QUOTE(pagyvenus @ 2011 04 07, 10:38)
Jei akivaizdu, kad nesusigaudau, tada turėtų būti visiškai neįdomu, kodėl taip manau.
Aš visas "nuomones" ir "žinojimus" skiriu į tris grupes.
Prefesionalus, kai asmuo dirba toje srityje. Šitas be konkurencijos, jei tikrai profesionalus.
Mėgėjiškas nesuineresuotas, kai asmuo "linksminasi" toje srityje tokiuose forumuose kaip šis arba patenkina savo ego iš perskaitytų trijų mėgėjiškų straipsnių užsienio portaluosa padarydamas "rimtą rinkos apžvalgą" lietuviškam portale.
Mėgėjiškas suinteresuotas, kai asmuo savo asmeninius sprendimus (o NT sprendimai ilgalaikiai ir brangūs) grindžia savo nuomone ir žinojimu.
Man vertę turi turi profesionalus ir mėgėjiškas suinteresuotas (kodėl - nematau prasmės aiškinti), o mėgėjiškas nesuinteresuotas yra spam'as. Ir kaip visada su spam'u, jo visur yra daugiau nei informacijos. Nes tai liečia ne tik blevyzgojimą tokiuose forumuose kaip šis, bet ir krūvą "a la kompetetingų analizų" krūvoje lietuviškų portalų.
Atrodo aiškiai parašiau, kad tai yra tik mėgėjiška nuomonė, kuria aš grindžiu savo sprendimus. Bet jei kas nesuprato - kartoju dar kartą - "aš manau, kad NT kainos kritimas nėra garantuotas, todėl šiuo metu savo turimo NT neparduočiau su tiklsu atpirkti žemesne kaina ateityje". Mano nuomonė yra mėgėjiška suinteresuota. Su ja galima susipažinti, galima ignoruoti, kaip spamą. Galima būtų ir diskutuoti, bet aš į diskusijas leidžiuosi tik su asmenimis, kurių nuomonė man turi vertę ir kuriems mano nuomonė turi vertę (tiesiog gerbiu ir kito žmogaus laiką bei jo nešvaistau savo "ego" pakėlimui). Geros kloties visiems, gilinantiems savo žinojimą NT rinkoje
Na bet sutikit kai profesionalas G. Nauseda per visus telekomunikacinius kanalus skalambijo, kad nekilnojamasis turtas - geriausia investicija ir, kad butai tik brangs, o jau daugelis megeju izvelge kracha.
Papildyta:
QUOTE(fasion149 @ 2011 04 07, 14:59)
nu man atrodo kad ne paklausos nera, o bankai paskolu neduoda. Cia didziausia beda. O tegul tik pradeda duoti - oi kaip atsiras paklausa.
o gal jau ne visiems tu paskolu ir reikia? Gal jau zmones atsikando gyvenimo skolon? Kazkaip negirdejus as, kad bankai neduoda paskolu, duoda, tik norinciu jas imti skaicius apmazejo.
Papildyta:
QUOTE(fasion149 @ 2011 04 07, 15:05)
dar taip negirdejau, kad pastatytas namas apgyvendintas prastovetu
5 metus ir viena diena nugriutu. Negrius tie namai. Musu butas taip par deja yra Perkunkiemy - nepasakyciau kad uz 65 kv/m buta, ziemos metu didziausia Vilniaus energijos saskaita 300 yra labai didele. (cia jau su karstu vandeniu) Ir toks buvo tik vienas men. Visais kitais - maziau.
As kalbejau apie tuos senus butus, kur moka po 500 - 800 uz sildyma.
o tai Jus savo buta pirkot 5 metams? Chrusciovkes jau turbut po 50 metu stovi ir dar tiek atstoves, o vat del Jusu nebuciau tikra.