----
Atejo ir musu laikas atsisveikinti su papuku, nors maitinciau dar tiek kiek noretu.
Bet man prasidejo disfunkcinis kraujavimas, kurio priezastis gali buti ovuliatorines funkcijos slopinimas - butent nuo maitinimo hormono prolaktino. Taigi paskyre hormonini gydyma ir zinoma maitinti negalima.
Mazoji irgi nervuota, kelia marskinius, reikia :dai,dai,dai", jei neduodu, atstumia mane rankomis, trypia kojomis, vienu zodziu siaubas kazkoks.
Ir dar pries pora dienu kaip tik ismoko sakyti "sisia". Jai taip juokingai gaunasi, isivaizduojat 1,5 metu vaikas stengiasi istarti "s" raide. Ir taip stengiasi, svepluoja, mat pries savaite jai pasakiau, mokykis sakyti, tada visada duosiu.

O cia toks reikalas.

Raminu save, kad nors sugebejau iki 1,5 metuku ismaitinti ir taip bus geriausia mano sveikatai.

Dabar irgi kyla klausimas ka daryti su pienu. Tu maitinimu pas mus jau buvo nedaug - visada ryte ir kartais vakare, o ir pieno ten tik kokie 5-6 gurksniai.
Gal net vaistu jokiu nereikes gerti, kad nuslopinti pieno gamyba. Nes tie laikai kai nepamaitinus vaika visa diena, susidarydavo guzai jau seniai praejo.