kadangi formelių neturiu, tai man pritrūko smailaus bokštelio, tai aš tik paskui dagalvojau, kad tam būtų tikusi popierinė gimtadieni kepuraitė, čia žiedo džiovinimui, nes man jie nelabai tikroviški čia gavos...ir dar viena klaida, geltonieji kuokeliai per ilgi pagal žiedą, o jau buvo sustingę, tai nebebuvo kaip perdaryt...sakau kitam kartui jau žinočiau kaip daryti kitaip. o šiaip tai su širdelės formele dariau...
Rutyte11, gražus torčiukas, o kada atiduosi visos vagia, o Tu skolinies neužpyk už juoką tikrai labai dailus tortukas, vaikystės multiką primena labai gražios raidelės o žargonas man labai suprantamas ir priimtinas
Rutyte11, gražus torčiukas, o kada atiduosi visos vagia, o Tu skolinies neužpyk už juoką tikrai labai dailus tortukas, vaikystės multiką primena labai gražios raidelės o žargonas man labai suprantamas ir priimtinas
Sveikos, Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
MERGINOS REIKIA JUSU PAGALBOS ISSIKEPIAU BISKVITA IR SENDIEN NORIU SUTEPT O RYT TIK PUOST,DABAR GALVOJU AR GERAI BUS JEI SENDIEN SVIESTINIU KREMU VISA TORTA APTEPSIU AR GERIAU RYTOJ PRIES DENGIANT MASE