aš ir turiu vieną, tik pastebėjus, kad šį pavasarį jis ko tai nelabai kruta (išleido tik du lapus), aš jį iškapčiau, o pasirodo jo viršutiniai sluoksniai ir pusė šaknų apipuvę(perlaisčiau). Aš puvinius nuvaliau ir vėl atgal įkišau žemėn. Ar gerai padariau ar reikėjo keletą dienų apdžiovinti ir dar nesodinti?
aš ir turiu vieną, tik pastebėjus, kad šį pavasarį jis ko tai nelabai kruta (išleido tik du lapus), aš jį iškapčiau, o pasirodo jo viršutiniai sluoksniai ir pusė šaknų apipuvę(perlaisčiau). Aš puvinius nuvaliau ir vėl atgal įkišau žemėn. Ar gerai padariau ar reikėjo keletą dienų apdžiovinti ir dar nesodinti?
liutukas?
Beje, Žalioj stotelėj šešių rūšių amarilių yra. Susan, liutukas, baltas, dryzius - mano atmintis trumpa ant pavadinimu. regis apie 14 lt kainuoja..
Sveeikutės!! o jau kol jus suradau Tei va, žiūriu manęs klube neliko, kai turėjau atsirast aš gi jau beveik rimtas amarilšęikas - mano vaikučiai taaip gražiai(tfiu tfiu!) klesti net sakyčiau . Tai štai aš baisiai nekantraudama ir klausiu: Nuo kokio diametro svogūnas pradeda žydėti?( ir smulkiažiedžio ir stambiažiedžio?)