Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 13:00)
ir šaukti : neeee...neeeeeeee...neeee...ne teeeen  lotuliukas.gif čia paimk... lotuliukas.gif
tai ką panos...Džuljana birbinasi musėk,kad nėr... bigsmile.gif  wub.gif

Šiandien dar nesibirbinom, tik pasiglamžėm truputį. Nebuvo tam laiko. Važiavom darbo reikalais, jeigu kam įdomu.
Be abejo po darbo ne apseisim be to, nes jau porą dienų to nedarėm. Išalkom abu stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 30, 14:12)
Taip aišku kad yra gamtoj tie dalykai. Gyvūnai normalūs nemaištauja - kai pašaukia gamta tai ir daro o malonumas kaip sakiau tai čia pagelbinis dalykas. Dėl palikuonių tai jie nedaro tokių planų, kada gamta duoda tada ir gerai.
  O visi dirbtinai sufabrikuoti dalykai prieš gamtą yra.

o tai šitą.... tos katės, kalės ir pan tai tik per morčių duodasi... o jei man norisi visada tai prieš gamtą jau ar dar ne? dabar neapsiprendžiu niekaip kaip čia su manim yra doh.gif gal padėsit? galvoju sterilizuotis ar kniaukt po balkonais?

QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 14:54)
O kažkam pavydas bambą matyt stipriai griaužia? g.gif Kad be ižeidinėjimų neapseinama? g.gif

jus gal jis per daug pamyli ar ne per ten pamyli ar nedamyli kad jūs tokia įžeidi? aš kai apturiu gerą seksą tai būnu tokia linksma patenkinta ir apipatenkinta .. o jūs kažkaip labai jautri...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 03 30, 15:32)
Kodėl jūs laikydama save nedavatka, vartojate jų sąvokas, kodėl manote kad tai ką jūs darote yra nuodėminga? Kas yra nuodėmė?

Geras klausimas, ir izvalga.
Atsakyti
Wit, akivaizdu, kad senokai bebuvo tas geras sexas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 30, 15:35)
Wit, akivaizdu, kad senokai bebuvo tas geras sexas.

na aš ne iš tų kur pasakoja kur kas ir su kuo ir kiek kartų biggrin.gif
Atsakyti
Zinokit tos kurios SM nesiviesina kada ir kaip ir su kuo dulkinasi-tai jos isvis nesidulkina .. lotuliukas.gif ir manau nekaltos dar.. nes davatka turi buti davatka,ciort paberi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 15:38)
Zinokit tos kurios SM nesiviesina kada ir kaip ir su kuo dulkinasi-tai jos isvis nesidulkina ..  lotuliukas.gif ir manau nekaltos dar.. nes davatka turi buti davatka,ciort paberi  biggrin.gif

aš tai seksavau tik tada kai vaikų norėjau... po kaldra tamsoj... daugiau nenoriu vaikų tai ir nereik man to sekso ...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 30, 15:40)
aš tai seksavau tik tada kai vaikų norėjau... po kaldra tamsoj... daugiau nenoriu vaikų tai ir nereik man to sekso ...

wub.gif geris.. as tai svento prasidejimo... o tu ta ziurek kur vaikstai i baznycia?? susitiktume,nedoreles apsneketume topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 30, 13:32)
O ar tai didele nuodeme tai daryti ir kalbeti apie tai atvirai?Reikia maziau kalbeti , bet daugiau daryti?

Va va, būtent tą ir norėjau pasakyt, kad daryt ne tik kad ne nuodėmė o priešingai nuo seno buvo gamtos priskirta pareiga. Seniau žmonės mažiau pliurpdavo ir daugiau darydavo, o dabar gyvenime eina prieš savo pareigas, užtat daugiau pliurpia. Aš galvoju kad geriau būtų grįžt prie savo šaknų... Jeigu jau kalbėt, tai taip kad į naudą žmonėm išeitų, o ne prieš gamtą liežuviu švaistytis.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 15:41)
wub.gif geris.. as tai svento prasidejimo... o tu ta ziurek kur vaikstai i baznycia?? susitiktume,nedoreles apsneketume  topsecret.gif

tai į až aš tau parašysiu nes einu kiekvieną dieną melstis už tokias pasileidėles... pelenais galvą barstau

QUOTE(Boba2 @ 2011 03 30, 15:41)
Va va, būtent tą ir norėjau pasakyt, kad daryt ne tik kad ne nuodėmė o priešingai nuo seno buvo gamtos priskirta pareiga. Seniau žmonės mažiau pliurpdavo ir daugiau darydavo, o dabar gyvenime eina prieš savo pareigas, užtat daugiau pliurpia. Aš galvoju kad geriau būtų grįžt prie savo šaknų... Jeigu jau kalbėt, tai taip kad į naudą žmonėm išeitų, o ne prieš gamtą liežuviu švaistytis.

sakykit o ankščiau tai kiek? prieš paskenduolę ar ankščiau?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 30, 14:40)

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 14:41)
wub.gif geris.. as tai svento prasidejimo... o tu ta ziurek kur vaikstai i baznycia?? susitiktume,nedoreles apsneketume  topsecret.gif

Nu va rozanciu sukalbejau, litanija atdainavai atejau pasisemti grieku, nes jau neturiu ka kunigeliui per ispazninti sakyti.

As vat net vyro gaminto maisko nevalgau schmoll.gif , labai vulgaru, jis gi gamino rankom, kuriomis pipi laike sisiodmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 30, 15:45)
Nu va rozanciu sukalbejau, litanija atdainavai atejau pasisemti grieku, nes jau neturiu ka kunigeliui per ispazninti sakyti.

As vat net vyro gaminto maisko nevalgau schmoll.gif , labai vulgaru, jis gi gamino rankom, kuriomis pipi laike sisiodmas unsure.gif

nevalgyk negalima.. dar užsikrėsi kokia liga...
Atsakyti