Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

QUOTE(SuperMeska @ 2012 04 11, 15:58)
Pas kokį gydytoją buvot?
Kai supiktybėja, tai jau per vėlu būna doh.gif

buvau santariškėse pas Ingridą Vaišnorienę ji antro lygio onkodermotologė.

Rekomendavo kas metus tirtis, neit į soliariumus, nesideginti, o jei didelis noras yra tai teptis kremukais, apgamus pleistru nuo saulės paslėpti. tiesa apžiūrėjus liepė pašveisti apgamus, nes aš juso perdaug saugoju ir netrinu maudydamasi . eidama galvojau, kad tikrai pjaus, nes juodi, dideli ir dar tokioj vietoj kur liemenukas trina kasdien

p.s gydytoja tai thumbup.gif . visus apgamus apžiūrėjo, o jų pas mane tiek ir tiek .... tiesa lazeriu sakė jokiu būdu apgamų nešalinti tik nesigilinau kodėl , nes susinervinus nuėjau , kad tikrai kažką ras kai apgamai keli tinka piktybinių aprašymui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 16 balandžio 2012 - 19:35
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 16, 19:25)
tiesa lazeriu sakė jokiu būdu apgamų nešalinti tik nesigilinau kodėl , nes

kiek as supratau, dazniausiai onkologai nesiulo salinti lazeriu, nes lazeris sutirpdo apgama ir nebeimanoma jo istirti, ar tikrai nepiktybinis (visus isoperuotus tiria). Taciau po chirurginio pasalinimo paprastai lieka didesni randai.
Atsakyti
na va,as po salinimo....labai bijojau,,,pirmas kartas gyvenime isvis ir tikiuosi paskutinis,ciu ciut skaudejo lengvai idure nuskausminamus ir viskas.jauciau kad oda veliau tempia truputi bet skausmo jokio,reiskia nieko baisaus:)
man liepe irgi tikrintis,pradiziai kas 6men pirmus du metus poto kas metus.baigesi nuskausminamiej tai tempti pradejo vakare na ir taip labai nemalonu...jauciasi jauciasi.idomu razukevicius kelinto lygio blush2.gif blush2.gif g.gif g.gif
man sake irgi nesalinti kai kuriu...leido viena tik su lazeriu,o kitu nereikia ir geriau nelyst,nebent reiketu pjauti.
Atsakyti
QUOTE(Tairutia @ 2012 04 16, 23:14)
na va,as po salinimo....labai bijojau,,,pirmas kartas gyvenime isvis ir tikiuosi paskutinis,ciu ciut skaudejo lengvai idure nuskausminamus ir viskas.jauciau kad oda veliau tempia truputi bet skausmo jokio,reiskia nieko baisaus:)
man liepe irgi tikrintis,pradiziai kas 6men pirmus du metus poto kas metus.baigesi nuskausminamiej tai tempti pradejo vakare na ir taip labai nemalonu...jauciasi jauciasi.idomu razukevicius kelinto lygio blush2.gif  blush2.gif  g.gif  g.gif
man sake irgi nesalinti kai kuriu...leido viena tik su lazeriu,o kitu nereikia ir geriau nelyst,nebent reiketu pjauti.

Kai aš šalinaus kaune apgamą virš kaktos tai ir jautės tempimas kurį laiką, o paskui kai pradėjo gyt tai tas kutenimas varė iš proto.Liko randukas nemažas ir dabar galvoju ar tepaliukai dar padėtu po kokių 4m operacijos?
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 17, 11:44)
Kai aš šalinaus kaune apgamą virš kaktos tai ir jautės tempimas kurį laiką, o paskui kai pradėjo gyt tai tas kutenimas varė iš proto.Liko randukas nemažas ir dabar galvoju ar tepaliukai dar padėtu po kokių 4m operacijos?

pabandyk tept, blogiau nebus vistiek:) o gal ir pades:) pamegink:)
Atsakyti
QUOTE(Tairutia @ 2012 04 17, 14:32)
pabandyk tept, blogiau nebus vistiek:) o gal ir pades:) pamegink:)

