Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

QUOTE(madmuazele @ 2011 05 05, 12:45)
Siandien vyras svogunu sodinuku nupirko Hales turguje-sake, kad 20 Lt/kg. Paciam leido issirinkti-prigrasinau, kad tik nebutu sudyge ir ne labai mazyciai. Kai parvez-tada zinosiu ka nupirko ax.gif Na, siemet prasoviau laukdama doh.gif

Ne tu viena prašovei, bet svarbiausia,kad rado ir nupirko. Žinau tokių žmonių, kurie iš vis net neturi nupirkę, nes neranda doh.gif

Nieko blogo, jei dabar, kai toks oras, sukišiu česnakus į žemę, nes gavau, o laikyt namie nesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 05, 11:52)
Nieko blogo, jei dabar, kai toks oras, sukišiu česnakus į žemę, nes gavau, o laikyt namie nesinori g.gif

Tu turi omenyje vasarinius cesnakus? Jie nebijo salciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 05, 13:00)
Tu turi omenyje vasarinius cesnakus? Jie nebijo salciu smile.gif

Taip, vasarinius. Ir kaip juos sodint? Visiškai nulupti?
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 05, 12:26)
Taip, vasarinius. Ir kaip juos sodint? Visiškai nulupti?

Ne, as nelupu. Tiesiog skiltelem isgliaudau, pamirkau kalio permanganato tirpale ir sodinu. Labai jau mazulyciu skilteliu nesodinu.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 05, 15:07)
Ne, as nelupu. Tiesiog skiltelem isgliaudau, pamirkau kalio permanganato tirpale ir sodinu. Labai jau mazulyciu skilteliu nesodinu.

ax.gif O kodėl mirkote?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 04 25, 13:24)
O ar žinot kad agurkus turi vyrai sėti ir be triusikų tada agurkai bus tokie dideli kaip ....,o dar geriau jei priekyje motera irgi be nieko vageles daro,tai agurkai ir kieti bus hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Šiaip tai per agurkų lysves turi motera be nieko pašokinėti-kad agurkai ištįstų, o tarp pomidorų nuogas diedas pavaikščioti, kad jie iš gėdos greičiau paraudonuotų tongue.gif
Atsakyti
Aš vasarinius česnakus jau balandžio vidury pasodinau.Mano jau sprindžio didumo.Jie šalčio nebijo.Tik aš sodindama niekada nemirkau ir sodinu tik išorines skilteles.Iš jų išauga didesnės galvutės.Tų vidurinių nesodinu,suvalgom.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 05 05, 16:00)
Aš vasarinius česnakus jau balandžio vidury pasodinau.Mano jau sprindžio didumo.Jie šalčio nebijo.Tik aš sodindama niekada nemirkau ir sodinu tik išorines skilteles.Iš jų išauga didesnės galvutės.Tų vidurinių nesodinu,suvalgom.

Nemirkiau ir pasodinau jau. O turėjau tiktai 4 galvutes,tai susodinau viską iki paskutinės mažiausios skiltelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2011 05 05, 14:26)
ax.gif O kodėl mirkote?

Del dezinfekcijos smile.gif
Atsakyti
Tauragej svogunu sodinuku nei su ziburiu nera, anyta prase nupirkt, kad ir kokie brangus nors biski, nera ir nebus sake, nes lenkijoj kainuoja25lt kg o kad apsimoketu jie cia tuetu kainuot daugiau negu dvigubai.(turgelio naujienos)
as kazkiek turejau susodinau, mazokai bet tures uzteksti, bet auginu 4 rusiu panasius i globus, (nes globus irgi negavau, sm visagale kas pirmesnis tas gudresnis) tikiuosi derliaus is siu bigsmile.gif

nezinau gal cia buvo jau rasyta, bet kadangi nemaciau tai viena mociute mikono morkas seti, kad pirmiausia seklytes reikia supilti i marle, uzsukti ir pakisti giliau po zeme 10dienu, po 10dienu seti i nuolatine vieta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hugutel22: 05 gegužės 2011 - 21:25
Sveikos merginos,
gal kuri auginate svogūnus iš galvučių laiškams Pirkau specialius parduotuvėje, kur atseit galvučių neaugina, o tik laiškus. tai dabar klausimas kilo: ar juos skabyti po vieną laikšką, ar nupjauti visa kuokšta ir jis ataugs....
Gal kuri turit patirtį?
Atsakyti
kaimynas augino. Tai pas jį laiškai kai užaugo, pats svogūnas visiška košė belikus buvo. Laiškus nepjovė, bet išlukšteno su tokiu mažu baltu svogūnėliu. Jau daugiau tikrai nieks negalėjo išaugt.
Atsakyti