Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 09, 20:45)
Mano tai kažkos raudonas nežinau kaip vadinasi gal kuri pasakysit? g.gif  mirksiukas.gif  doh.gif

Labai sunku nustatyti raudonų ar bordinių pavadinimus. Jie toki panašūs, kad pats velnias sprandą nusisuktų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=zundyte,2011 04 09, 20:36]
[quote=elitarai,2011 04 09, 21:14]

[quote=Lutpede,2011 04 09, 22:41]
Promise
[/quote]

Va tai ačiū ir pavadinimas aiškus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

[quote=jediara,2011 04 09, 22:44]

Ačiū visoms merginoms, apsidžiaugiau, kad ne man vienai patiko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 04 09, 20:17)
Sveikos amarilių gerbėjos. noriu ir aš pasidalinti savo džiaugsmu, juolab, kad negalvojau kas mano gėlytė išviso užaugs

koks grožis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 04 10, 00:53)

Ačiū visoms merginoms, apsidžiaugiau, kad ne man vienai patiko blush2.gif  4u.gif

o kitos iš pavydo žado neteko lotuliukas.gif Žiedas tikrai nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2011 04 10, 20:43)
koks grožis  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(diasaja @ 2011 04 10, 21:39)

Prajuokinot biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 10, 22:39)

Tai jau tikrai karsta.gif karsta.gif swoon.gifiškritau iš klumpių ir aš tokio NORIU cry.gif cry.gif cry.gif (mainom į kokį nors?)Dabar nemiegosiu visą naktį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos amarilių mylėtojos,

aš ir turiu vieną, tik pastebėjus, kad šį pavasarį jis ko tai nelabai kruta (išleido tik du lapus), aš jį iškapčiau, o pasirodo jo viršutiniai sluoksniai ir pusė šaknų apipuvę(perlaisčiau). Aš puvinius nuvaliau ir vėl atgal įkišau žemėn. Ar gerai padariau ar reikėjo keletą dienų apdžiovinti ir dar nesodinti?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 11, 08:44)
Sveikos amarilių mylėtojos,

aš ir turiu vieną, tik pastebėjus, kad šį pavasarį jis ko tai nelabai kruta (išleido tik du lapus), aš jį iškapčiau, o pasirodo jo viršutiniai sluoksniai ir pusė šaknų apipuvę(perlaisčiau). Aš puvinius nuvaliau ir vėl atgal įkišau žemėn. Ar gerai padariau ar reikėjo keletą dienų apdžiovinti ir dar nesodinti?

Ačiū 4u.gif

Į tokį klausimą JAU buvo atsakymas smile.gif o ir šiaip info pirmame lape mirksiukas.gif TIKRAI atsakymą rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau ir kitu ziedu galiu parodyti smile.gif bevardes pas mane jos
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 04 11, 12:02)
pagaliau ir kitu ziedu galiu parodyti smile.gif bevardes pas mane jos

Gali užsivadinti mirksiukas.gif Pirma- Apple blossom; antra- Minerva, o trečia-....... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 11, 12:32)
Gali užsivadinti  mirksiukas.gif Pirma- Apple blossom; antra- Minerva, o trečia-....... mirksiukas.gif

liutukas?
Beje, Žalioj stotelėj šešių rūšių amarilių yra. Susan, liutukas, baltas, dryzius - mano atmintis trumpa ant pavadinimu. regis apie 14 lt kainuoja..
Atsakyti
Sveeikutės!! o jau kol jus suradau biggrin.gif Tei va, žiūriu manęs klube neliko, kai turėjau atsirast lotuliukas.gif aš gi jau beveik rimtas amarilšęikas 4u.gif - mano vaikučiai taaip gražiai(tfiu tfiu!) klesti net sakyčiau bigsmile.gif . Tai štai aš baisiai nekantraudama ir klausiu:
Nuo kokio diametro svogūnas pradeda žydėti?( ir smulkiažiedžio ir stambiažiedžio?)
Atsakyti