Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(Melynakrauje @ 2011 04 12, 10:45)
Sveeikutės!! o jau kol jus suradau biggrin.gif  Tei va, žiūriu manęs klube neliko, kai turėjau atsirast lotuliukas.gif  aš gi jau beveik rimtas amarilšęikas 4u.gif - mano vaikučiai taaip gražiai(tfiu tfiu!) klesti net sakyčiau bigsmile.gif . Tai štai aš baisiai nekantraudama ir klausiu:
Nuo kokio diametro svogūnas pradeda žydėti?( ir smulkiažiedžio ir stambiažiedžio?)

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nuo diametro nepriklauso. Būna ir vaikiukas sužydi nedideliu žiedeliu, o būna, kad ir didžiausias svogūnas niekaip nenori žydėti... Aišku, čia neina kalba apie steroidinius parduotuvinius kurie žydi visaip ir visada biggrin.gif
Atsakyti
O vaikiukus persodintus turbut truputi lieti?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 04 12, 14:41)
O vaikiukus persodintus turbut truputi lieti?

Lieti 4u.gif į lėkštutę.Dažnai nelaistau ir jokiais būdais ne per viršų.O jau persodinėji?Aš dar truputį palauksiu kol atšils,tada iš karto nešiu į balkoną,nes ant palangių tikrai nebetilps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 12, 11:09)
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nuo diametro nepriklauso. Būna ir vaikiukas sužydi nedideliu žiedeliu, o būna, kad ir didžiausias svogūnas niekaip nenori žydėti... Aišku, čia neina kalba apie steroidinius parduotuvinius kurie žydi visaip ir visada biggrin.gif

Arne? blink.gif na aš mat taikiau visų svogūninių taisykles... Hm?.. tai nuo ko tada priklauso? Ką reiktų daryt, kad greičiau pradžiugintų žiedeliu?
Beje kada mūsuose jų šis sezonas? nuo vaikystės pamenu žiedus vasarą.. bigsmile.gif
Atsakyti
Jungiuos ir aš su sava gražuoliaisuser posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2011 04 12, 18:42)

Beje kada mūsuose jų šis sezonas? nuo vaikystės pamenu žiedus vasarą.. bigsmile.gif

Po ramybės periodo žydėjimas prasideda žiemos pabaigoje - pavasarį ax.gif
Atsakyti
Saulyte8 Labai dailiai prisijungėte prie mūsų... Labai gražus žiedeliai
Atsakyti
Ačiuks ,kad priėmėt.[gal vardus gali kas parašyt] blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 04 12, 17:53)
Jungiuos ir aš su sava gražuoliais

Antra Charizma - pas mane lygiai tokia pati žydi dabar, o pirma gal Minerva? Mergaites patikslins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 12 balandžio 2011 - 18:37
o pirmoji ne ta vadinama palangiu groziu?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 04 12, 23:03)
o pirmoji ne ta vadinama palangiu groziu?

negaliu pasakyti, pas mane palanginiai kitokie smile.gif Nors i Minerva irgi nelabai panasu, gal cia kokia kitokia kaimietuku rusis?
Atsakyti
O man tai panasus i palangini tik kiek gal spalva paryskinta , va mano tik jau seniai zydejo....user posted image
Atsakyti