Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(vija23 @ 2005 11 13, 11:07)
Tokioj situacijoj ir esu dabar verysad.gif Kol kas dar maitinu, bet jau po truputi stengiuosi mazinti. Diena ir vakare po klykimo (trukme priklauso nuo pavargimo laipsnio) galiausiai uzmiega ir be nieko, arba apsikabinusi buteliuka su ramuneliu arbata. O nakti vis dar duodu, nes taip norisi miegelio, kad nusileidziu unsure.gif

Cia gal truputi ne i tema, bet labai noreciau sekancio mazylio is vis nemaitinti. Gal pirmus menesius maitinimas ir buvo kazkas ypatingo, bet dabar tai man ne tik, kad neteikia jokio malonumo, bet paprasciausiai vargina... Jei ir maitinsiu, tai kiek imanoma trumpiau...

Aisku labai gaila cry.gif Tikiuosi,kad gal persigalvosi kai mazilis gyms! doh.gif
Man tai didziausia malonumai,nors ziauraia gandziojasi ir pradejo naktimis keltis laaaabai dazna... cry.gif
Bet jei ka,tai turek omenije,kad salfejaus arbata labai padeda,kad pienukas dingtu.pati nebandziau,bet sako uztenka pora puodeliu... g.gif
Atsakyti
o sakykit, kas ta per salfejaus arbata??????? kuri padetu pienukui dingt?
Atsakyti
Va ir mane jau vargina doh.gif Ypač naktį, kai prasideda pats čiulpimo įkarštis, ir jei dieną sūnelis apsieina beveik be papo, tai nakties be jo neįsivaizduoja, ir papu nori mėgautis iki 8 kartų per naktį blink.gif Apie spenelių būklę ką ir kalbėti... Tai va rimtai svarstau apie nutraukimą g.gif , tuo labiau kad ir į darbą išeinu prieš naujiuosius verysad.gif Viskas gal ir būtų nieko, bet neišsimiegu žiauriai, vaikštau kaip zombis cray.gif O kaip susitvarkyti ir valgyti paruošt?O mišinio jokio neįkiši, nei pieno, tik arbatėlių ar vandens doh.gif Gal patarsit ką?
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 16, 21:19)
Aisku labai gaila cry.gif Tikiuosi,kad gal persigalvosi kai mazilis gyms! doh.gif
Man tai didziausia malonumai,nors ziauraia gandziojasi ir pradejo naktimis keltis laaaabai dazna... cry.gif
Bet jei ka,tai turek omenije,kad salfejaus arbata labai padeda,kad pienukas dingtu.pati nebandziau,bet sako uztenka pora puodeliu... g.gif

o kur jos gauti ir ar nekenksminga?Nuo jos pienas tai dingsta g.gif
Atsakyti
Mano lalaila du vakarus is eiles pries miega spenelius kandziojo...Ka galiu pasakyt, po to baisu kruti duot, kad vel neikastu. Irgi jau mastau, kad nutraukt reiktu, juolab, kad nakti kokius 3 kartus valgo- nei vaikui labai sveika, juk skrandukas nepailsi, nei mamai...Tik ryzto siam reikalui didelio reikia smile.gif Kas per salfejaus arbata?
Atsakyti
Pienas dingsta ir nuo mėtų. Reikia nuoviro stipraus pasidaryti ir gerti kol sumažėja, sako, kad veiksminga g.gif Gal bandėt? O šalfejus tai irgi tokia žolytė, tik nežinojau kad naudojamas pieno gamybai mažinti unsure.gif tik va nežinau kaip lietuviškai vadinasi blush2.gif , čia juk rusiškas pavadinimas.
Atsakyti
Mėtu arbata bandziau gerti, bet gal tik kokia savaite, gal del to ir jokio poveikio nepastebejau...
Atsakyti
As irgi metas geriau geriau,ir nieko,jokio poveikio.Dabar maitinu tik nakti,bet jau noriu visiskai uzbaigti.Manau jau pakanka smile.gif
Atsakyti
aš maitinu jau tik ryte, noriu nutraukt maitinimą, bet va, patarkit, ar praleidžiant ir šį maitinimą, reiks dar po truputį nutraukinėt, ar savaime iškart baigsis, per kiek laiko jums baigės ir ar nutraukinėjot?
Atsakyti
iš savo patirties galiu pasakyti, kad man abiems vaikams patogiausia buvo nutraukti paskutinį sykį maitinant vakare. Dukra taip vienąkart užmigo be papuko, ir viskas baigėsi smile.gif o su sūneliu buvo truputį kitaip: irgi buvo likęs tik 1 vakarinis maitinimas, po to jam 2 vakarus nebedaviau, bet nieko ir nenutraukinejau, bet krutys pasidare trecios dienos ryte beprotiskai standzios ir skaudzios, tada as jam vel daviau... O kaip jis apsidziauge!!! Abi krūtis vienu ypu išsiurbė! Tai tik patvirtina faktą, kad jose pienelio jau nebedaug buvo, tik nežinau kodėl jos ten sukietėjo. Sūnelis mane visą po to išmylavo, išglostė, kad jam daviau pienelio smile.gif Tada aš susileidau ir galvoju, kad vėl vakare duosiu, o jis vakare ėmė ir užmigo ramiausiai... Ir taip ir baigėsi mūsų pienelis: ramiai, be jokių sielvartų. Kažkaip pats vaikas turbūt parodo, kad jam jau nebereikia pienelio kaip maisto, tai daugiau būna užsitvirtinimas, kad mama priklauso jam, dar myli savo mažylį. Tik mamai būna daug sunkiau su tuo susitaikyti
Atsakyti
Pienas baigiasi savaime, jis perdega, bent taip esu girdejusi is draugiu, aisku jei jo nedaug buna. Bet kaip nutraukti maitinima, jei mergaite kitaip vakare neuzmiega, ir nakti pabudus tik taip uzmiega, niekas kitas jos negali uzmigdyti be manes. Buvau apsisprendus jau nemaitinti nes mergaitei jau 1 metai, nakti kai prabudo galvojau pasupsiu, bet kur tau taip įsireke kad visiskai issibudino ir visus pakele.
Atsakyti
sssaule, pas mus lygiai ta pati situacija, uzmiegam tik prie papulio, o pabudus nakti irgi tik gavusios papuka vel "smingam"...zodziu, pasaka be galo smile.gif
Atsakyti