Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

Oj sorryy merginos, susimaisiau visai, turiu ir ta tema issisaugojusi, bet per skubejimus ir vaiko nora mamai prie kompo padeti ne ten parasiau. Nepykit labai, atsiprasau!
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2011 05 14, 23:17)
Oj sorryy merginos, susimaisiau visai, turiu ir ta tema issisaugojusi, bet per skubejimus ir vaiko nora mamai prie kompo padeti ne ten parasiau. Nepykit labai, atsiprasau!

Čia niekas nepyksta, tik nukreipė į reikiamą temą mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip ten darzo reikalai, merginos? kopustu daigus, kaip suprantu, galima drasiai sodinti i lysves, o kaip su sparaginemis pupelemis, gal dar ankstoka siek tiek? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 05 15, 08:09)
kopustu daigus, kaip suprantu, galima drasiai sodinti i lysves, o kaip su sparaginemis pupelemis, gal dar ankstoka siek tiek?  biggrin.gif

ankstyvieji kopūstai jau darže. Šparaginių neauginu. O pupelės dar nepasėtos.
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 05 15, 07:09)
kaip ten darzo reikalai, merginos? kopustu daigus, kaip suprantu, galima drasiai sodinti i lysves, o kaip su sparaginemis pupelemis, gal dar ankstoka siek tiek?  biggrin.gif

Mano jau pries kelias savaites ankstyvam derliui pasetos-auga po agro plevele. Paprastas pupeles sesiu siandien jau.
Atsakyti
aisku. as planuoju po savaitgalio stipriai darze pasidarbuoti. kai tokie orai nepastovus, tai net pasimeciau. blush2.gif
o kaip del neankstyvu kopustu, ankstoka ar siaip dar nepasodine?
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 14, 15:11)
Tai kad dar nebaisu, vakar Kalvarijų turguje, Vilniuje, svogūnai buvo po 40, 35 lt, ir tik pas vieną moterytę smile.gif

oho schmoll.gif Siaubas. Kaži kokia kaina bus rudenį tokių svogūnų, kurių sodinukų kaina tapo kosmine? g.gif
Atsakyti
2,5lt biggrin.gif ir pigiau-nes šiemet tiek visi prisisodino doh.gif Bent jau pažįstamų rate
Atsakyti
na merginos prisidariau "kapelių" darže lotuliukas.gif blush2.gif MB parodė pradžią,ne sjis iš kaimo,o aš pavariau tai sakė per aukštus,bet nepakenks biggrin.gif
prisisėjau visko ir dabar stradalinu biggrin.gif MB juokiasi,sako nepergyvenk kažkas vis tiek išlįs lotuliukas.gif
oi kaip dabar nekantru ,bet noras dar ir dar,labai patiko ax.gif

ačiū jums už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 05 15, 07:09)
kaip ten darzo reikalai, merginos? kopustu daigus, kaip suprantu, galima drasiai sodinti i lysves, o kaip su sparaginemis pupelemis, gal dar ankstoka siek tiek?  biggrin.gif

Aš šparagines pupeles šiandien jau pasėjau, kasmet sėju maždaug šiuo metu.
Atsakyti
aš pasėjau irgi šparagines,kas bus tas ax.gif
o aš ir kopūstus tiesiai į lysves pasėjau blush2.gif ant pokelių buvo parodytą gegužės mėn ir pavariau biggrin.gif blush2.gif sakot neišdygs ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kažkada buvo kalbėta apie tai, kad visus kopūstinius (brokolius, kalafiorus ir pan.) reikia augint po agroplėvele, tada kirminų nebus. Gal kas galėtų detaliau paaiškint (o gal ir vaizdinės medžiagos įdėti) kaip ir kada tą plėvelę dengti. Ta prasme ar plėvelę iš kart ant pasodintų daigų dengt? ar ją kažkaip pakelt ant kokių lankų? ar tiesiog ant daigų dėti? ar kiekvieną daigą asmeniškai užvyniot?
Atleiskit ir labai nepykit, jei kvaili klausimai blush2.gif
Iš anksto dėkoju toms kas pasidalins savo patirtim ar bent mintim ax.gif
Atsakyti