Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Veitė @ 2006 02 21, 15:45)
na ir ilgai su tuo nujunkymu žaidėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš taip negalėčiau...Aš išsitepiau krūtis pelynų arbata, taip ir baigėsi visi pauko reikalavimai  thumbup.gif

O, gal reiks taip pabandyti. Nes jau noriu pradet atpratint bent jau dienom is pradziu valgyt, tai niekiap neina. Niekiap neuzmiega kitaip tik su papuku. Siandien cypinau pusvalandi-galvoju neduosiu papuko, tai taip pradejo rekt, kad net springo ir melynuot pradejo ir nenurimo nei nesiojamas, nei supuojamas nei niuniuojamas. Teko vistiek duot papuka, nes neturejau kito pasirinkimo. Kazin ar ta rbata pades-vel kai uzdainuos jis...
Atsakyti
QUOTE(zuikiene @ 2006 02 21, 17:18)
O, gal reiks taip pabandyti. Nes jau noriu pradet atpratint bent jau dienom is pradziu valgyt, tai niekiap neina. Niekiap neuzmiega kitaip tik su papuku. Siandien cypinau pusvalandi-galvoju neduosiu papuko, tai taip pradejo rekt, kad net springo ir melynuot pradejo ir nenurimo nei nesiojamas, nei supuojamas nei niuniuojamas. Teko vistiek duot papuka, nes neturejau kito pasirinkimo. Kazin ar ta rbata pades-vel kai uzdainuos jis...

gal jūsiškis dar per mažas tokiu būdu maitinimą pabaigt g.gif Mano Milda be jokių verksmų suprato, kad papukas yra, bet jis neskanus ir nieko čia nepadarysi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Veitė,2006 02 22, 13:59]
gal jūsiškis dar per mažas tokiu būdu maitinimą pabaigt g.gif

As irgi manau, kad toks leliukas dar per mazas tokiu metodu atpratint....... unsure.gif nors ka tokiu atveju patart - nezinau........

O mes pagaliau irgi atsisveikinom su pienuku. O gerem ji 2m. 8 men. blush2.gif Tiesa, paskutinieji metai tebuvo daugiau iprotis ir tik priemone uzmigt - papulis i dantis ir miegam mirksiukas.gif
Viska pradejau nuo kalbu, kad pienukas baiginejasi, kad jo vis maziau ir maziau..........nebeduodavau Mildutei pabudus - teko atkentet nemazai pykcio priepuoliu doh.gif taciau po 2 sav. pamaciau, kad geruoju nesusitarsiu - ji vis bande mane perkalbet, vis paverkslendavo kad duociau dar "pieneliuko"..........Ka gi - viena vakara issitepiau krutine garstyciom doh.gif - kvapas buvo toks, kad mazei uzteko pauostyt - net nebande ragaut "to prarugusio pieno" biggrin.gif
Stai jau pora paru, kaip mes dideles - uzmiegam nakciai lengvai, va tik su dienos miegeliu tai jau sunkiau - aktyvi ji pas mane mergina biggrin.gif

Bijojau atpratinimo, net verkiau visa vakara, bet matyt cia tik moteriskos emocijos ir be galo stipri bambagysle, kuria anksciau ar veliau tenka nukirpt.......maze visa si procesa istvere daug lengviau nei as unsure.gif Dziaugiuosi, kad mums be didelio vargo pavyko su pieneliu atsisveikint. Galiu pasakyt tik tiek - jei bus dar vienas leliukas, ji taip pat maitinsiu ilgai ax.gif
Sekmes jums!

