Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 10:53)
Ale kaip nuliūs Steputė, kad nebeturiu Belladonnos  verysad.gif

Steputė nė kiek ne liūdi ir vis dar laukia tavo belladonnos ALBOS vaikiuko. Tik gerai prižiūrėk saviškę, kad vaikiukas riebus ir putlus būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 04, 11:04)
Aš suprantu,kai bobutės turguj bet ką pardavinėja,bet jei pirkta iš rimtos vietos,tai tikrai pakankamai liūdna.Eičiau ir aš  bash.gif į pokalbį.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, tikrai ne pešiotis eisiu, nes gėlė TIKRAI graži wub.gif Tiesiog, pardavėja ir pati pirkosi tokią "Belladonną", tai man įdomu, ką ji išsiaiškino biggrin.gif Nes ant dėžės stopudovai buvo užrašyta Belladonna doh.gif Žodžiu, eilinį kartą olandai išdūrė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Steputė @ 2011 04 04, 11:08)
Steputė nė kiek ne liūdi ir vis dar laukia tavo belladonnos ALBOS vaikiuko. Tik gerai prižiūrėk saviškę, kad vaikiukas riebus ir putlus būtų.  mirksiukas.gif

Sakai, nenusikrininti ir laukti belladonnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 12:24)

Sakai, nenusikrininti ir laukti belladonnos  g.gif

Turiu krinijų. Man jis pagal lapų išsidėstymą tikrai į tavo Belladoną nepanašus, tai gi galvoju, kad pas tave Belladona
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 12:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi, tikrai ne pešiotis eisiu, nes gėlė TIKRAI graži  wub.gif Tiesiog, pardavėja ir pati pirkosi tokią "Belladonną", tai man įdomu, ką ji išsiaiškino  biggrin.gif Nes ant dėžės stopudovai buvo užrašyta Belladonna doh.gif Žodžiu, eilinį kartą olandai išdūrė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Sakai, nenusikrininti ir laukti belladonnos  g.gif
Pešiotis tai tikrai neverta,nes žydi fantastiškai.

Tai dabar jau man visai neaišku,kas čia g.gif ar aš kažko nesupratau?Gal Belladona Alba kitokia ,negu paprasta?Būtų įdomu sužinoti doh.gif tik niekur nerandu,kad matytūsi lapai.Ar čia Steputei dzin ką Tu augini,prižadėjai Albos vaikutį ir duok iš kur nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 04, 11:54)
dzin ką Tu augini,prižadėjai Albos vaikutį ir duok iš kur nori rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 04, 11:54)
dzin ką Tu augini,prižadėjai Albos vaikutį ir duok iš kur nori rolleyes.gif

hihihi.gif drinks_cheers.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 12:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Pažiūrėk ką radau http://media.photobu...nts_f27.jpg?o=3
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 04, 12:06)

Neatidaro
Atsakyti
man atidaro http://photobucket.c...na alba/,bandyk
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 04, 13:07)

Svogūnas panašus (kiek pamenu ax.gif ), bet lapai visai kitokie ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

mergaitės, gal galit patart, ką daryti su amariliu. Pernai pavasarį iš Olandijos parsivežiau svogūną, pasodinau, labai gražiai žydėjo, paskui rudenį nupjoviau lapus ir padėjau tamsiai, o dabar nebesprogsta, pradėjo svogūno viršutiniai lapai pūti, šaknelių nėra. Aš tuos apipuvusius nulupau ir atgal įsodinau. Ar dar įmanoma išgelbėti ir ką su juo daryti, ar jau išmest? Ačiū iš anksto, gal galit į až, nes retai būnu temoj.
Atsakyti
QUOTE(rita06 @ 2011 04 04, 15:31)
Laba diena,

Info apie puvinius pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 balandžio 2011 - 14:36