QUOTE(alter ego @ 2011 03 30, 16:17)
Aha, bandau pagal Džulijanos pageidavimą konstruktyviai padiskutuot, ale ji man neatsako nieko šiuo klausimu... Džulijana ar galit atsakyt man? Kitaip nesupratau temos tikslo? Nebent toks: Pasidalinkim nuomonėm, koks mano fainas meilužis? O mano dar fainesnis? JO? Tikrai? Parodyk

Eik tu sau... Duok pabandyt... O kaip dar vyrą apgaudinėji? Pasidalinkim receptukais... .... ..."
Boba 2...tęsiant "gamtos meilužių" temą sakyk kaip atrodytų meilužė kad ir kokių 45 m.

Natūraliai (pagal gamtą) sekso norisi? Žinoma, norisi. Vaikų kiek ten jau turėtų būti? Kokia jau 15 ane? ir visus prižiūrėt reikia, bo vyrai meilužėmis užsiėmę...

Ar tiesiog vaikų niekas neprižiūrėtų? Tsakant išlieka stipriausi, natūrali atranka...
15 vaikų ne kiekvienai gamta duoda. Čia jau kaip kam skirta. Kartais būna moteros duodasi su keliais eržilais, kiekvienas savaip geras, niekaip nuo vaikų nesisaugo, ale jų kaip nėr taip nėr... O kartais būna ant vieno užlipo vienam kartui, ir gauna dovanų vaikelį. Gamta viską pareguliuoja kaip reikia, ir nors giminę pratęst labai svarbu yra bet žmonėms ne tik tam krušimasis reikalingas. Čia kaip pavalgymas geras yra, kad kai alkanas, turi ir pavalgyt, kitu atveju blogai bus. Atsigert, pamiegot - irgi taip pat.
Dėl vaikų tai aš nesakiau kad nereikia prižiūrėt, bet pagelbiniai geri sugulovai tam netrukdo, ypač kai paauga vaikai. O taip tai manau žmonės normalūs turėtų padėt vieni kitiem, palaikyt, dalintis gamtos dovanom ir t.t. o ne kariaut ir kažkokias auksines tvoras statyt. Kartais gi ir kitas gali vaikam kažką gero duot ne tik tas kuris pagimdė.