Įkraunama...
Įkraunama...

NT kainos, diskutuojam toliau

QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 21:57)
irgi ne kampinis, tarp dvieju butu jis smile.gif
tik zirmunu minusas yra tas, kad patys pamatai/karkasas buvo pastatyti atrodo pries 5 m ir numesti likimo valiai salciams, saulei ir t.t. tik siemet pradejo ta projekta uzbaigineti.
antakalnio pliusas, kad tylu, ramu, jokio triuksmo, prie pat miskas, mazaaukste statyba, nereikia moketi uz elektra papildomai (turiu omeny parkinga), dar antakalny sava katiline - tai autonominis, ne centrinis sildymas, kaip zirmunuose.. mazai kaimynu
Papildyta:
isplanavimas zirmunuose thumbup.gif
dar antakalny uz 29 k galima nusipirkti atskira garaza cokoliniame aukste, tas gerai, nes ir garazas, ir sandeliukas tuo paciu butu, kabes videofonai namuose. minusas: mazas plotas, tolokai nuo centro (salyginai)

rusu laikais kazkaip panasiai ir buvo statomi namai. Laukdavo metus kitus kad pastatas nusistovetu. Nemanau kad ten avarine bukle tu pamatu ir karkaso. Tikrai nestatytu.
Pacio Antakalnio man minusas tas, kad susisiekimas ten uzknisantis. Siaura ta antakalnio gatve MAn ji nepatinka (bet cia tik mano nuomone) MAn aplamai rajonas Zirmunu ir Lazdynu labiausiai Vilniuje prie sirdies.
O sava katiline tai bendra namui ar bute dujinis katiliukas ? Dujomis tikriausiai butu kurenama?? Dujos tai man biski rizikingas kuras.
Garazas tai tikrai pliusas, nes masinos nebus kur deti.
O Perkunkiemi taip pat su videofonais reklamavo, bet negali pykti, nes ten buvo prierasas kad tik planuojami. FAina visai su tais video.

siaip jau mazas palyginus butas, tai man labiausiai patinka Zirmunu del to kad plotas nors biskiuka didesnis.
Papildyta:
Bet cia abu su daline apdaila ????
Atsakyti
ne, ten per akis vietu, kur masinas palikti, nes salia yra aisktele ir plius salia stovi lygiai toks pat namas, pastatytas 2007 m, tai ten irgi pilna vietos smile.gif
ne, zinoma viso namo katiline smile.gif languose sumontuoti 3 stiklų paketai, nepriklausoma dujinė katilinė 2 namams ir šilumos skaitikliai butuose.
del video fonu, tai jie neplanuojami, jie tikrai bus, neplanuojami smile.gif aptverta namo teritorija, vaizdo kameromis stebimas kiemas iš kiekvieno buto. Garažuose ir butuose įrengta apsaugos-gaisrinė signalizacija, įrengta video-audio domofonai.

Papildyta:
QUOTE(fasion149 @ 2011 06 07, 20:34)
siaip jau mazas palyginus butas, tai man labiausiai patinka Zirmunu del to kad plotas nors biskiuka didesnis.
Papildyta:
Bet cia abu su daline apdaila ????

maziukas unsure.gif
yep, abu su daline.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 22:38)
ne, ten per akis vietu, kur masinas  palikti, nes salia yra aisktele ir plius salia stovi lygiai toks pat namas, pastatytas 2007 m, tai ten irgi pilna vietos smile.gif
ne, zinoma viso namo katiline smile.gif languose sumontuoti 3 stiklų paketai, nepriklausoma dujinė katilinė 2 namams ir šilumos skaitikliai butuose.
del video fonu, tai jie neplanuojami, jie tikrai bus, neplanuojami smile.gif aptverta namo teritorija, vaizdo kameromis stebimas kiemas iš kiekvieno buto. Garažuose ir butuose įrengta apsaugos-gaisrinė signalizacija, įrengta video-audio domofonai.
Papildyta:
maziukas unsure.gif 
yep, abu su daline.

Nu pagal kaina jau matosi kad jie turi buti su kazkokiais didesniais navarotais. Nes as perkunkie,i tai uz 63 km/m tiek nemokejau.

Gaisrine signalizacija tai dabar visur man atrodo privalo buti. Aptverta teritorija taip pat liuks - neslankios visokie neaiskus.
Aisku cia reikia rinkis kas labiau vertinama - ar norisi daugiau privatumo (uzdaros teritorijos .....) ar kazko kito.
.

Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2011 06 07, 20:43)
*Nu pagal kaina jau matosi kad jie turi buti su kazkokiais didesniais navarotais. **Gaisrine signalizacija tai dabar visur man atrodo privalo buti. 
***Aisku cia reikia rinkis kas labiau vertinama - ar norisi daugiau privatumo (uzdaros teritorijos .....) ar kazko kito.
.

* manau didziausias navarotas - tai pati vieta, zeme brangi ten, na ir bajeriukus visokius deda kaip videofonai, kameros, balkonų grindys – natūralus maumedis ir pan.
** taip, matyt dabar privaloma visur, nes siandien zirmunuose kai ziurejau, tai jiems liepe net avarini isejima is parkingo pastatyti - toki atskira pastateli.
*** noriu privatumo ir dar + 10 m2 uz ta pacia kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 07 birželio 2011 - 20:48
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 22:47)
* manau didziausias navarotas - tai pati vieta, zeme brangi ten, na ir bajeriukus visokius deda kaip videofonai, kameros, balkonų grindys – natūralus maumedis ir pan.
** taip, matyt dabar privaloma visur, nes siandien zirmunuose kai ziurejau, tai jiems liepe net avarini isejima is parkingo pastatyti - toki atskira pastateli.
*** noriu privatumo ir dar + 10 m2 uz ta pacia kaina  lotuliukas.gif

nu va va, tas privatumas toks nors ir salyginis, bet dar imanomas. O + 10 kv/m sudetingiau. Nebent tik dametus 50 k . ar dar daugiau.
O Antakalnis tai manau pagal statistika tikrai ne paskutineje vietoje. Pagal kainas zemes. biggrin.gif Koks 5 - 6 speju.
Atsakyti
nea, +50 k jau nedamesiu schmoll.gif ir zirmunu man dar minusas ta judrioji sankryza ir masinu zujimas non stop rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 23:28)
nea, +50 k jau nedamesiu schmoll.gif  ir zirmunu man dar minusas ta judrioji sankryza ir masinu zujimas non stop  rolleyes.gif

Ta su kareiviu gatve biskiuka nekokia sankryza gal. Ir man nepatinka ta puse kur nuo centro uz kareiviu gatves.
O antakalnio gatve tai man visa visa visiskas minusas. Nes ten sviesaforu, pereju tiek kiek kitam visam rajone biggrin.gif Tik dvi juostos - ir stoji kas 2 metrai - nes arba pereja, arba sviesaforas arba masina i kaire suka arba i desine suka.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 16:30)
as taip supratau, kad valiutas kaitalioja. tik idomu, kuris bankas suteikia tokia galimybe g.gif

Pusė paskolos imta litais, pusė-eurais. Litai-fiksuotos palūkanos, eurai-ne. Jei būtų leidę, būčiau paėmusi pusę sumos litais ir dar tą pusę skėlusi per pusę į fiksuotas ir nefiksuotas ir taip pat su antra puse, tačiau bankas nesutiko. O valiutas kaitalioti leidžia kiekvienas bankas, tačiau tai traktuojama kaip sutarties sąlygų keitimas ir atsieina labai jau nemažai.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 06 08, 07:14)
Pusė paskolos imta litais, pusė-eurais. Litai-fiksuotos palūkanos, eurai-ne.

ka laimi taip imdama?
Atsakyti
Nors tema ir ne visai apie tai, bet....nauja statyba griūna....
namui tik 3 metai..... kas bus po 10-15? g.gif
Atsakyti
Baisu. Bet tai tik tąsa to, kas vyksta ir kituose naujos statybos namuose. Aš tuo karts nuo karto domiuosi, skaitau jų forumų diskusijas.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 16:40)
negaliu apsispresti smile.gif kaip jums is salies, kainos apylyges

http://zirmununamai....f_f=8&sel_f_t=8 - zirmunu/kareiviu kampas

http://www.gyvenkant...?...&Itemid=117 - antakalnis, pylimeliai

Jeigu reiketu man rinktis. Nepirkciau nei vieno, nes abu dar ne nepastatyti ir is popereliu spresti ar kisti 200 stangu, ne man.
Del zirmunu. Kadangi kiekviena diena pravaziuoju pro sali - vieta pasibaisetina. Namas tarp dvieju bjauriu gatviu. Is vienos puses Kareiviu g.su IMPULS vaizdeliu priesaki, kitoje puseje Verkiu g. su bendrabuciais.
Na kadangi, man visada svarbiausia VIETA. tai ziurmunu namai stovi visiskai sudinoj vietoj. Ir kainos kai pamatai, kad su daline apdaila, ziaurios.
Atsakyti