Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

aš irgi turiu ant rankos tokį nemažą, į soliariumus man gydytoja nepatarė eiti, ir neinu biggrin.gif o šalint kažkaip nemastau, netrukdo
Atsakyti
QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 03 02, 17:13)
Sveikos,kaip vadinasi gyditojas kuris salina apgamus arba juos apžiūri ,norėčiau užsiregistruoti i poliklinika bet nezinau kaip vadinasi profesija smile.gif)

Šalina chirurgai, apžiūri (onko)dermatologai smile.gif
Atsakyti
O gal kam salino apgama nuo veido elektrokoagulia­cijos budu?
As turiu apgama ant veido noriu panaikinti, parasiau i viena klinika kiek kainuotu 4-5 mm skersmens pasalinti tai parase 120 uz konsultacija ir uz pasalinima chirurginiu budu 400 lt. tai man per dideles sumos...
mano sesuo salino elektrokoagulia­cijos budu kelis apgamus nuo pilvo ir nugaros, tai liko randeliai mazai pastebimi. tik va nuo veido poliklinikoj nelabai norejo naikinti.
Atsakyti
Nuėjus pas gydytoją paprašiau siuntimo dėl apgamų, nes turiu du prie krūtinės tai su liemenuko lankeliu amžinai nutrinu, o jie kai iškilę ir nemaži pajuodėliai tai kaskart supanikuoju. Turiu ant peties pailgą ir bekeičiantį spalvas ir ant rankos tais sakiau po du išsioperuosiu iki vasaros, nes pabodo kaskart slėpti juos po drabužiais... Šian paskambinau į santariškių registratūrą ir nustebau, kad taip greit priims . Kita savaitė visa laisva tai pasirinkau ketvirtadienį blush2.gif . Nerimauju nors jau esu pasišalinus vieną didžiulį apgamą nuo galvos šalia plaukų.
Atsakyti
Sveikos,turiu problemele,salinaus apgamus vasario 3 diena,nuo veido,Northway klinikoje radiochirurginiu budu,jau praejo daugiau nei menesis,o tie randai po sasu nusilupimo(nukrito apie 3 svaite) niekaip nemazeja verysad.gif nebezinau ko griebtis,vyras sako norejai graziau o veida susibjaurojei...gal kuri esat susidurusi?gal dar reik palaukti?o gal sakau koki contratubex tepaliuka nuo randu nusipirkti,jei aisku dar ne per velu... unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamaos,norejau paklausti ka reiskia aktyvus apgamas?buvaupas onkodermatologa,jau sake salins nedidelis labai bet aktyvus ir ant nugaros tai as jo nematau pati.tikiuosi nieko blogo... g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, esu para po apgamo salinimo op chirurginiu budu doh.gif man salino nuo nugaros, zinokit siaubiakas kazkoks nugara tempia, miegoti ir sedeti nerandu padeties ir dar ta baime kad nedaryti staigiu judesiu, kad gerai gytu verysad.gif zodziu kankinuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2012 03 31, 18:15)
Sveikos mamos, esu para po apgamo salinimo op chirurginiu budu doh.gif man salino nuo nugaros, zinokit siaubiakas kazkoks nugara tempia, miegoti ir sedeti nerandu padeties ir dar ta baime kad nedaryti staigiu judesiu, kad gerai gytu verysad.gif zodziu kankinuosi verysad.gif

Man šalino lazeriu didelį atsikišusį nuo pilvo tai viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 03 31, 19:24)
Man šalino lazeriu didelį atsikišusį nuo pilvo tai viskas gerai  unsure.gif

ne visus apgamus gali lazeriu salinti, tie kurie giliau, juos operuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2012 04 01, 15:23)
ne visus apgamus gali lazeriu salinti, tie kurie giliau, juos operuoja ax.gif

ir seip pvz man 4 nurode kad kuriu su lazeriu negalima salinti g.gif
Atsakyti
Buvau onkologiniam. Apžiūrėjo apgamus ir liepė nejudint kol nepiktybiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 11, 15:22)
Buvau onkologiniam. Apžiūrėjo apgamus ir liepė nejudint kol nepiktybiniai  4u.gif

Pas kokį gydytoją buvot?
Kai supiktybėja, tai jau per vėlu būna doh.gif
Atsakyti