aš irgi turiu ant rankos tokį nemažą, į soliariumus man gydytoja nepatarė eiti, ir neinu
o šalint kažkaip nemastau, netrukdo

QUOTE(Itališkabandelė @ 2012 03 02, 17:13)
Sveikos,kaip vadinasi gyditojas kuris salina apgamus arba juos apžiūri ,norėčiau užsiregistruoti i poliklinika bet nezinau kaip vadinasi profesija
)

Šalina chirurgai, apžiūri (onko)dermatologai

O gal kam salino apgama nuo veido elektrokoaguliacijos budu?
As turiu apgama ant veido noriu panaikinti, parasiau i viena klinika kiek kainuotu 4-5 mm skersmens pasalinti tai parase 120 uz konsultacija ir uz pasalinima chirurginiu budu 400 lt. tai man per dideles sumos...
mano sesuo salino elektrokoaguliacijos budu kelis apgamus nuo pilvo ir nugaros, tai liko randeliai mazai pastebimi. tik va nuo veido poliklinikoj nelabai norejo naikinti.
As turiu apgama ant veido noriu panaikinti, parasiau i viena klinika kiek kainuotu 4-5 mm skersmens pasalinti tai parase 120 uz konsultacija ir uz pasalinima chirurginiu budu 400 lt. tai man per dideles sumos...
mano sesuo salino elektrokoaguliacijos budu kelis apgamus nuo pilvo ir nugaros, tai liko randeliai mazai pastebimi. tik va nuo veido poliklinikoj nelabai norejo naikinti.
Nuėjus pas gydytoją paprašiau siuntimo dėl apgamų, nes turiu du prie krūtinės tai su liemenuko lankeliu amžinai nutrinu, o jie kai iškilę ir nemaži pajuodėliai tai kaskart supanikuoju. Turiu ant peties pailgą ir bekeičiantį spalvas ir ant rankos tais sakiau po du išsioperuosiu iki vasaros, nes pabodo kaskart slėpti juos po drabužiais... Šian paskambinau į santariškių registratūrą ir nustebau, kad taip greit priims . Kita savaitė visa laisva tai pasirinkau ketvirtadienį
. Nerimauju nors jau esu pasišalinus vieną didžiulį apgamą nuo galvos šalia plaukų.

Sveikos,turiu problemele,salinaus apgamus vasario 3 diena,nuo veido,Northway klinikoje radiochirurginiu budu,jau praejo daugiau nei menesis,o tie randai po sasu nusilupimo(nukrito apie 3 svaite) niekaip nemazeja
nebezinau ko griebtis,vyras sako norejai graziau o veida susibjaurojei...gal kuri esat susidurusi?gal dar reik palaukti?o gal sakau koki contratubex tepaliuka nuo randu nusipirkti,jei aisku dar ne per velu...

Sveikos mamos, esu para po apgamo salinimo op chirurginiu budu
man salino nuo nugaros, zinokit siaubiakas kazkoks nugara tempia, miegoti ir sedeti nerandu padeties ir dar ta baime kad nedaryti staigiu judesiu, kad gerai gytu
zodziu kankinuosi

QUOTE(egluziukas @ 2012 03 31, 18:15)
Sveikos mamos, esu para po apgamo salinimo op chirurginiu budu
man salino nuo nugaros, zinokit siaubiakas kazkoks nugara tempia, miegoti ir sedeti nerandu padeties ir dar ta baime kad nedaryti staigiu judesiu, kad gerai gytu
zodziu kankinuosi 

Man šalino lazeriu didelį atsikišusį nuo pilvo tai viskas gerai

QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 03 31, 19:24)
ne visus apgamus gali lazeriu salinti, tie kurie giliau, juos operuoja

QUOTE(egluziukas @ 2012 04 01, 15:23)
ir seip pvz man 4 nurode kad kuriu su lazeriu negalima salinti

Buvau onkologiniam. Apžiūrėjo apgamus ir liepė nejudint kol nepiktybiniai

QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 11, 15:22)
Pas kokį gydytoją buvot?
Kai supiktybėja, tai jau per vėlu būna