Kaip jaučiatės šiandien? Siuvo nemažai? Aš dar iki šiandien pamenu kaip sekančią dieną nulipdinėjau pleistrą ir rankos drebėjo, nes nežinojau ką pamatysiu. Penkios siūlės buvo , o kaip bijojau siūlų ištraukimo , bet be reikalo, nes net nepajutau . Gaila nepamenu kas atliko, bet pamenu guliu ir girdžiu , kad panika tarp studenčiokų kilo, nes lyg kraujagyslę pervarė tai kraujas liejos laisvai . Išėjau pro duris kraujuotais plaukais , bet su šypsena, nes nieko nejutau . Baisiausia tai laukt rezultatų ar yra pakitimų apgame ar viskas ok
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 17, 17:58)
Kaip jaučiatės šiandien?  Siuvo nemažai? Aš dar iki šiandien pamenu kaip sekančią dieną nulipdinėjau pleistrą ir rankos drebėjo, nes nežinojau ką pamatysiu. Penkios siūlės buvo , o kaip bijojau siūlų ištraukimo , bet be reikalo, nes net nepajutau . Gaila nepamenu kas atliko, bet pamenu guliu ir girdžiu , kad panika tarp studenčiokų kilo, nes lyg kraujagyslę pervarė tai kraujas liejos laisvai . Išėjau pro duris kraujuotais plaukais , bet su šypsena, nes nieko nejutau .  Baisiausia tai laukt rezultatų ar yra pakitimų apgame ar viskas ok

truputi tik siuvo,sake greiciausiai 2siules bet gal ir 3bus.siandien nieko visai jau.as klausiau gyd ar gali buti jis blogas, tai jis sako viskas cia gerai,nesuk galvos.tai kaip suprantu jis dar geras,tik bet kada gali supiktybeti,nes sake aktyvus....vnzn nzn blush2.gif tikiuosi viskas oki,manau butu pasakes jeigu jau kas prastai butu juk g.gif sake issioperuosi ir galesi ramiai gyventi toliau ax.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus:
Prašome neteršti forumo "nešiojant" tą pačią žinutę per įvairias temas
Atsakyti
aš tai turiu foto kaip atrodo mano pjūviai su siūlais biggrin.gif gal norit pamatyt?
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 17, 10:44)

Manau, kad tikrai jau viskas, nepadės jokie tepaliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tairutia @ 2012 04 17, 17:45)
truputi tik siuvo,sake greiciausiai 2siules bet gal ir 3bus.siandien nieko visai jau.as klausiau gyd ar gali buti jis blogas, tai jis sako viskas cia gerai,nesuk galvos.tai kaip suprantu jis dar geras,tik bet kada gali supiktybeti,nes sake aktyvus....vnzn nzn blush2.gif  tikiuosi viskas oki,manau butu pasakes jeigu jau kas prastai butu juk g.gif sake issioperuosi ir galesi ramiai gyventi toliau ax.gif

Vilniaus ir kauno klinikose kiek žiniau juos tiria, bet rezultatai būna tik po 2sav ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mildute @ 2012 04 17, 19:47)
aš tai turiu foto kaip atrodo mano pjūviai su siūlais biggrin.gif gal norit pamatyt?
Papildyta:

Manau, kad tikrai jau viskas, nepadės jokie tepaliukai g.gif

Įdėkit. Manau daugumai baimė dings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 17, 21:46)
Įdėkit. Manau daugumai baimė dings  smile.gif

o jeigu atvirkščiai g.gif biggrin.gif dar kelių nuomonių sulauksiu-jei atsiras daugiau norinčių pažiūrėt-įdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
as vakar tvarstuka keiciau,vyras sako dvi siules,paziurejau veidrodi visiskai nieko baisaus,gal man graziaii susiuvo 4u.gif
na zinau kad atsakymai po dvieju sav,30d eisiu traukti siulu ir sake atsakymas bus,kai paklausiau ar gali buti piktybinis sako nesinervuok,viskas bus gerai:)
Atsakyti