Atsakyti
Siandien vel bandziau uzmigint Jurgiuka be papuko. Baiges tuom, kad verkem abu. Visaip stengiaus atsilaikyti pries graudu pienelio prasyma, bet mano sirdis neatlaike. Reiks gal geriau savaitgali bandyt, akd vyras migdytu vaika, tada jis ne taip verks. Nes kartais kai as vakarais iseinu, tai vyras uzmigdo ji ir be pieno. Sake tik truputi paverkia. O mane, matyt, uzuodzia.
Atsakyti
Gudrus tie mazi padariukai - ir uzuodzia, ir matyt jaucia, kad mama galima perkalbeti mirksiukas.gif
Stiprybes ir sekmes!
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ar vartojant Parlodelį galima maitinti? Gydytoja sake, kad galima, tipo pieno mažėja, vaikui nekenkia ir pan. Bet ką aš žinau, paskaičius apie šį vaistą nepasirodė, kad vaikui gali nekenkti....
Atsakyti
sveikos,mamos.mano dukrytei 10men,noriu iki metu atjunkyti palaipsniui,tik beda ta,kad ji negeria is buteliuko,o is puoduko tai tik pazaidzia ir puse pro sali.dabar sumazinau nuo 4 iki3maitinimu per diena(ir nakti dar 1-2k),pergyvenau,kad neuzteks,bet ji rodos ir pamirso papuka,labai uzsiemus bezaisdama,prisimena tik kai jau ruosiuosi maitinti.nenoriu sulaukti to laiko,kai ji prades man plesyt rubus ir reikalaut savo.siaip valgo netgi labai gerai visa kita maista,o kai geroj nuotaikoj buna,tai ir is soskes atsigeria.ar vaikai megsta karves pienuka?
pasidalinkit patirtim.dekui
Atsakyti
Sveikos.
norejau pasidalinti maitinimo nutraukimo patirtimi mirksiukas.gif .manau cia reikia tik tvirto mamos nusitatymo ,ir viskas bus gerai. as kazkaip planavau kad maitinsiu iki metu ,bet kai artejo ta data ,vis nerimavau kad bus sunku nutraukti ir t.t. bet nenorejau laukti kol mazoji ples rubus ir ieskos pieno.
mes valgem pries kiekviena kart uzmiegant ,ir nakti N kartu.... doh.gif pasiskaicius jusu nuomoniu ,palaipsniui mazinau maitinimu skaiciu nakti ,daejo iki to kad atsibusdavo tik paryciui, po to tiesiog viena ryta emiau ir nebedaviau pieno ,aisku buvo asaru ir rekimu ,as pamaniau vistiek jau greit visi kaimynai kelsis,tai nieko tokio kad ir pazadins biggrin.gif , kitas naktis duodavau skiestu sulciu, o dabar is vis ismiegam visa nakti be nieko:super thumbup.gif
maniau kad sunkiausia bus kai reikes nakciai migdyti ,kaip reikes uzmigdyt be maitinimo. bet kazkaip stebuklingai mazoji viena karta su tutuku uzmigo ,net neprase ,o as ir nedaviau papo smile.gif
o dienos miego pienuka pakeiciau ejimu i lauka ,lauke uzmingam ir taip.
tai taip mano nuostabai ,gana lengvai atsisakem to malonumo..man is pradziu buvo keista ir kazkiek gaila ,bet apsipratau. ir dar dziaugiaus kad pagaliau ,kai skauda galva galiu isgert vaistu be jokiu sazines priekaistu smile.gif
SEKMES Jums visoms ,ir nusiteikimo victory.gif smile.gif
Atsakyti
O tai ką daryt naktim, kai atsikelia kaip visada ir laukia papuko, klykint? Dar gal man per anksti, bet pagalvoju apie tai dažnokai, kuriu ateities planus.. blush2.gif
kažkaip norėtųsi be ašarų
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 03, 19:46)
O tai ką daryt naktim, kai atsikelia kaip visada ir laukia papuko, klykint? Dar gal man per anksti, bet pagalvoju apie tai dažnokai, kuriu ateities planus..  blush2.gif
kažkaip norėtųsi be ašarų

Mums tai buvo ,kad kazkaip savaime palaipsniui tu maitinimu nakti mazejo ,bet aisku budavo naktu kad atrodo valgo istisai doh.gif
galim pabandyt su tutuku ,jei napdeda su arbatele,ar sultim .cia turbut individualiai nuo kiekvieno vaikelio priklauso ,kiti nurimsta tik supami....
bet Jums tai dar viskas ateiti smile.gif tai turetu iseiti naturaliai.
manau veliau vaikui tas maitinimas is kruties daugiau tampa ne poreikiu ,o iprociu...
Atsakyti
As ir planuoju kai atsils dienos miego eit i lauka ir gal nereiks papuko tada. Bet nakti uztat kas parejo darytis-kelias kas valanda ir kitaip neuzmiega tik su papuku doh.gif As jau atrodo tuoj nusibaigsiu verysad.gif Soskes jis neciulpia schmoll.gif Reiks gal sianakt bandyt kist vandenuka-vyro nera, tai jei truputi pacypinsiu, nieko tkiuosi neprikelt.
Atsakyti
Kai dar maitinau ,tai manoji tutuko is vis neeme, o nakti tai net supykdavo kad duodu ,tai isitraukdavo is burnos ir mesdavo lauk smile.gif bet dabar kai nutraukiau maitinima tai tutis miegant geriausias draugas...veliau reiks sukt galva kaip nuo tutuko atpratint biggrin.gif
Atsakyti