QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 07, 21:57)
irgi ne kampinis, tarp dvieju butu jis 
tik zirmunu minusas yra tas, kad patys pamatai/karkasas buvo pastatyti atrodo pries 5 m ir numesti likimo valiai salciams, saulei ir t.t. tik siemet pradejo ta projekta uzbaigineti.
antakalnio pliusas, kad tylu, ramu, jokio triuksmo, prie pat miskas, mazaaukste statyba, nereikia moketi uz elektra papildomai (turiu omeny parkinga), dar antakalny sava katiline - tai autonominis, ne centrinis sildymas, kaip zirmunuose.. mazai kaimynu
Papildyta:
isplanavimas zirmunuose
dar antakalny uz 29 k galima nusipirkti atskira garaza cokoliniame aukste, tas gerai, nes ir garazas, ir sandeliukas tuo paciu butu, kabes videofonai namuose. minusas: mazas plotas, tolokai nuo centro (salyginai)

tik zirmunu minusas yra tas, kad patys pamatai/karkasas buvo pastatyti atrodo pries 5 m ir numesti likimo valiai salciams, saulei ir t.t. tik siemet pradejo ta projekta uzbaigineti.
antakalnio pliusas, kad tylu, ramu, jokio triuksmo, prie pat miskas, mazaaukste statyba, nereikia moketi uz elektra papildomai (turiu omeny parkinga), dar antakalny sava katiline - tai autonominis, ne centrinis sildymas, kaip zirmunuose.. mazai kaimynu
Papildyta:
isplanavimas zirmunuose

dar antakalny uz 29 k galima nusipirkti atskira garaza cokoliniame aukste, tas gerai, nes ir garazas, ir sandeliukas tuo paciu butu, kabes videofonai namuose. minusas: mazas plotas, tolokai nuo centro (salyginai)
rusu laikais kazkaip panasiai ir buvo statomi namai. Laukdavo metus kitus kad pastatas nusistovetu. Nemanau kad ten avarine bukle tu pamatu ir karkaso. Tikrai nestatytu.
Pacio Antakalnio man minusas tas, kad susisiekimas ten uzknisantis. Siaura ta antakalnio gatve MAn ji nepatinka (bet cia tik mano nuomone) MAn aplamai rajonas Zirmunu ir Lazdynu labiausiai Vilniuje prie sirdies.
O sava katiline tai bendra namui ar bute dujinis katiliukas ? Dujomis tikriausiai butu kurenama?? Dujos tai man biski rizikingas kuras.
Garazas tai tikrai pliusas, nes masinos nebus kur deti.
O Perkunkiemi taip pat su videofonais reklamavo, bet negali pykti, nes ten buvo prierasas kad tik planuojami. FAina visai su tais video.
siaip jau mazas palyginus butas, tai man labiausiai patinka Zirmunu del to kad plotas nors biskiuka didesnis.
Papildyta:
Bet cia abu su daline apdaila ????