QUOTE(biski tinginiuke @ 2012 05 27, 11:14)
Labas mergaitės, gal galėsit kuri savo patirtim pasidalinti. Vakar man pašalino 4 nedidelius apgamus radiochirurginiu būdu. Užtikrino, kad sugis puikiai, jei šlapiuos, liepė tepti betadine tepalu ir tiek. Šlapiavo man vakar visą dieną, nors stengiaus neliesti, bet į rūbus visvien trinasi. Po nakties visai prastai atrodė man tos žaizdelės - viena yra ant užpakaliuko, miegant labai trynėsi ko gero ir dabar labai kraujuoja
kitus du apgamus pašalino prie krūtinės, miegant ant pilvo jie irgi trynėsi, tai ir tie šlapiuoja. Šiaip esu labai panikuotoja, bet kad ir kaip stengiuos raminti save, manau, kad man neužgis jie be komplikacijų. Kiek naršiau forume, niekur nerandu panašių panikuotojų
Išsiunčiau vyrą to betadino tepalo ir didelių pleistrų... O gal čia viskas taip ir turi būti, taip turi gyti, gal tiesiog tuos pleistriukus keisti dažniau ir laukti, kol iždžius žaizdelės ir tiek?

nezinau kaip ant kuno,nes rubai kabina,gali dirgint,bet gal bent nakciai atvirus palik?pas mane ant veido salinti,tai pleistriukus po dienos nusiemiau,tai isdziuvo zaizdeles ir sasai uzsidejo grazus po kiek laiko(na negrazus bet esme,kad taip kaip turi but