gaileciausi ir bjaureciausi savimi,as zinau save,zinau,kas man seimoje svarbu,todel ir zinau,kas butu tokioje situacijoje.Man uzteko slapta nueiti i susitikima su ex,vyrui nesakiau,grauziau save del to.....
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 29, 18:57)
o ko ten nuotykintis jei viskas seimoj gerai?? idomu? smalsu? norisi kitu?? tada ne viskas gerai jau toj seimoj  biggrin.gif
o jei rimtai tai is nieko neveikimo ir einama.. veiklos mazai,uzsiemimu.. ar siaip duona subine drasko  biggrin.gif

O to,kad nera aistros,nori sviezienos biggrin.gif ,vat ir eina,net jei ir viskas gerai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia28: 29 kovo 2011 - 18:00
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 29, 19:00)

O to,kad nera aistros,nori sviezienos biggrin.gif ,vat ir eina,net jei ir viskas gerai smile.gif .

oh tu bleha.. kaip maziukai atrodo.. aistra aistra.. ji laikiniausias ir pats stipriausias jausmas.. deja trumpas.. nebus jos visada.. ka dabar,nebejauti jos ir begt ieskot kitu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 19:00)
PAvasaris - kailiuku keitimo metas....  lotuliukas.gif

atnaujinam geriau garderoba,kuna,dusia ir geriausi tai "meiluziai" thumbup.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 29, 17:31)
Laukiu ir vyrų nuomonės šiuo ganėtinai kebliu reikalu. Ką jie galvoja apie tokias neištikimąsias?

Nu, ko čia belaukt ir begalvot, viskas ir taip aišku...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 29, 19:04)
oh tu bleha.. kaip maziukai atrodo.. aistra aistra.. ji laikiniausias ir pats stipriausias jausmas.. deja trumpas.. nebus jos visada.. ka dabar,nebejauti jos ir begt ieskot kitu?  biggrin.gif
Papildyta:
atnaujinam geriau garderoba,kuna,dusia ir geriausi tai "meiluziai"  thumbup.gif ..

Del to ir neinu i kaire,o kam,su vyru gerai,nejaugi negaliu gyventi be tu virpaliuku,kad tik seimoje butu viskas gerai,kad negadinciau santykiu...

Va cia tai tiesa drinks_cheers.gif ,as jau ta padariau,jauciuosi labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Aistra masinantis dalykas.
Tiek, kad meilužis bet kokiu atveju laikinas.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 29, 19:10)
Nu, ko čia belaukt ir begalvot, viskas ir taip aišku...

Vyru,kurie neina i kaire,nuomone aiski apie tokias biggrin.gif ,o kurie eina i kaire...irgi aiski biggrin.gif ,nera vienos vyru nuomones....
Atsakyti