Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

[quote=madmuazele,2011 05 20, 21:16]
Bozena, tu ne Nemezio puseje gyveni? blink.gif Sakes, jei ir man isdauze viska doh.gif

Uztat mano kaimas uz Nemezio, pravaziavus Skaidiskes biggrin.gif
Bozena, lyg Traku pusen, nors gal ir painioju.....zodziu nesinori stagareliu ryt rasti doh.gif
Bozena, uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 20, 21:51)

Šiandien pas mane buvo kruša, išdaužė viską ką tik buvo įmanoma. Labiausiai nukentėjo balkoninės gėlės, liko tik stagariukai doh.gif  O užmulčiuoti svogūnai nukentėjo mažiau už neužmulčiuotus bigsmile.gif

Siaubas blink.gif Labai gaila augaliukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 20, 21:16)
Bozena, tu ne Nemezio puseje gyveni? blink.gif  Sakes, jei ir man isdauze viska doh.gif

O kai sodinami daugiagalviai svogunai-reikia virsunes nupjauti ar ne?

Gyvenu tarp Riešės ir Pikeliškių, Vilniaus rajone. Bet va anyta gyvena tam pačiam kaime, bet namai maždaug kilometro atstumu, tai pas juos krušos nebuvo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 20, 20:30)
Uztat mano kaimas uz Nemezio, pravaziavus Skaidiskes biggrin.gif
zodziu nesinori stagareliu  ryt rasti doh.gif

Man skambino mama-ju sodas uz Zaliuju ezeru, tai sake vakar viska ispikavo, susodino ir siandien krusa isdauze doh.gif Vos ne verkdama pasakojo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 20, 20:38)
Gyvenu tarp Riešės ir Pikeliškių, Vilniaus rajone. Bet va anyta gyvena tam pačiam kaime, bet namai maždaug kilometro atstumu, tai pas juos krušos nebuvo doh.gif

Eina sau kaip gaila doh.gif Del to,kad krusa apsilanke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 20 gegužės 2011 - 20:40
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 20, 21:39)
Man skambino mama-ju sodas uz Zaliuju ezeru, tai sake vakar viska ispikavo, susodino ir siandien krusa isdauze doh.gif Vos ne verkdama pasakojo verysad.gif
Papildyta:
Eina sau kaip gaila doh.gif Del to,kad krusa apsilanke...

Ai6ku,kad gaila, bet gerai,kad dar nelabai daug nuostolio padare. Svarbiausia, kad dar agurkai neisdyge ir cukinijos nesusodintos, nes tiem tai tikrai butu amba.
4u.gif tavo mamai,. Labai jau sunku ziuret i savo rankomis ispuoseletus, isaugintus daigeliys, o akimirkos begyje sunaikintus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 05 20, 17:21)
Dar abejoju ir del zirniu mulciavimo.. ar bandet kas mulciuotus augint? Pernai mulciavau tik takelius tarp zirniu lysviu, siemet keleta pabandymui ir augalu,ale nzn, nepasakyciau,kad jiems labai patinka.. o vat kopustai alpsta,kaip jiems smagu po apdziuvusia zole..

pernai mulčiavau jau gerokai paaugusius, bet aš mulčiuoju nedaug 3-5 cm,ne daugiau
viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
[quote=madmuazele,2011 05 20, 22:16

[/quote

jei norit greičiau turėti svogūnų laiškų ,tai galit nupjauti ,o šiaip puikiausiai pradygsta ir beto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 21 gegužės 2011 - 07:41
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 20, 21:16)

Man liepė nupjaut mama biggrin.gif Pas mus visi pjauna.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 21, 07:40)
jei norit greičiau turėti svogūnų laiškų ,tai galit nupjauti ,o šiaip puikiausiai pradygsta ir beto  mirksiukas.gif

QUOTE(Alekto @ 2011 05 21, 09:38)
Man liepė nupjaut mama biggrin.gif Pas mus visi pjauna.

Dekui uz atsakymus 4u.gif As nenupjovusi susodinau, tai mama vis bamba, kad neaugs doh.gif Pernai, berods sodinau ir nepjautus-bet pamirsau ar tikrai blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif visos mes mamos pabambam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 21, 19:24)
biggrin.gif visos mes mamos pabambam  blush2.gif

Zinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 21, 20:07)
Dekui uz atsakymus 4u.gif  As nenupjovusi susodinau, tai mama vis bamba, kad neaugs doh.gif  Pernai, berods sodinau ir nepjautus-bet pamirsau ar tikrai blush2.gif

išdygs ir užaugs patys geriausi ir didžiausi svogūnai 4u.gif
Atsakyti