Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(elitarai @ 2011 04 01, 17:18)
Stepute baisi?

Nu, žinok, baisi, dar ir kaip! Tik ką užbaigtoje temutėje apie Steputę rašė, kad ji stierva paskutinė su skyle subinėje. Brrr. Kiek ji čia mums visiems nervų sugadino ir kraujo praliejo! Jeigu nors kiek būčiau į tą asabą panaši, seniai būčiau nusižudžiusi. irnesakyk.gif
Na, o tavo belladonnos - tikra vargo vakarienė... Ar seniai čia jos taip pas tave galuojasi? mega_shok.gif

P.S. Laimingos kelionės, vykstantiems į ŠVĖKŠNĄ. Seniūniją mūsų rasite tikrai nesunkiai. Ji įsikūrusi pagrindinėje ir vienintelėje miestelyje Liepų aikšteje. Beje, tiek tos Švėkšnos ir tėra - nuo centro iki pakraščio 5 žingsniai, ne daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 01 balandžio 2011 - 20:29
Stepute bigsmile.gif as jauciu jus linksmu plauciu bigsmile.gif thumbup.gif
o belladonos pas mane geras menuo tik,tad labai dar atsigaus
(nebrokinkite manes blush2.gif) ,augaliukus megstu begalo,tikiu prazys jos pas mane ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal aš čia nelabai į temą, bet labai norėčiau amarilio. gal kuri turėtumėt parduoti kokį vaikiuką? Vilnius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 04 02, 09:41)
Sveikos  4u.gif
Gal aš čia nelabai į temą, bet labai norėčiau amarilio. gal kuri turėtumėt parduoti kokį vaikiuką? Vilnius  blush2.gif  4u.gif

Sekit temą. Čia kartais vyksta vaikučių dalyba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 02, 01:01)
(nebrokinkite manes blush2.gif) ,augaliukus megstu begalo,tikiu prazys jos pas mane

Kiek man žinoma, tai Lietuvoje pas nieką, išskyrus vieną asabą, belladonnos dar nežydėjo. Ir pas tave nežydės, - sprendžiu iš to, ką matau nuotraukose. 4u.gif
Įdomu, kokia veislė pas tave ir iš kur gautos. g.gif
O tie raudoni lapeliukų galiukai man kelia nerimą - gali būti požymis to, kad svogūnai (jokios čia ne bulvės) užsikrėtę kokia nors liga. doh.gif Bet tikrai ne erkės!!! doh.gif

Lutpėde, Jūs auginate belladonnų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 02 balandžio 2011 - 10:04
Labutis naujuos namučiuos, gal padėtumėt man vieną gėliuką identifikuot g.gif https://picasaweb.go...959585683943458
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 04 02, 12:03)
Lutpėde, Jūs auginate belladonnų?  g.gif

Neauginu dėl vietos stokos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 balandžio 2011 - 10:51
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 02, 09:22)
Sekit temą. Čia kartais vyksta vaikučių dalyba. smile.gif

jau kaip ir gavau vieną siūlymą mirksiukas.gif jei viskas bus OK< greitu laiku prisijungsiu prie jūsų oficialiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 04 01, 21:26)

Stupute,ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
Jei niekas nesuklydo tai pas mane ir toki ivardino kaip fairy tale...user posted image
Va radau internete...fairy tale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 02 balandžio 2011 - 14:28
Stepute,pirkau Airijoje,geliu pard.,tikrai jos niekuo neserga,nes jau apziurejau pas kita gelininke,kad galai rausvi lapeliu.Svogunai kieti,saknys sveikos.
Nu bandysime laukti ziedu.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 02, 16:01)
Stepute,pirkau Airijoje,geliu pard.,tikrai jos niekuo neserga,nes jau apziurejau pas kita gelininke,kad galai rausvi lapeliu.Svogunai kieti,saknys sveikos.
Nu bandysime laukti ziedu.

Na, sveiki, tai sveiki...
Įkelsiu į temą tekstą, kaip reikia auginti belladonnas. Su sąlyga, kad pasisakysi, kokių priežiūros klaidų pridarei - kad visiems būtų akivaizdi pamoka.
Tekstas buvo skelbtas kitame forume, bet dėl konflikto su moderatoriumi ir adminu, pašalintas iš viešosios erdvės. doh.gif
Atsakyti